Termeni & Condiții

I.Compania care administrează site-ul: www.vigoforte este VMN Marketing SRL, având codul unic de înregistrare RO 38135951 și înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/2435/2017
Plasarea unei comenzi către VMN MARKETING SRL implica acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile site-ului.

II.Termenii și condițiile

Se referă la cumpărăturile, comenzile efectuate în cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile comezii și livrării unui produs de pe www.vigoforte.ro cititi cu atenție cele de mai jos. În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la unul dintre următoarele numere de telefon: 0742 705 317.
Termenii și condițiile din prezența conțin regulile unei comenzi valabile, condițiile contractuale de bază al unui eventual contract intervenit între Vânzător și Cumpărător. Totodată, acești termeni și condiții guvernează răspunderea societății care administrează magazinul on-line, legată de funcționarea paginii de web. Sunt valabile exclusiv acești termeni și condiții, și orice alte clauze devin nule, cu excepția cazului în care modificarea a fost anunțată împrealabil sau în cazul în care acesta s-a făcut în scris.

III. Termeni folosiți

Cumpărător – persoană, firma, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
Vânzător – societatea comercială VMN MARKETING SRL
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plată acestora.
Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.
Drepturi de Proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

Comanda
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.vigoforte.ro , Cumpărătorul este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Comanda va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

Comandă (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice
b. Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni și condiții

Dacă Vânzătorul confirmă comandă, acest lucru va implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor stă la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

 1. Extinderea obligațiilor Vânzătorului
 2. Informațiile prezentate pe site-urile vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerentă structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă vânzătorul face eforturi de a prezența informațiile cele mai relevante, pentru că produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;
  2. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresari ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru această.
 3. Drepturi de proprietate intelectuală și drepturi de autor

Întregul Conținut al site-ului www.vigoforte.ro , indiferent de natură lui (text, imagini, elemente grafice, software și alte elemente similare), este proprietatea exclusivă a Vânzătorului. Folosirea conținutului fără acordul Vânzătorului este interzisă, constituie contrafacere și atrage răspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale.

Denumirea „Pops”, sub orice formă ar apărea în site, logo-urile și simbolurile asociate ei, precum și combinațiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, aparțîn exclusiv Vânzătorului. Ele nu pot fi utilizate decât exclusiv numai cu acordul Vânzătorului și numai în legătură cu serviciile Vânzătorului.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau servicii derivate, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului www.vigoforte.ro, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal și necomercial, a anumitor documente sau informațîi explicit desemnate în acest scop.

În situația în care se încalcă vreuna dintre clauzele prevăzute în prezentul capitol , Cumpărătorul sau persoană care se face responsabilă de încălcare, va suportă plata unor daune interese, în conformitate cu prevederile legale.

VII. Politică de confidențialitate cu privire la protecția datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal că un angajament inițial, prin urmare vom dedică toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Completarea de către Cumpărător a formularelor pe site și/sau transmiterea, în orice formă, a acordului utilizatorilor echivalează cu acceptarea necondiționată că aceste informațîi să fie incluse în baza de date a VMN MARKETING SRL și cu utilizarea și prelucrarea de către VMN MARKETING SRL, afiliații și colaboratorii acestora, pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la: furnizori de servicii de curierat, logistică , servicii de plata / bancare.

Cumpărătorilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul GDPR- (UE) 2016/679, respectiv dreptul de acces, de opoziție și de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Cumpărătorii au dreptul de a se opune/restricționa cu privire la prelucrarea datelor personale și de a solicită ștergerea datelor sau portarea acestora. De asemenea, cumpărătorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justiției sau orcarei autorități competențe sau de supraveghere inclusive ANPC (aici introduce link către site-ul ANPC)

Refuzul furnizării acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.Prin nici un fel de mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Datele clienților nu pot fi folosite, și nici furnizate altor părți.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifică periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflectă orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

VIII. Obiectul contractului

Cumpărătorul se obligă să cumpere de la Vânzător, iar Vânzătorul se obligă să furnizeze produsele solicitate prin Comandă efectuată de către Cumpărător și confirmată de către Vânzător, în cantitatea specificată de către Cumpărător în cadrul Comenzii.

 1. Livrarea produselor-conform Comenzii solicitate
 2. Durata contractului

Prezentul contract întră în vigoare în momentul confirmării de către VMN MARKETING SRL a comenzii lansate de Cumpărător.

Confirmarea comenzii de către VMN MARKETING SRL se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondență furnizată de către Cumpărător.

 1. Obligațiile Vânzătorului
 • Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate și fără deteriorări
 • Să livreze produsele comandate de Cumpărător în cantitățile, la prețul și în timpul prevăzut în confirmarea comenzii
 • Să informeze Cumpărătorul în situația întârzierii sau imposibilitățîi asigurării produselor comandate în totalitate sau parțial
 • În situația în care Cumpartorul denunță contractul înainte de livrarea produselor, renunțând la comandă să, VMN MARKETING SRL se obligă să nu mai efectueze această livrare.

XII. Obligațiile Cumpărătorului

 • Se obligă să ia la cunoștință de prevederile Condițiilor generalede utilizare ale site-ului de vânzări online www.vigoforte.ro  și recunoaște că a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit semnarea acestui contract.
 • Se obligă să plătească valoarea contractului (valoare produse și valoare livrare) la primirea produselor.

XIII . Transferul proprietățîi

Proprietatea asupra Bunurilor/Produselor va fi transferată la momentul efectuării plățîi din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin poștă sau curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.Dacă după transferul proprietății Cumpărătorul constată diferențe între comandă (factură) și conținutul coletului, acesta va notifica în scris Vânzătorul în termen de maxim 3 zile.

XIV.  Dreptul de denunțare unilateral a contractului și returul produselor

Produsele livrate de VMN MARKETING SRL sunt în ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natură lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate, având în vedere că prin natură lor sunt sterile .

Cumpărătorul are dreptul de a denunță unilateral în scris contractul la distanță, în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Produsele livrate de VMN MARKETING SRL sunt în ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natură lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate, având în vedere că prin natură lor sunt sterile și se pot folosi doar la momentul desigilarii. Că excepție se acceptă returnarea produselor numai în condițiile în care Cumpărătorul consumă o capsulă din cele 4 capsule din cutia achiziționată.

Apelând la dreptul de denunțare unilaterală a contractului Cumpărătorul va trebui să plătească valoarea returnării produselor.

VMN MARKETING SRL va rambursa sumele plătite de Cumpărător pentru livrarea produselor fără a îi solicită acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la dată denunțării contractului de către Cumpărător.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 1. Responsabilități
 • Noi oferim acest site și tot conținutul său “că atare”. Serviciile noastre nu implică niciun fel de garanțîi, reprezentări sau mențiuni de orice fel.
 • Deși lucrăm la asigurarea unui site funcțional, nu putem garanta o utilizare neîntreruptă sau fără erori. Nu putem și nu garantăm că pe care site-ul nostru este / poate fi imun sau va fi liber de infecție cu viruși, troieni sau alte coduri, programe de calculator sau atacuri cu proprietăți distructive sau contaminante.
 • Mai mult decât atât, deși conținutul site-ului este dezvoltat într-un mod profesionist, nu putem garanta că erorile sunt imposibile. Noi nu putem și nici nu vom fi responsabili pentru erorile sau omisiunile de conținut, sau în cazul în care caracteristicile produselor, imagini, sau prețurile, etc. sunt afișate în mod greșit pe site.
 • În nici un caz Compania noastră nu va fi răspunzătoare pentru orice pierderi sau daune directe, accidentale, tangențiale, sau indirecte care decurg din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau întârzieri în utilizarea acestui site, sau a oricărora dintre serviciile, Informațiile sau Tranzacțiile conținute pe www.vigoforte.ro
 • Mai mult decât atât, nu vom fi responsabili pentru nici un fel de daune care pot apărea din utilizarea  produselor achiziționate de la VMN MARKETING SRL în alte scopuri decât cele specificate de Vânzător.
 • Responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor noastre, precum și pentru punerea în aplicare a tuturor procedurilor adecvate satisfacerii nevoilor personale de securitate în utilizarea Internetului îți revine în totalitate, și iți asumi întreaga răspunderea și riscul pentru utilizarea acestui site și a Internetului.

