Despre Noi

Problemele legate de potenţă masculină pot avea un impact semnificativ asupra încrederii în sine şi vieţii de cuplu, fiind un subiect despre care multor bărbaţi nu le este uşor să vorbească.

Se poate vorbi despre un cumul de factori care pot duce la scăderea libidoului, la incapacitatea de a obţine o erecţie fermă şi/sau la ejacularea prematură.

Drept urmare, brandul VigoForte a apărut din dorinţa de a le oferi bărbaţilor care îşi doresc performanțe sexuale îmbunătăţite oportunitatea de a îşi recăpăta energia sexuală şi de a se bucura de un act prelungit, care să nu mai fie întrerupt de oboseală sau ejaculare prematură.

Formula acestui produs a fost concepută de la 0, având la baza multiple studii care atestă eficiența şi valoarea ingredientelor folosite, care sunt 100% naturale: L-Arginina, Tribulus Terrestris, Rhodiola Rosea etc. Produsul a fost fabricat după încheierea unui program de cercetare de lungă durată, desfăşurat pentru a găsi cea mai eficientă formulă pentru VigoForte.

Calitatea producţiei

VigoForte este produs în cadrul unei fabrici autorizate sub standarde înalte de calitate, localizată în Slovenia. Printre acestea, amintim:

  • Good Manufacturing Practices (Bune practici de fabricare)
  • Good Laboratory Practice (Bune practici de laborator)
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (Analiza riscurilor și punctele critice de control);

Garanţia satisfacţiei

Cu toţii ştim acele produse de pe piață care promit bărbaţilor erecţii ferme şi partide incendiare de dragoste cu partenera, însă multe dintre ele nu oferă nicio garanţie reală că funcţionează şi,  pe deasupra, sunt asociate cu efecte adverse destul de neplăcute.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre VigoForte. Pentru că știm că afirmația este cât se poate de reală, dacă produsul nu funcţionează conform aşteptărilor, ai libertatea de a îţi cere banii înapoi, prin politica de returnare a banilor în 14 zile!

Review-uri: TrustPilotGoogle My Business

Garanţia autenticităţii produsului

Satisfacţia, siguranţa şi autenticitatea sunt trei dintre valorile care ne definesc. Astfel că avem un proces de distribuţie controlat strict şi ne luăm angajamentul de a acționa legal pentru a preveni apariţia produselor contrafăcute.

VigoForte nu poate fi revândut de către alţi distribuitori, ca urmare a controlului pe care îl avem asupra fluxului de distribuţie. Astfel, de fiecare dată când alegi VigoForte te bucuri de garanţia unui produs autentic.

Garanţia siguranţei

VigoForte este un produs cu formula 100% naturală, care nu provoacă efecte adverse şi acţionează prin îmbunătăţirea calităţii erecţiei şi susţinerea sănătăţii sexuale.

Este un produs a cărui siguranţă este certificată prin aprobarea obţinută de la Ministerul Sănătăţii – Institutul Naţional de Sănătate Publică (vezi certificat) şi prin numeroasele studii efectuate înainte că produsul să fie lansat pe piaţă.

Fără promisiuni exagerate, fără ingrediente care pot pune în pericol sănătatea şi fără efecte adverse, VigoForte le propune utilizatorilor o formulă naturală şi eficientă de îmbunătăţire semnificativă a performanţei sexuale, prin întârzierea ejaculării şi obţinerea unei erecţii ferme la cel mai mic stimul.

Echipa medicală formată din experţi

Pentru a oferi cititorilor noştri o perspectivă cât mai corectă şi completă asupra sănătăţii sexuale, VigoForte are o secţiune de blog în care sunt incluse articole concepute de experţi medicali, specializaţi în sănătatea sexuală masculină.

De conţinutul informativ şi de ponturile pentru îmbunătăţirea performanţei sexuale se ocupă:
Dr. Iancu Victor – Autor VigoForte

Victor Iancu, absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca şi medic generalist în reţeaua privată de sănătate Regina Maria. Experienţa în domeniul medical, cunoştinţele aprofundate în sfera sănătăţii sexuale masculine şi fascinaţia pentru natură şi efectele miraculoase pe care le pot avea plantele asupra organismului îl recomandă pe Victor ca fiind un expert în acest domeniu.

Apariţii media

VigoForte a primit recunoaştere şi în sfera media, ca urmare a eficienţei şi feedback-ului pozitiv primit de la utilizatori.

Acestea sunt câteva dintre publicaţiile care au scris despre noi: Ea.mdRedactia.roZiaruldeIasi.ro

Contact

Punem accent pe părerea utilizatorilor VigoForte și o prețuim, aşa că dacă vrei să ne transmiţi un mesaj poţi folosi una dintre metodele listate de mai jos:

Firma: VMN MARKETING SRL

Sediu Social VigoForte: Str. Garii 170, Apața 507005 – Vezi Locatie

Numar Telefon: 0774982262

Contact Email: info@vigoforte.ro

Retele Sociale: FacebookYoutubeLinkedinTwitter