Yohimbe – Plantă minune care tratează impotența ?

Yohimbe – Plantă minune care tratează impotența ?

Pe piață destinată pastilelor pentru potență există foarte multe produse, unele mai sănătoase și altele nocive, care au rolul de a trata disfuncțiile erectile, unul dintre acestea fiind Yohimbe.

Ce este Yohimbe?


Yohimbe este un supliment alimentar care conține o substanță – yohimbină – care este obținută din scoarța copacului cu același nume, Yohimbe, care mai este cunoscut și sub denumirea de „copacul iubirii”.

Acest lucru se datorează faptului că acesta are puternice efecte afrodiziace și crește energia sexuală.

Utilizări ale Yohimbei


Cu toate acestea, beneficiile și utilizările pe care le are Yohimbe sunt mult mai multe, unele dintre cele mai comune și pentru care oamenii folosesc adesea acest supliment alimentar sunt:

1. Disfuncții erectile

Modul în care Yohimbe funcționează, dilatarea vaselor de sânge și creșterea fluxului sanguin, contribuie la o bună vascularizare periferică, inclusiv în zona genitală, ajutând astfel la obținerea erecției.

În plus, acesta împiedică sângele să se retragă din penis, ceea ce oferă o erecție mai puternică și de lungă durată.

2. Pierdere în greutate

De asemenea, Yohimbe este util și în procesul de pierdere în greutate, fiind considerat unul dintre cele mai bune stimulente în acest sens deoarece are un conținut ridicat de antioxidanți.

3. Depresie

Chiar și în cazul persoanelor care suferă de depresie, acest supliment alimentar este unul util, unul dintre efectele sale fiind acela de a combate efectele negative pe care le au unele medicamente antidepresive asupra potenței și libidoului.

Efecte secundare


Cu toate că este obținut din ingrediente naturale, Yohimbe prezintă și o serie de efecte secundare, cum ar fi:

  • Bătăi rapide și neregulate ale inimii
  • Dureri de cap
  • Anxietate
  • Amețeli și dezorientare
  • Iritabilitat și agitație
  • Insomnii
  • Probleme urinare
  • Greață și disconfort gastro-intestinal
  • Înroșirea pielii
  • Efecte halucinogene.

Este Yohimbe legal în România?


Răspunsul este nu, Yohimbe este un supliment pentru potența interzis în țara noastră și în multe alte țări, în Europa fiind consideră novel food.

Acest lucru se datorează numeroaselor și periculoaselor efecte adverse pe care consumatorii le pot experimenta.

Ce să folosești în loc de Yohimbe?


Pe piață există însă și alte suplimente alimentare pentru potență, care nu prezintă efecte secundare și care sunt sigure pentru a fi folosite de orice bărbat adult care dorește o îmbunătățirea a performanțelor sexuale.

Unul dintre acestea este VigoForte, un supliment alimentar obținut din ingrediente 100% naturale, care este foarte eficient în tratarea disfuncțiilor erectile și a ejaculării precoce, produs în Europa.

Un avantaj important al acestui supliment este că se ia numai la nevoie. În plus, VigoForte este aprobat de Ministerul Sănătății din România, ceea ce certifică faptul că este un produs original și sigur.

În concluzie, bărbații care doresc să folosească pastile pentru potența trebuie să fie atenți pentru a alege soluțiile eficiente, dar care nu provoacă alt tip de probleme.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *