3 beneficii & variații ale poziție 69

3 beneficii & variații ale poziție 69

Există ceva la poziția sexuală 69 care îi face pe oameni să se simtă foarte obraznici.

Poate că este vorba de modul în care îți pune partenerul în poziția perfectă pentru a primi toată dragostea ta.

Poate că este vorba de faptul că 69 este cea mai populară poziție sexuală pentru un motiv – pur și simplu se simte foarte bine.

Oricare ar fi motivul pentru care ai vrea să încerci acest număr obraznic, îți prezentăm câteva sfaturi despre cum să faci 69 ca un profesionist.

Ce este mai exact poziția 69 ?


Poziția 69 se descrie ca fiind o serie de poziții sexuale în care două persoane își fac sex oral în același timp. Numele poziției derivă din poziția persoanelor implicate, arătând întocmai ca și numerele 6 și 9.

Această poziție populară poate fi savurată atât de bărbați, cât și de femei, și este cunoscută pentru stimularea intensă datorită modului în care poziționează organele genitale direct unul deasupra celuilalt.

În plus, această poziție versatilă permite un act sexual profund, ceea ce o face ideală pentru cei care caută o experiență sexuală explozivă.

Variații ale poziției 69


Există o varietate de poziții sexuale diferite de care se pot bucura ambii parteneri, în funcție de preferințele lor și de ceea ce se simt cel mai bine. Iată câteva exemple:

  • Clasic – aceasta este poziția clasică a misionarului, în care o persoană stă întinsă pe spate, cu picioarele depărtate, iar celălalt partener se așează peste, astfel încât gura să fie aliniată cu organele genitale ale celeilalte. De regulă, femeia este cea care stă deasupra în poziția clasică.
  • Inversat – poziția 69 inversat este practic poziția clasică, însă, de data aceasta, bărbatul stă deasupra.
  • În lateral – în loc ca partenerii să se poziționeze unul peste altul, ambii stau întinși pe o parte.
  • Ghemuit – poziția ghemuit necesită ceva mai multă străduință, forță și flexibilitate. Îți poți pune partenera să se întindă sau ghemuiască deasupra ta.
  • În picioare – este asemănătoare poziției clasice, însă, în loc să stați întinși pe o suprafață plană (pat), îți vei ține partenera în brațe, în poziție verticală.

Beneficiile poziției 69


Mulți oameni nu sunt familiarizați cu beneficiile poziției sexuale 69, care este una dintre cele mai populare poziții.

  • Poziția 69 înseamnă satisfacție reciprocă – poți explora cu ușurință corpul celuilalt cu mâinile și cu gura, ceea ce creează o experiență incredibil de satisfăcătoare.
  • Poziția 69 poate îmbunătăți coordonarea și încrederea – permite ambilor parteneri să aibă mai mult control asupra experienței orgasmice. Atât tu, cât și partenera ta, vă puteți mișca și ajusta corpul pentru a atinge cel mai plăcut punct culminant posibil. De asemenea, explorând corpul unul celuilalt, se creează o experiență incredibil plină de intimitate.
  • Este o modalitate excelentă de a condimenta lucrurile – permite o experiență mai profundă decât în alte poziții. Acest lucru poate fi un mare avantaj pentru cuplurile care doresc să exploreze un nou teritoriu sexual sau pentru cei care sunt la început în relația lor sexuală.

Cele mai multe dintre cuplurile care practică această poziție sunt de obicei pe deplin satisfăcute.

S-ar putea chiar să constați că perechea ta tinde să aibă performanțe mai bune în pat după ce o încearcă pe aceasta.

În ceea ce te privește, asigură-te doar că partenerul tău este pregătit să experimenteze astfel de plăceri uimitoare care pot fi obținute doar în sex folosind toate unghiurile posibile!

Concluzie


Partenera ta adoră poziția 69 pentru că iubește să îți ofere plăcere în timp ce primește același lucru?

În calitate de bărbat, concentrarea din timpul actului sexual în poziția 69 este importantă, iar penisul tău trebuie să continue să rămână tare ca oțelul chiar dacă ești concentrat pe plăcerea partenerei.

Dacă ai avut probleme în a menține erecția tare ca piatra în timpul unul oral venit din partea iubitei, soției sau partenerei tale, avem pentru tine o soluție care poate rezolva problemele penisului moale.

Vigoforte este suplimentul 100% natural, aprobat de Ministerul Sănătății din România, fără efecte secundare. Ești pregătit să uimești cu penisul tău chiar și în poziția 69? Cumpără Vigoforte!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *