Totul despre impotența funcțională

Totul despre impotența funcțională

În contextul actual, mulți bărbați se confruntă cu episoade severe de impotență, din cauza stilului de viață nesănătos, a înaintării în vârstă, a problemelor cronice sau chiar a anxietății sexuale.

Ce este impotența funcțională?


Impotența funcțională apare în mod frecvent la tinerii, care nu au acumulat suficientă experiență, dar și la bărbați, după ce au experimentat într-un moment la vieții lor un eșec sexual.

Această disfuncționalitate sexuală are mai mult o bază psihologică deteriorată, în care încrederea în sine și în propriile capacități lipsește cu desăvârșire.

Gândul la eșec și manifestarea anxietății sexuale sunt cele care predomină, nemailăsând loc obținerii performanței dorite.

Care sunt cauzele?


Cauzele apariției impotenței funcționale sunt diverse și au în vedere mai degrabă fundalul psihologic:

1. Stresul

Stresul este cunoscut ca fiind principala cauză pentru multe probleme de sănătate care apar în viața tuturor oamenilor. Nu este benefic nici în viața sexuală, pentru că destabilizează armonia și echilibrul din organism, afectând astfel și nivelul potenței la bărbați.

2. Anxietatea

Anxietatea este redată în principiu de sentimentele de frică, de teamă cu privire la performanța sexuală. Astfel că este un puternic factor care contribuie la un nivel scăzut de randament în pat în cazul bărbaților.

3. Eșecurile în experiențele sexuale

Nu toate experiențele sexuale sunt considerate a fi „victorioase”, situație în care mulți bărbați se demoralizează pe termen lung, ajungând să sufere de impotență funcțională.

4. Lipsa încrederii în sine sau libidou scăzut

Stima de sine scăzută este un motiv din cauza căruia bărbații se pot descuraja semnificativ când vine vorba de activitatea lor sexuală și de performanță obținută. În acest moment intervine fenomenul cunoscut sub numele de impotență funcțională.

Dacă ai simtome legate de lipsa apetitului sexual ,iți recomand să urmărești și ghidul nostru despre creșterea libidoului la bărbați și cum o putem menține.

Tratează impotența funcțională cu un supliment alimentar (vigoforte)


Bărbații care se regăsesc în simptomele de mai sus și care suferă, așadar, de impotența funcțională, pot lua în considerare o variantă care să-i ajute în procesul de recăpătare a performanței sexuale, și anume VigoForte.

VigoForte este un supliment realizat din ingrediente 100 % naturale, care ajută la restabilirea echilibrului în organism și care stimulează sistemul reproducător să funcționeze în parametri optimi.

Prin urmare, bărbații care suferă de impotență funcțională pot să apeleze oricând la suplimentul natural VigoForte și să se bucure de experiențe sexuale plăcute, satisfăcătoare.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.