Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Beneficiile ghimbirului asupra potenței masculine

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Știai că unul dintre ingredientele naturale, care ne sunt la îndemâna, și care ajută îmbunătățirea potenței este chiar ghimbirul?

Dacă zvonurile despre acesta sunt adevărate sau nu, și cum te poate ajuta rădăcina acestei plante, vom discuta pe parcursul acestui articol.

De asemenea, îți vom oferi și o recomandare de produs care îți va îmbunătăți performanțele sexuale mai mult decât orice.

Așadar, dacă îți dorești să devii un maestru în pat, îți recomandăm să parcurgi acest articol până la capăt.

Ce este ghimbirul?


La bază, ghimbirul este o plantă de la care folosim doar rădăcina.

Aceasta este folosită de secole întregi drept condiment în întreaga lume. De asemenea, a devenit și un important ingredient în medicina tradițională.

Ghimbirul provine din Asia de S-E și este unul dintre primele condimente exportate de aici.

Prima menționare făcută despre acesta a fost de fapt o scriere, ce se regăsește în Analectele lui Confucius, renumit filosof. Analectele au fost scrise în perioada Statelor Războinice (475-221 Î.H.).

De asemenea, la nivelul Europei, Ghimbirul se găsea încă de pe vremea grecilor și romanilor antici.

Aceștia îl foloseau destul de des, datorită multitudinii de proprietăți pe care acesta le are, dar și datorită prețului ridicat pe care îl avea, lucru ce semnifica bogăția.

În vremea aceea, doar cei mai bogați se bucurau de efectele afrodisiace ale ghimbirului.

Poate ajuta ghimbirul la ameliorarea simptomelor de impotență?


Ce spun studiile ?

Despre beneficiile rădăcinii de ghimbir se menționează chiar si în renumita carte Kamasutra.

Deși există cercetări limitate cu privire la efectele ghimbirului asupra potenței masculine, acesta poate reduce stresul oxidativ , care este un dezechilibru al radicalilor liberi și al antioxidanților din organism, ceea ce duce la inflamație și deteriorarea celulelor.(1)

Sunt necesare investigații suplimentare, dar anumite studii sugerează că stresul oxidativ poate avea un efect negativ atât asupra fertilității, cât și asupra funcției sexuale.(2)

Astfel, dacă îți dorești să îți crești potența sexuală pe cale naturală, în special prin intermediul alimentației, să introduci ghimbirul în mesele tale poate fi alegere foarte bună.

Există însă și un dezavantaj, acela este că, gustul ghimbirului nu este chiar agreat de toată lumea. Astfel, pentru unele persoane este destul de greu să îl consume constant.

Mai ales că, rezultatele ghimbirului se observă doar atunci când rădăcina plantei este consumată în cea mai mare parte crudă.

Alte beneficii ale ghimbirului


Pe lângă avantajele pe care le aduce potenței, ghimbirul ajută organismul și din alte multe puncte de vedere. Iată care sunt cele mai des întâlnite astfel de beneficii:

  • Are efect antiinflamator. Atât din punct de vedere intern, cât și extern. Este foarte bun pentru persoanele care suferă de artrită reumatoidă. De asemenea, este dovedit faptul că, atunci când unguentul făcut din ghimbir este pus pe anumite zone musculare inflamate, acesta ameliorează durerea și redă mobilitatea articulară.
  • Reduce starea de greață. Fie că este vorba de vomă sau rău de mișcare, Ghimbirul poate reduce aceste simptome cu pana la 90%. În cazul acesta se recomandă ceaiul de ghimbir, ceai care este folositor și pentru persoanele ce se confruntă cu amețeli, vertijuri, gastrită sau balonare.
  • Ajută la secreția biliară și la digestie. Este foarte folositor mai ales după o masă copioasă.
  • Are efecte benefice chiar și atunci când este introdus în cosmetice. Ghimbirul a dat rezultate satisfăcătoare și în ceea ce privește skin-care-ul.

Concluzie


Într-adevăr, ghimbirul este foarte multe beneficii, însă este destul de greu să profiți din plin de toate, mai ales în ceea ce privește potența.

Pentru a le oferi o mână de ajutor bărbaților care suferă de astfel de probleme, noi am dezvoltat VigoForte, un produs din 7 ingrediente naturale, perfect optimizate pentru a obține cele mai bune erecții, de lungă durată.

VigoForte este un supliment alimentar 100% natural, având astfel rezultate înzecit mai bune decât simplul consum al ghimbirului.

Nu provoacă dependență și nici efecte secundare negative. De asemenea, este un produs avizat de Ministerul Sănătății.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *