Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Beneficiile sexuale ale consumui de ginseng

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Istoria Ginseng-ului și cea a impotenței sexuale masculine merg mână în mână, de fapt, efectele ginsengului asupra acestei boli, răspândită și în lumea antică, au fost descoperite foarte devreme.

Panax Ginseng a fost descoperit în urmă cu aproximativ 5.000 de ani în munții din Manciuria (China). Se crede că inițial a fost folosit ca aliment de către fermierii care și-au dat seama că consumul lui va produce o creștere a rezistenței la oboseală.

Foarte multe medicamente pentru potență conțin pe lista lor de ingrediente Ginseng, însă ce este el și ce beneficii are sunt informații care pot fi aflate din acest articol.

Ce este Ginsengul ?


Ginsengul este o plantă care poate fi găsit în 11 tipuri diferite și care este cunoscută pentru numeroasele beneficii pe care aceasta le are asupra sănătății organismului uman, de aceea este este și listat în leacurile populare poentru potență pe care le recomandăm bărbaților.

Acesta este folosit de secole ca remediu pentru tratarea a numeroase boli, fiind foarte util în stimularea memoriei, îmbunătățirea sistemului imunitar, combaterea depresiei, tratarea febrei și infertilității.

Unele dintre beneficiile acestei plante stimulează libidoul, reduce disfuncțiile erectile și îmbunătățește erecțiile masculine.

Care este cel mai bun Ginseng pentru potență?


Principalele tipuri de ginseng sunt: ginsengul roșu asiatic, ginsengul alb asiatic, ginseng american, ginseng siberian, ginseng brazilian, iar ginsengul indian și ginsengul coreean sunt mai puțin cunoscute.

Ginseng Korean

Această plantă este cunoscută pentru efectul afrodiziac pe care îl are și este folosită adesea în obținerea unor suplimente alimentare, care au rolul de a îmbunătăți starea de sănătate și viața sexuală a celor care le administrează, iar Ginseng Korean este un astfel de supliment, obținut din rădăcini de ginseng roșu.

Printre beneficiile acestui supliment alimentar se regăsesc susținerea vitalității organismului și rezistența împotriva stresului, îmbunătățirea imunității și a performantelor cognitive, menținerea unei vieți sexuale de calitate.

În ceea ce privește contraindicații, ginsengul este considerat a fi sigur, însă se recomandă consultarea medicului de către cei care suferă de diabet, boli autoimune, diferite forme de cancer.

Ca efecte secundare, în cazul consumului unei cantități prea mari, s-a observat apariția unei stări de nervozitate și insomnie.

Alte beneficii pentru Ginseng


  • Are efect antioxidant și anti-ageing
  • Susține sistemul imunitar
  • Îmbunătățește digestia
  • Reduce stresul și anxietatea
  • Stimulează memoria, concentrarea și atenția
  • Ameliorează simptomele astmului și ale menstruației
  • Diminuează simptomele alergiei.

Ginsengul poate fi găsit sub formă de capsule sau pulbere, aceasta fiind considerată un superaliment, datorită beneficiilor pe care le oferă, aici fiind prezentate numai o parte dintre ele.

Concluzie


Vrei să iei ginseng pentru potență?

Este o decizie destul de bună, dar poți face chiar mai mult decât atât, pentru că un complex care conține și Ginseng ar putea avea efecte mult mai bune.

Vigoforte este un supliment 100% natural, care ajută în problemele cu potența, cu erecțiile slabe și cu ejaculările precoce. Din cele 6 ingrediente naturale, extractul de Panax Ginseng reduce stresul și astfel, crește capacitatea și performanța sexuală.

Pe lângă extractul de Panax Ginseng, Vigoforte mai conține și L-Arginină, Cortex Cinnamon, Rhodiola, Tribulus Terrestris, toate într-o cantitate suficientă pentru ca tu să simți că penisul tău este revitalizat și din nou capabil să surprindă orice parteneră.

Alege Vigoforte și continuă-ți viața sexuală așa cum îți place!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *