Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Legătura dintre oxidul nitric și potenta masculină

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Deoarece oxidul nitric este un agent natural care participă la numeroase funcții corporale, nu este de mirare că oamenii sunt curioși cu privire la efectele sale asupra potenței.

Ești și tu curios în legătură cu relația dintre oxidul nitric și potență?

Vrei să știi cum poate influența oxidul nitric viața ta sexuală?

În acest articol, vom discuta despre efectele oxidului nitric asupra performanței sexuale.

Ce face mai exact oxidul nitric în corp?


Oxidul nitric este un gaz sub formă liberă produs prin descompunerea l-argininei sub acțiunea enzimelor, care joacă un rol important în fiziologia organismului.

Oxidul nitric are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, care îți pot proteja organismul împotriva unor boli precum cancerul și ateroscleroza (întărirea arterelor).

Deci, ce înseamnă toate acestea pentru tine?

Pe scurt, oxidul nitric ajută la menținerea funcționării optime a organismului tău prin reglarea proceselor fiziologice cheie.

Așadar, dacă dorești să îți îmbunătățești starea generală de sănătate, încorporarea oxidului nitric în rutina zilnică este o modalitate bună de a începe!

Legătura dintre oxidul nitric și potența masculină


Majoritatea oamenilor sunt conștienți de beneficiile pentru sănătate asociate cu oxidul nitric, dar puțini știu despre legătura sa cu potența masculină.

Oxidul nitric este necesar pentru ca mușchii penisului să se relaxeze. Această relaxare permite camerelor din interiorul penisului să se umple cu sânge, astfel încât penisul să devină erect.(1)

În plus, un nivel scăzut de oxid nitri in corp, poate duce la un risc crescut de apariție a diferitelor afecțiuni legate de inimă, inclusiv boli cardiovasculare.(2)

Oxidul nitric nu se limitează doar la problemele legate de disfuncția erectilă.

Alte beneficii ale oxidului nitric


Există multe beneficii pentru a lua suplimenta cu suplimente care cresc nivelul de oxid nitric, printre care putem aminti:

  • Poate reduce durerea musculară
  • Crește performanța în timpul exercițiilor – îmbunătățește performanța sportivă prin faptul că ajută mușchii să producă mai mult oxigen.
  • Poate ajuta la gestionarea diabetului de tip 2 – îmbunătățește controlul glicemiei, contribuind la reducerea rezistenței la insulină și la îmbunătățirea toleranței la glucoză.
  • Oxidul nitric te poate ajuta, de asemenea, să pierzi în greutate prin stimularea metabolismului și prin facilitarea arderii celulelor adipoase.
  • În plus, s-a demonstrat că oxidul nitric ameliorează simptomele de stres și crește funcția cognitivă.

Concluzie


Cu toate că oxidul nitric este o substanță importantă pentru organism, în ceea ce privește potența, îți recomand să încerci VigoForte.

VigoForte este un supliment care conține deja l-arginină și alte ingrediente care îmbunătățesc performanța sexuală.

Care sunt beneficiile administrării acestui supliment?

Haide să aruncăm o privire.

În primul rând, VigoForte crește fluxul sangvin către penis, ceea ce poate duce la o creștere a nivelului de testosteron și la erecții îmbunătățite.

În plus, s-a afirmat că ajută la prevenirea ejaculării premature și la creșterea plăcerii orgasmice.

Deci, de ce este VigoForte considerat un supliment de îmbunătățire sexuală atât de puternic?

Pentru că toate aceste efecte lucrează împreună în mod sinergic – creșterea unuia duce la creșterea beneficiilor pentru toate celelalte.

Luat ca parte a unui program de stil de viață sănătos care include exerciții fizice regulate și o alimentație echilibrată, VigoForte te poate ajuta să îți atingi obiectivele în pat mai repede decât ai crezut vreodată că este posibil!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *