Impotența temporară

Impotența temporară

Bărbați de toate vărstele se pot confruntă cu diferite aspecte legate de disfuncțiile erectile, însă majoritatea cauzelor care duc la apariția acestora, fizice sau psihologie, sunt temporare.

Ce înseamnă impotența temporară?


Impotența temporară este, de fapt, o afecțiune reprezentată de disfuncții erectile, care poate fi tratată prin vindecarea cauzelor care au dus la apariția acesteor disfuncții.

Altfel spus, bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile indiferent că este vorba despre ejaculare precoce, imposibilitatea de a obține sau menține o erecție în timpul actului sexual, își pot recupera abilitatea de a susține un act sexual.

Cauzele care duc la instalarea impotenței temporare sunt numeroase, de la stilul de viață, viciile, pănă la factori psihologici sau care țin de context.

Frica de impotență poate fi un exemplu elocvent în cazul impotenței temporare, deoarece de teamă eșecului în pat, bărbatul nu mai vrea sau nu mai poate susține un act sexual.

Care sunt simptomele impotenței temporare?


De cele mai multe ori, simptomele pe care le are impotența sunt aceleași, indiferent că este vorba despre o situație temporară sau permanentă.

Cu toate că majoritatea bărbaților se pot confruntă, la un moment dat, cu imposibilitatea de a obține sau menține o erecție, pentru a susține un act sexual, nu este întotdeauna vorba despre impotența.

Aceste situații pot apărea din cauza unor factori stresanți, administrării a anumitor medicamente sau anxietății. Odată conștientizate și rezolvate aceste aspecte, și abilitățile sexuale vor reveni.

Cum se tratează impotența temporară?


Impotența temporară poate fi tratat, în funcție de cauzele care au dus la apariția să, prin metode psihologie sau cu ajutorul medicamentelor pentru potență.

O varianta care este eficientă și care nu are efecte adverse este VigoForte, un supliment alimentar pentru îmbunătățirea potenței.

Prin urmare, un stil de viață sănătos și evitarea situațiilor stresante sau care provoacă anxietate pot preveni apariția impotenței temporare.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *