Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Principalele beneficii ale poziție 69 și alte variații

 • Scris De:
  Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Poziția 69 este o poziție sexuală clasică care există de secole, dar care nu pare să-și fi pierdut din popularitate.

Această poziție sexuală ambii parteneri care se angajează în sex oral simultan, creând o conexiune puternică și intimă.

În timp ce unii ar putea considera că la început este un pic inconfortabilă, cu puțină practică și unele „secrete”, poziția 69 poate aduce un plus la repertoriul tău sexual.

În acest articol, vom explora tot ce trebuie să știți despre poziția 69, inclusiv sfaturi și trucuri pentru a o plăcere mai intesă pentru ambii parteneri.

Beneficiile poziției 69


Mulți oameni nu sunt familiarizați cu beneficiile poziției sexuale 69, care este una dintre cele mai populare poziții.

 • Poziția 69 înseamnă satisfacție reciprocă – poți explora cu ușurință corpul celuilalt cu mâinile și cu gura, ceea ce creează o experiență incredibil de satisfăcătoare.
 • Poziția 69 poate îmbunătăți coordonarea și încrederea – permite ambilor parteneri să aibă mai mult control asupra experienței orgasmice. Atât tu, cât și partenera ta, vă puteți mișca și ajusta corpul pentru a atinge cel mai plăcut punct culminant posibil. De asemenea, explorând corpul unul celuilalt, se creează o experiență incredibil plină de intimitate.
 • Este o modalitate excelentă de a condimenta lucrurile – permite o experiență mai profundă decât în alte poziții. Acest lucru poate fi un mare avantaj pentru cuplurile care doresc să exploreze un nou teritoriu sexual sau pentru cei care sunt la început în relația lor sexuală.

În ceea ce te privește, asigură-te doar că partenerul tău este pregătit să experimenteze astfel de plăceri uimitoare care pot fi obținute doar în sex folosind toate unghiurile posibile!

Variații ale poziției 69


Există o varietate de poziții sexuale diferite de care se pot bucura ambii parteneri, în funcție de preferințele lor și de ceea ce se simt cel mai bine. Iată câteva exemple:

 • Clasic – aceasta este poziția clasică a misionarului, în care o persoană stă întinsă pe spate, cu picioarele depărtate, iar celălalt partener se așează peste, astfel încât gura să fie aliniată cu organele genitale ale celeilalte. De regulă, femeia este cea care stă deasupra în poziția clasică.
 • Inversat – poziția 69 inversat este practic poziția clasică, însă, de data aceasta, bărbatul stă deasupra.
 • În lateral – în loc ca partenerii să se poziționeze unul peste altul, ambii stau întinși pe o parte.
 • Ghemuit – poziția ghemuit necesită ceva mai multă străduință, forță și flexibilitate. Îți poți pune partenera să se întindă sau ghemuiască deasupra ta.
 • În picioare – este asemănătoare poziției clasice, însă, în loc să stați întinși pe o suprafață plană (pat), îți vei ține partenera în brațe, în poziție verticală.

Concluzie


Partenera ta adoră poziția 69 pentru că iubește să îți ofere plăcere în timp ce primește același lucru?

În calitate de bărbat, concentrarea din timpul actului sexual în poziția 69 este importantă, iar penisul tău trebuie să continue să rămână tare,chiar dacă ești concentrat pe plăcerea partenerei.

Dacă ai avut probleme în a menține erecția tare ca piatra în timpul unul oral venit din partea iubitei, soției sau partenerei tale, avem pentru tine o soluție care poate rezolva problemele penisului moale.

Vigoforte este suplimentul 100% natural, aprobat de Ministerul Sănătății din România, fără efecte secundare. Ești pregătit să uimești cu penisul tău chiar și în poziția 69? Cumpără Vigoforte!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?