Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Frică de Impotența și cum se poate trata

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Frica de impotență se profila ca un nor întunecat, amenințând să distrugă încrederea bărbatului.

Această frică paralizantă te poate pune la îndoială și poate să ducă chiar la anxietate, dar fii sigur că nu ești singurul.

Este timpul să ne eliberăm de cătușele anxietății și să pornim într-o călătorie de auto-descoperire, unde teama de impotență devine o simplă amintire a trecutului.

Frică de impotența – ce este și cum se tratează?


Teamă de a nu se ridică la nivelul așteptărilor partenerei, sau că performanțele sunt slabe sunt principalele motive care duc la apariția acestor fricii legate de impotență.

Odată cu frică de impotența viață sexuală devine aproape inexistentă, fie de refuzul bărbatului în ceea ce privește o partidă de sex, fie în imposibilitatea că acesta să obțină o erecție, mai ales din cauza stresului.

Simptome


De obicei, această frică de impotența apare după un episod specific disfuncțiilor erectile, fie imposibilitatea de a obține sau menține o erecție, fie ejacularea precoce.

Cu toate că aceste situații pot fi cauzate și de factori externi, unele dintre simptomele care anunță instalarea unor probleme legate de disfuncțiile erectile sunt:

  • Erecția slabă

Unul dintre simptomele care pot anunță debutul unor probleme erectile este o erecție slabă in timpul actului sexual, care nu este suficientă pentru susținerea unui act sexual.

  • „Moare la intrare

Pierderea erecției în timpul penetrarii este un alt simptom al disfuncțiilor erectile, care apare fie din cauza fanteziilor sexuale, fie din cauza unei masurbari excesive.

  • Un act sexual scurt

Acesta este caracterizat de o ejaculare precoce, care poate apărea la orice vărstă și care poate avea foarte multe cauze.

De acea noi am făcut un ghid despre cum poți să reziști mai mult în pat, căt și ce pastile pentru rezistență în pat poți folosi în acest caz.

Concluzie


Cum una dintre soluțiile care contribuie la eliminarea temerilor legate de impotența este administrea unor pastile de potența, a fost dezvoltat un produs care să vină în ajutorul bărbaților – Vigoforte – care este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea potenței.

Prin urmare, chiar și cele mai neplăcute probleme au o rezolvare, cu ajutorul Vigoforte.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?