XVI. Legea aplicabilă, litigii
Drepturile și obligățiile Utilizatorilor site-ului și ale www.vigoforte.ro, prevăzute de Termeni și Condițîi, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătura cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în rază teritorială a județului Ilfov.

XVII. Forță majoră

Orice împrejurare care este imposibil de prevăzut și invincibilă, independența de voință și controlul Părților, care face imposibilă îndeplinirea obligațiilor, va fi considerată Forță Majoră și va exoneră partea care o invocă de îndeplinirea respectivei obligații.
Cauzele de Forță Majoră sunt acele împrejurări, incluzând, fără limitare: război, revoluție, cutremur, inundații masive, embargo, expropriere, incendiu devastator, întreruperea sau blocarea accesului sau funcționalității Platformei și/sau Serviciului din motive neimputabile www.vigoforte.ro
Partea care invocă Forță Majoră trebuie să notifice cealaltă parte în termen de 10 (zece) zile lucrătoare de la dată la care au survenit împrejurările și să pună la dispoziție documentele care atestă Forță Majoră, eliberate de o autoritate competență în termen de 30 (treizeci) de zile lucrătoare de la acea dată. Partea în cauza este de asemenea obligată să comunice imediat dată la care încetează cauza de Forță Majoră.
În cazul omisiunii de a notifica, în conformitate cu condițiile și în termenele limita prevăzute mai sus, declanșarea și încetarea cauzei de Forță Majoră, partea care reclamă Forță Majoră va suportă întregul prejudiciu cauzat celeilalte părți de această omisiune.
Părțile se angajează să ia toate măsurile rezonabile necesare în vederea limitării oricărui prejudiciu care ar putea surveni pe durata situației de Forță Majoră, drept rezultat al situației de Forță Majoră.
În timpul unui eveniment de Forță Majoră care împiedică una sau ambele părți să-și efectueze obligațiile, părțile sunt exonerate de îndeplinirea obligațiilor lor. Dacă Forță Majoră nu încetează în termen de 1 (una) luna de la notificarea să, oricare dintre părți poate denunță Contractul și/sau utilizarea Serviciului.

XVII.Soluționarea alternativă a litigiilor – SOL

În vederea soluționării independente, imparțiale, transparente, eficace, rapide și echitabile, pe cale extrajudiciară, a eventualelor litigii care privesc obligațiile contractuale rezultate din contractele de vânzare sau de prestare de servicii online încheiate cu dumneavoastră, în calitate de consumator, prin intermediul site-ul www.vigoforte.ro, va informăm de existența și posibilitatea de a recurge la platforma europeană SOL (denumită în continuare „platforma SOL”).
Platforma SOL este un site interactiv, gratuit și disponibil online în toate limbile oficiale ale instituțiilor Uniunii Europene, creat pentru consumatorii și comercianții care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor indicate în paragraful anterior.Aveți posibilitatea de a accesa platforma SOL la următoarea adresa de internet: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO 
Adresa noastră de e-mail este următoarea: contact@dev15.themiixx.com

XVIII.Livrarea comenzii – SOL

Livrarea comenzii se face în 24-48 de ore de la procesare, prin curierat rapid (Sameday, Bookurier sau UrgentCargus). Fiecare comandă va fi verificată și confirmată telefonic de către un operator Pops înainte de a fi expediată.

Continuarea acțiunii dumneavoastră presupune acordul cu acești Termeni și Condiții.