Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Moare la intrare ? Cum să scăpăm de această problemă ?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Sunt mulți bărbați care se confruntă cu pierderea erecției în momentul în care urmează penetrarea.

În cazurile în care aceste situații se repetă, aceștia trebuie să descopere care sunt cauzele.

De ce moare la intrare ?


În situațiile sporadice, în care bărbații pierd erecția de la începutul actului sexual propriu-zis, cauzele care pot duce la apariția acestora pot fi diverse, de la oboseală și stres, la factori externi, cum ar fi lipsa intimității.

În schimb, în momentul în care aceștia se confruntă tot mai des cu pierdere erecției, aceștia trebuie să identifice care sunt cauzele, pentru a le putea trata.

Dacă aceste situații sunt însoțite și de lipsa erecției dimineața, poate fi vorba despre o problemă de potentă, caz în care este necesară o consultație de specialitate, în caz contrar, situația poate fi rezolvată chiar de persoană în cauză.

În acest caz, stresul, anxietatea legată de așteptările sexuale mari, fanteziile sau chiar o masturbare excesivă, pot fi cauze care duc la pierderea erecției în timpul actului sexual.

Ce să faci dacă moare la intrare ?


Din fericire, există soluții pentru acest gen de probleme, indiferent de situație.

Iar tratarea acesteia este extrem de importantă, deoarece afectează întreaga viață a celui care se confruntă cu disfuncții erectile. Printre aceste soluții se regăsesc:

  • Eliminarea stresului

Stresul este un factor care are un impact foarte puternic asupra vieții oamenilor, în toate sectoarele acesteia, iar momentele de relaxare și distragerea gândului de la problemele cotidiene pot contribui la obținerea și menținerea erecției, pentru un act sexual de calitate.

  • Masturbare cu limite

Desi aceasta are si cateva efecte benefice, masturbarea excesivă poate duce la apariția unor probleme de acest gen, deoarece penisul este programat să reacționeze numai la anumiți stimuli și să atingă rapid apogeul.

  • Administrarea de pastile pentru potență

Cu toate că pastilele pentru potență, precum Viagra, sunt asociate disfuncțiilor erectile, pe piață există și suplimente alimentare pe bază de plante pentru potență, care pot fi administrate numai la nevoie și care nu prezintă efecte adverse, acesta fiind VigoForte.

Prin urmare, bărbații nu trebuie să se panicheze după o primă astfel de situație, dar dacă e repeta pot căuta cauzele și soluțiile potrivite.

Concluzie


Ești mai rușinos de când ai observat că penisul tău moare la intrare?

Te-ai săturat să te lovești de piedici de genul acesta și să lași penisul moale să îți ruineze toate întâlnirile și partidele de sex?

Să îți moară la intrare nu înseamnă decât că erecțiile tale funcționează, dar ai nevoie de un ajutor extra care să facă diferența. Știi care e acel factor care poate face diferența? Vigoforte este secretul tău care garantează că erecțiile nu te vor mai dezamăgi.

Chiar dacă ești un bărbat adevărat, impunător, solid și emani încredere, un astfel de eveniment ar putea să creeze o impresie greșită.

Vigoforte te ajută să previi aceste lucruri și să poți arăta tuturor femeilor de ce ești capabil.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?