Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Ghidul începătorului pentru cel mai tare sex in trei

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Mulți oameni ce sunt deschiși să încerce mai mereu ceva nou în dormitor aleg să își condimenteze viață sexuală cu partenerul prin intermediul threesome-urilor.

În acest articol, ne vom lansa într-o călătorie de descoperire, aruncând lumină asupra diferitelor beneficii și considerații ale angajării într-un sex în trei.

Pregătește-te să descoperi secretele plăcerii de neuitat, și cum să te pregătesti pentru cel mai tare sex în 3.

Ce este un threesome ?


Un “threesome”, după cum implică și numele, este o partida de sex în trei, care la nivel global,este probabil cea mai comună fantezie sexuala.

Există diferite tipuri de threesome-uri, în funcție de persoanele ce sunt implicate: un bărbat și două femei, doi bărbați și o femeie, doar bărbați sau doar femei.

Cum să faci sex în 3 ca la carte:


  • Măsuri de protecție

Ceea ce nu trebuie să lipsească de la niciun threesome sunt măsurile de protecție.

La urma urmei, partida de sex trebuie să rămână o amintire plăcută, nu o sarcină neașteptată sau o modalitate de a facilita bolile cu transmitere sexuală.

Unele infecții, precum este herpesul, pot fi transmise la simplul contact cu pielea, așa că toți cei prezenți trebuie să fie conștienți de istoricul medical al fiecăruia.

In cadrul oricărui threesome trebuie să existe prezervative, de obicei aduse de persoană a cărei locuința va găzdui partida de sex dintre cei trei.

  • Evită gelozia

Intălnirea se poate sfârși oricând dintr-o criză de gelozie, așa că între cele trei persoane implicate trebuie să existe o comunicare constanța pentru ca nici o nevoie să nu rămână nesatisfăcută.

O distracție de o seară nu merită ruperea unei relații.

Cei care aleg să aibă un threesome cu o persoană dintr-o relație anterioară trebuie să aibă grijă la modul în care gestionează situația.

Pentru că seară să se desfășoare într-o manieră căt mai plăcută, toată lumea trebuie să fie pregătită din punct de vedere emoțional.

  • Alege un al treilea partener potrivit

Al treilea partener este foarte important, deoarece el reprezintă elementul nou introdus în relație, așa că trebuie să fie o persoană de încredere, de care ambii membrii ai cuplului să fie atrași.

Totul depinde de preferințele fiecăruia.

Majoritatea celor interesați de un threesome aleg fie prieteni apropiați, fie parteneri din niște relații anterioare.

In același timp, cei care aleg să aibă un threesome cu un prieten apropiat vor descoperi împreună noi plăceri.

  • Stabilește de la început ce este și ce nu este permis

La fel ca în cazul geloziei, este important că partenerii implicați în actul sexual să comunice de la bun început dacă există anumite lucruri ce le plac în mod deosebit, sau la polul opus, lucruri pe care nu le-ar face niciodată în dormitor.

“Safewords” nu există doar pentru relațiile de tip BDSM, așa că alegerea unui cuvănt care să semnaleze sfărșitul partidei de sex se va dovedi extrem de folositor în momentul în care o persoană se simte incomod, dar nu este sigură cum să comunice acest lucru.

  • Folosește jucării sexuale dacă este cazul

Jucăriile sexuale au potențialul de a spori intensitatea actului sexual, așa că cei care își doresc un threesome de neuitat pot opta și pentru folosirea lor.

Bineînțeles, fiecare persoană are alte preferințe, așa că ele trebuie luate în considerare înainte de a ajunge în dormitor.

  • Dacă ești bărbat, folosește pastile de potență

O partida de sex în trei se poate dovedi a fi destul de copleșitoare pentru cei implicați, în special în momente în care își face apariția anxietatea sexuală, așa că mulți ajung să folosească pastile pentru cresterea performanțelor sexuale.

VigoForte, spre exemplu, este un supliment alimentar 100% natural ce poate fi folosit pentru a îmbunătăți performanță sexuală din timpul threesome-ului.

Concluzie


Vrei mai multă încredere în tine pentru a putea experimenta o partidă de sex în trei?

Sau nu poți rezista suficient încât să provoci orgasme pentru două femei simultan?

Oricare ar fi problema pe care o ai, un penis tare, puternic și rezistent, te va ajuta să distrugi două femei cu plăcere!

Și nu poți să recapeți puterea penisului tău decât folosind Vigoforte!

Vigoforte te va ajuta să penetrezi vaginul partenerelor tale într-o partidă de sex în trei și să le auzi pe amândouă țipând de plăcere și iubindu-te ca pe un bărbat adevărat ce ești.

Penisul tare este și dovada încrederii unui bărbat. Așa că nu rata ocazia de a-ți recăpăta cea mai puternică armă a bărbăției, penisul tare!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Comments

  1. Irimescu spune:

    Interesat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?