Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Principalele Beneficiile ale telinei asupra potenței masculine

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Țelina este deseori asemănată în popor cu “viagra” naturală.

Beneficiile afrodisiace ale acesteia s-au făcut remarcate încă din cele mai vechi timpuri.

Așa e, această legumă verde nu este doar un condiment pentru mesele tale, dar se mândrește și cu beneficii impresionante asupra potenței masculine.

În acest articol, vom explora potențialele beneficii ale țelinei pentru disfuncția erectilă și modul în care funcționează pentru a îmbunătăți fluxul sanguin.

Poate ajuta țelina la ameliorarea simptomelor de impotență? 


Ce spun studiile ?

Cu siguranță și tu ai auzit despre “mitul țelinei”.

Dintotdeauna se zvonește că această legumă rădăcinoasă ar avea efecte benefice asupra bărbaților.

Câte dintre aceste lucruri sunt însă adevărate? Asta vom află împreună, chiar acum!

În ciuda diverselor surse care susțin că țelina poate crește nivelul de androsteron și poate acționa ca un afrodisiac, nu există dovezi care să susțină această teorie.

Prin urmare, sunt necesare cercetări suplimentare pentru a determină aceste afirmații.

Insă consumul de țelină, poate creste numarul de spermatoizi, conform unui studiu in 2014. (1)

Alte beneficii ale țelinei


În plus, pe lângă creșterea potenței, țelina mai aduce și alte beneficii organismului. Iată câteva dintre ele:

  • Te ajută să îți controlezi mai bine tensiunea arterială. Țelina conține anumite substanțe care relaxeaza pereții arteriali și favorizează un flux de sânge optim. Fiind recomandată pentru pacienții ce suferă de hipertensiune.
  • Reduce inflamațiile. Are efect antiinflamator atât când vine vorba de inflamații interne, cât și de inflamații externe.
  • Menține sistemul cardiovascular sănătos. Țelina conține și foarte mulți antioxidanți, lucru ce face ca întreaga activitate a sistemului cardiovascular să fie menținută în parametrii optimi.

Concluzie


Pentru a sări în ajutorul bărbaților, mai mult decât o face orice plantă, noi am dezvoltat un produs ce are la baza 7 ingrediente naturale, ce au fost optimizate perfect pentru ca toți bărbații ce folosesc acest produs sa aibă parte de cele mai tari și de lungă durata erecții.

Este vorba de VigoForte, un supliment alimentar 100% natural, cu un conținut ridicat din plante, ce nu provoacă dependență și poate fi luat doar la nevoie.

VigoForte nu are deloc efecte secundare, datorită conținutului ridicat din plante. Și bineînțeles, este avizat de Ministerul Sănătății.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *