Termeni & Condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari ai termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate, cat si asupra site-ului fara vreo notificare prealabila catre utilizatori.

Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist.

1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-ul nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea de pe www.vigoforte.ro implica acceptarea tuturor conditiilor.

2. Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.

3. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt expuse riscului de a contine erori de redactare. vigoforte.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

4. Livrarea

Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila.

Recomandam livrarea produselor prin Curierat Rapid pentru evitarea problemelor ce pot aparea in urma trasportului prin Posta Romana. Nu raspundem de eventualele deteriorari ale coletelor ce pot aparea in timpul transportului. Daca se intampina probleme la receptia coletelor, acestea trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor la numarul de telefon 0745161146.

5. Plata

RAMBURS – plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de Curierat Rapid.

ONLINE CU CARDUL – plata se face online prin intermediul procesatorului de plati (PlatiOnline).

6. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea vigoforte.ro pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

7. Politica de returnare

Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de colegii nostri

Conform legislatiei in vigoare, puteti returna produsele comandate in termen de 10 zile. Fiind vorba de produse bio, raw, naturale se accepta pentru retur doar produsele sigilate, nedesfacute, nedeteriorate. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de dumneavoastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Dumneavoastra veti primi banii pe produsele returnate, prin transfer bancar, daca acestea corespund cerintelor de mai sus, in termen de 5-10 zile calendaristice de la receptia denuntatii in scris a contractului de catre Producator/Importator si a produselor returnate.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau taxele bancare de transfer. Exceptie fac produsele returnate in urma unei erori aparute in procesul de manipulare sau transport, inainte ca dumneavoastra sa intrati in posesia coletului.

8. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Vmn Marketing SRL foloseste in privinta contactului cu clientii sai, datele pe care acestia sunt de acord sa le furnizeze catre Vmn Marketing SRL, societatea noastra folosind aceste date in scopul de a contacta clientii in baza informatiilor furnizate de catre utilizatorul care se inregistreaza in formularul de contact, in acelasi timp datele sunt folosite pentru facturare (datele care sunt folosite de catre noi sunt urmatoarele: nume, adresa, numar de telefon). NU cerem clientilor date personale (CNP, serie de buletin sau alte date care se gasesc in cartea de identitate ale utilizatorilor care au completat formularul de pe site-ul vigoforte.ro). Informatiile furnizate sunt folosite doar de Vmn Marketing SRL, pentru acestea neavand acces si alte persoane.

Vmn Marketing SRL foloseste datele cu caracter personal in scopul de comert electronic, reclame, marketing si publicitate de la clientii sai, firma VMN Marketing SRL fiind inscrisa in Registrul de Prelucrare al Datelor cu Caracter Personal

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://vigoforte.ro date de identificare, poate cere stergerea lor din baza de date a site-ului https://vigoforte.ro .Pentru a sterge informatiile din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail: contact@vigoforte.ro

Pe baza unei cereri transmise catre adresa contact@vigoforte.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
– dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita);
– dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
– dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
– dreptul de a se adresa justitiei.
Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus este prin e-mail, la adresa contect@vigoforte.ro

9. Informatiile prezente:

Informatiile prezente pe site, au un rol general de prezentare, facand trimitere spre diverse afectiuni medicale si tratarea acestora. Acestea sunt cu oferite cu titlul de ”informare” al potentialilor clienti/vizitatori ai site-ului https://vigoforte.ro .Aceste informatii se recomanda sa nu se foloseasca in scopul de diagnosticare sau de tratare a unor boli, pentru acestea consultati intotdeauna medicul sau farmacistul si alte persoane care sunt imputernicite pentru a prescrie un tratament sau pentru a pune un diagnostic.

10. Previziuni

Eventualele actiuni imprevizibile sau fenomene neprevazute, pot influenta rezultatul efectiv, facand ca acesta sa fie diferit fata de cel prezentat pe site.

11. Transportul Produsului

Costul transportului este de 18.34 LEI cu TVA INCLUS si se realizeaza prin firma de curierat DPD Sau SameDay in cazul livrariilor in Easybox.

Prin achizitionarea a 2 sau mai multe cutii de VigoForte beneficiati de transport gratuit pe intregul teritoriu al Romaniei.

12. Datele comerciantului

VMN MARKETING SRL

CUI RO38135951

Nr. Inmatriculare: J08 /2435 /2017

Sediu Social: Judetul Brasov, Apata, Strada Garii, Nr.169

Nr. Telefon: 0745161146