Cum îmi fac penisul să arate mai mare?

Cum îmi fac penisul să arate mai mare?

Studiile arată că mai mult de jumătate dintre bărbați au o dimensiune a penisului care se încadrează în intervalul “mediu”.

Așadar, dacă te întrebi dacă ești binecuvântat cu un penis mediu, răspunsul îl știi doar tu.

Dar nu îți face griji, există lucruri pe care le poți face pentru ca dimensiunea penisului tău să arate mai mare și să te simți mai bine.

În acest articol, vom discuta despre unele dintre cele mai bune metode de îmbunătățire a dimensiunii penisului tău, dar și cât de mult contează dimensiunea lui.

Cum îți faci penisul să pară mai mare


Nu se poate nega faptul că a avea un penis mare este cu siguranță unul dintre avantajele de a fi bărbat. Poate fi incredibil de îmbucurător să știi că ai ceva pe care alți bărbați îl râvnesc. Cu toate acestea, nu toți bărbații sunt suficient de norocoși pentru a avea un penis mare.

Există câteva metode simple care pot fi folosite pentru a face penisul să pară mai mare.

Unele dintre aceste tehnici necesită un efort minim, iar altele pot dura ceva timp, dar vor duce la îmbunătățiri vizibile.

  • Scapă de KG în plus – o dietă bună te va ajuta să pierzi în greutate și să reduci cantitatea de grăsime de pe corp. Aceasta include lucruri precum fructe, legume, surse de proteine slabe și cereale integrale. Aceste substanțe nutritive ajută la menținerea unei circulații fluide a sângelui în tot corpul – inclusiv în partea de jos a corpului – ceea ce ajută la îmbunătățirea circulației și duce la erecții mai bune.
  • Scapă de părul pubian – părul pubian nu este doar neplăcut din punct de vedere estetic – poate cauza, de asemenea, probleme pentru bărbații care doresc să aibă penisuri mari. Părul îți poate face ca penisul să pară mai mic sau mai scurt. Tunderea sau bărbierirea acestuia poate face o diferență semnificativă.
  • Îmbunătățește-ți postura – o postură bună este esențială pentru un corp sănătos și poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea dimensiunii penisului. O poziție bună în picioare va încuraja fluxul de sânge către penis, ceea ce, la rândul său, poate crește dimensiunea acestuia.
  • Folosește VigoForte – îți dorești și tu să îți faci penisul să-și atingă dimensiunea maximă? Vrei să ejaculezi mai greu și să ai o erecție considerabil îmbunătățită?

Noi avem soluția perfectă pentru tine. VigoForte este un supliment natural conceput pentru a crește energia sexuală și pentru a îmbunătăți performanța sexuală generală.

VigoForte poate ajuta la creșterea dimensiunii prin faptul că te ajută să creezi mai mult flux de sânge către penis. Acest flux sangvin crescut va avea ca rezultat erecții mai mari și o perioadă mai lungă de timp.

Cât de mult contează dimensiunea penisului ?


Mulți oameni sunt curioși în legătură cu dimensiunea penisului, dar adevărul este că nu există un consens real cu privire la ceea ce contează cel mai mult.

Unii cred că penisurile mai mari sunt mai bune, deoarece pot oferi un sex mai profund și mai satisfăcător, în timp ce alții spun că penisurile mai mici nu contează atât de mult, deoarece multe femei se bucură de toate tipurile de experiențe sexuale.

Un lucru care este clar, totuși, este că dimensiunea penisului nu este neapărat un indicator al masculinității sau atractivității unui bărbat.

De fapt, un procent mare de bărbați care au dimensiuni mai mici decât media se simt stânjeniți de acest lucru.

Așadar, dacă ești interesat să îți explorezi sexualitatea și vrei să știi dacă mărimea penisului contează sau nu pentru alți membri ai sexului opus, atunci probabil că va trebui să experimentezi cu diferite partenere pentru a afla dacă dimensiunea penisului contează într-adevăr sau nu pentru ea.

Concluzie


Ei bine, nu este un secret că îngrijorarea cu privire la dimensiunea penisului te poate face nesigur.

De fapt, majoritatea bărbaților nu se gândesc prea mult la dimensiunea penisului lor până când încep să se întâlnească cu cineva nou sau chiar să intre în intimitate cu o parteneră pentru prima dată.

Dacă vrei să îți faci penisul să pară mai mare, recomandarea nostră este să începi să te îngrijești mai mult și să încerci VigoForte pentru cel mai tare și sănătos penis, dar și pentru cel mai prelungit și puternic sex.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *