Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Care sunt Leacuri Populare pentru Potență care funcționează?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale sau tratarea disfuncțiilor erectile, pentru o viață sexuală satisfăcătoare, au la îndemână numeroase soluții, de la pastile și suplimente, până la leacuri populare.

Aproximativ 70 % din cazurile de disfuncție erectilă sunt rezolvate cu remedii naturale pentru impotență care vă pot ajuta să vă restabiliți sănătatea sexuală.

Dacă sunteți gata să începeți să vedeți îmbunătățiri, luați în considerare să încercați 8 dintre cele mai populare leacurile pentru impotență.

1. VigoForte

VigoForte este un supliment alimentar, util pentru îmbunătățirea potentei și tratarea problemelor de ejaculare precoce, care este obținut numai din ingrediente 100% naturale.

În plus, este produs în Europa și aprobat de Ministerul Sănătății din România.

Astfel că aceasta poate fi administrat de bărbații care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale, numai la nevoie, fără teamă de apariția unor reacții adverse.

2. L-arginina

L-arginina este un aminoacid care se regăsește în compoziția unor alimente, precum lactate, pește și nuci, dar care este întâlnită adesea sub formă de supliment alimentar, care poate fi cumpărat din orice farmacie.

Administrarea unor astfel de suplimente au foarte multe beneficii, pentru diferite tipuri de afecțiuni medicale și nu numai. De la stimularea sistemului imunitar până la probleme de natură sexuală, toate pot fi îmbunătățite cu ajutorul L-argininei.

Datorită funcției de a relaxa mușchii din jurul vaselor de sânge, L-arginina este foarte utilă în ameliorarea simptomelor de potentă, favorizând vascularizarea zonei genitale și posibilitatea de a obține și de a menține o erecție.

3. Ginseng

Ginsengul este o rădăcină bogată în susbstanțe active, care s-a dovedit a avea nenumărate beneficii asupra organismului uman.

Administrat adesea sub forma de a ceaiuri, capsule sau pulbere, Ginsengul este folosit și ca ingredient în foarte multe medicamente pentru potență.

Acest lucru se datorează faptului că unul dintre numeroasele beneficii ale acestuia este de a susține tratamentul disfuncțiilor erectile.

4. Iarba Caprei Agitate

Iarba Caprei Agitate mai este denumită și planta Epimendium, este cunoscută pentru efectele sale benefice în tratarea difuncțiilor erectile, având totodată rolul de a crește libidoul sexual.

Prin administrarea unor astfel de leacuri și suplimente, cantitatea de oxid nitric din organism crește, ceea ce duce la relaxarea musculaturii și creșterea fluxului de sânge în zona genitală.

De aceea, Iarba Caprei Agitate este folosită atât pentru disfuncții erectile, cât și pentru un libidou scăzut sau ejaculare involuntară.

5. Acupunctură

Principalele roluri pe care le are acupunctura sunt de a îmbunătăți circulația sanguină și de a echilibra energia din organism.

Dar unele dintre situațiile în care această practică este utilă și chiar eficiență sunt creșterea libidoului, tratarea problemelor de impotență și ejaculare prematură.

6. Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris este o plantă cunoscută în limbajul popular drept „Colții babei”.

Ca supliment alimentar, obținut din plante, acesta este folosit atât de atleți și sportivi de performanță, pentru îmbunătățirea condiției fizice, cât și de bărbații care se confruntă cu probleme și disfuncții sexuale.

7. Yohimbe

Plantă Yohimbe este folosită pentru producerea suplimentului alimentar cu același nume, care are ca efect tratarea disfuncțiilor erectile, printre altele.

Yohimbe este un afrodisiac pentru bărbați, cu roluri multiple, cum ar fi permite vasodilatația, contribuie la arderile grăsimilor și crește nivelul de testosteron.

8. Maca

Maca este o plantă care crește în țări precum Peru, Bolivia sau Argentina, dar aceasta poate fi găsită și bine sub formă de supliment alimentar, cu același nume.

Datorită cantității de vitamine și minerale pe care le conține, această plantă are numeroase beneficii pentru organismul uman.

Astfel că pe lângă proprietățile afrodiziace, Maca este utilă și în normalizarea nivelului de hormoni din organism, precum și pentru tratarea disfuncțiilor erectile.

Alternative pentru leacurile populare de potență


La dezvoltarea unor probleme de potentă contribuie și unele obiceiuri, ale căror efecte negative se răsfrâng incluziv asupra performanțelor sexuale. De aceea, unele schimbări pot contribui la creșterea potentei.

Renunță la fumat

Fumatul este unul dintre obiceiurile nesănătoase pe care foarte mulți oameni îl au, dar nicotina din țigări au un efect negativ foarte puternic asupra potenței, ducând la apariția impotenței, infertilității și disfuncțiilor erectile.

Fă mișcare zilnic

O viață sănătoasă și un program regulat de activitate fizică contribuie la îmbunătățirea stării generale de sănătate, inclusiv asupra performanțelor sexuale și potenței.

Limitează și consumul de alcool

De asemenea, consumul excesiv de alcool afectează potența, și implicit și sănătatea întregului organism, efectul pe care îl are acesta fiind total opus celui pe care îl are un pahar de vin roșu.

Prin urmare, adoptarea unui stil de viață sănătos și includerea în alimentație a unor suplimente alimentare care au efecte benefice asupra potenței pot duce la obținerea unei vieți sexuale active și de calitate.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?