Beneficiile consumului de usturoi asupra potenței masculine

Beneficiile consumului de usturoi asupra potenței masculine

Și tu te aflii în căutarea unui produs care să-ți îmbunătățească performanțele sexuale?

Tinzi să crezi că începi să te confrunți cu disfuncția erectilă și nu prea știi cum să gestionezi situația?

Ei bine, noi îți oferim un super produs pentru erecții de fier!

Dar și o mulțime de sfaturi utile, printre care vom vorbi și despre cum influențează usturoiul potența. Pe toate le găsești în rândurile ce urmează, pe care te invităm să le citești.

Principalele cauze ale disfuncției erectile


Disfuncția erectilă este o afecțiune complexă. Iar cauzele acesteia pot fi legate de foarte mulți factori, precum: hormonii, creierul, emoțiile, nervii, mușchii și vasele de sânge.

Orice problemă ce leagă oricare din acești factori, indiferent cât de mică este aceasta, poate afecta într-o anumită măsură funcția erectilă.

De asemenea, la baza problemelor erectile se pot afla și probleme fiziologice, psihologice sau poate fi vorba de o combinație a acestora.

Cele mai des întâlnite cauze sunt:

  • Cauze fiziologice. Aici se încadrează tulburările vasculare și cele neurologice, dar și alte cauze, precum: endocrine, traumatice, anatomice, chirurgicale, oncologice, iatrogene, diabetul, hipertensiunea arterială, etc.
  • Alte cauze neurologice, precum: accident vascular cerebral, convulsii complexe, scleroza multipla, boala Parkinson, neuropatii periferice (neuropatia diabetica, deosebit de frecventă) și autonome, leziuni ale măduvei spinării.
  • Există și cauze de ordin hormonal, dar și factori ce pot implica factori externi, precum: deficiența de testosteron, consumul unor substanțe sau anumitor medicații, consumul de alcool și cocaină pot provoca disfuncția erectilă temporară. Antihipertensivele, precum: beta-blocantele, clonidina, spironolactona, diureticele tiazidice, dar și medicamentele pentru sistemul nervos central: anxiolitice, inhibitori de monoaminooxidază, opioide, inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei, antidepresivele triciclice și alte astfel de tratament pot reprezenta la rândul lor un risc.
  • Alte medicamente care afectează erecția sunt: amfetamine, inhibitori de 5-alfa-reductază, antiandrogeni, chimioterapice pentru cancer, anticolinergice, cimetidină, etc.
  • Factorii psihologici pot afecta la rândul lor foarte tare funcția sexuală. Printre aceștia se numără depresia, anxietatea, diferitele tulburări etc.

Poate ajuta usturoiul la ameliorarea simptomelor de impotență? Ce spun studiile?


Usturoiul este cunoscut încă din cele mai vechi timpuri ca fiind un leac foarte bun pentru diferite probleme cu care oamenii se confruntă.

Urmează să descoperim împreună dacă ceea ce se zvonește despre usturoi și beneficiile acestuia în ceea ce privește potența sunt reale sau nu.

Studiile au arătat că usturoiul poate avea rezultate îmbucurătoare chiar și pentru potență.

Acesta este un bun vasodilator natural, acționând la nivelul vaselor de sânge și intensificând circulația acestuia.

Faptul că, mâncând usturoi, crește circulația sângelui in zona pelviană, te va face să ai parte de erecții mai rapide, care vor dura mai mult.

Pentru a te bucura de beneficiile usturoiul, trebuie să îl consumi negătit. De asemenea, acesta combate și anumite afecțiuni asociate, în special pe cele care pot reduce apetitul sexual.

Alte beneficii ale usturoiului


Știm cu toți că să consumăm usturoi este foarte benefic. Acesta ne ajuta în foarte multe privințe.

Este folosit pe post de antibiotic natural, întărește imunitatea, e antioxidant și luptă împotriva cancerului. Menține sănătatea pielii și susține refacerea celulară asigurând un organism tânăr și energic.

De asemenea, usturoiul, datorită faptului că are în componența sa alcină, are și calitatea de a vindeca infecțiile din organism. Ajută și la reglarea tensiunii arteriale și induce o stare de bine în organism.

Concluzie


Pentru a rezolva problemele tuturor bărbaților noi am dezvoltat un produs ce conține șapte ingrediente naturale, perfect optimizate pentru a da cele mai bune rezultate în ceea ce privește viața sexuala bărbaților.

Este vorba despre VigoForte, suplimentul alimentar 100 % natural care te va ajuta să ai cele mai tari erecții din viața ta.

Acest produs te va face să ai viața sexuală împlinită pe care ți-o dorești, și în plus, nu crează dependență și nici nu are efecte secundare. De asemenea, este aprobat de Ministerul Sănătății.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *