Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

3 motive pentru care termin prea repede actul sexual

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Știi care este cea mai comună întrebare pe care și-o pun toți bărbații care au trecut măcar de câteva ori printr-o ejaculare precoce? “Din ce cauză mă termin mai repede?”

Citește în continuare acest articol, și vei descoperi de ce termini prea repede actul sexul și cum să combați această problemă.

De ce mă termin repede?


Motivele pentru care un bărbat ejaculează mai repede decât și-ar dori sunt multiple și provin atât din cauze biologice, cât și din cauze psihologice.

  • Vârsta înaintată

Înaintarea în vârstă implică , de cele mai multe ori, o scădere a performanței sexuale, din cauza problemelor de sănătate de care poate suferi un bărbat.

Această scădere a performanței poate apărea, așadar, din cauze biologice, care sunt cele strâns legate de organism, de afecțiunile de care persoana respectivă suferă în acel moment.

Cele mai comune disfuncționalități apărute la nivelul aparatului reproducător masculin sunt, de exemplu, infecțiile.

Într-un articol precend am făcut un mic ghid, despre viața sexuală a bărbatului după 50-60 de ani, și metode pentru a avea o viață sexuală activă.

  • Stresul cotidian

Stresul cu care se confruntă un bărbat în viața de zi cu zi poate fi copleșitor și intră la categoria cauzelor psihologice, care sunt la fel de importante ca cele biologice, pentru că afectează nivelul de concentrare în timpul actului sexual.

Pe lângă stres, traumele provenite din abuzuri fizice sau emoționale, depresia, anxietatea, neînțelegerile în cuplu, problemele cu încrederea în sine și așteptările nerealiste în legătură cu performanța sexuală sunt cel mai cunoscuți factori din cauza cărora poate avea loc ejacularea precoce.

  • Alte probleme de sănătate

Problemele de prostată, tulburările endocrine, testosteronul scăzut și afecțiunile provenite din cauza consumului de alcool care pot afecte potența masculină și care afectează buna funcționare a aparatului reproducător.

Cum să ejaculezi mai greu?


Ei bine, problemele de ejaculare precoce au doar un singur răspuns pentru noi: Vigoforte.

Te termini mai repede pentru că ai nevoie să suplimentezi anumite lucruri din organismul tău.

Ai nevoie să fii mai relaxat, mai pasional, să ai o erecție mai tare, iar Vigoforte poate face aceste lucruri pentru tine.

La doar 30 de minute de la administrarea unei capsule, Vigoforte îți tranformă emoțiile în încredere și nu te vei mai termina la fel de repede.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Comments

  1. Gheorghe spune:

    Buna ziua termin foarte repede actul sexual vreau ceva sa tin mai mult va rog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?