Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Viața sexuală a bărbaților după infarct și montarea stentului

 • Scris De:
  Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

După un infarct, dar mai ales după o procedură de montare a unui stent, cei mai mulți bărbați își pierd încrederea în ei și încep să creadă că viața lor sexuală a fost compromisă.

Din fericire, lucrurile nu stau chiar atât de tragic, iar pentru a avea o viață normală, bărbații care au suferit o astfel de procedură medicală, trebuie să învețe să trăiască cu aceasta.

Iar aplicând câteva sfaturi și folosind câteva produse benefice pentru această problemă, poate chiar mai activ decât înainte.

Dacă și tu îți dorești să ai o viață sexuală împlinită chiar dacă ai avut probleme cardiovasculare, sau încă ai, citește acest articol până la capăt, îți vom oferi o mulțime de informații folositoare, dar mai ales, vei găsi aici și un produs excepțional, care te va ajuta foarte mult în ceea ce privește îmbunătățirea erecțiilor.

Cum se schimbă viața sexuală după un infarct miocardic?


Faptul că ai trecut printr-un astfel de moment, cu siguranță îți va afecta viața pentru o perioadă mai lungă de timp, însă depinde doar de tine dacă acest lucru îți va afecta traiul într-un mod negativ, sau într-unul pozitiv.

De asemenea, o astfel de întâmplare poate afecta funcția sexuală a bărbaților, iar acestea se pot confrunta cu mai multe lucruri, precum:

 • Teama de un alt accident vascular. Foarte mulți bărbați care au trecut printr-o astfel de eveniment, au șansa să rămână cu o neplăcută teamă, care să îi bântuie constant, cum că pot suferii în orice moment un alt accident vascular care le poate periclita viața.
 • Probleme psihologice. Un astfel de eveniment medical are un impact foarte mare chiar și asupra stării mentale, nu doar că au loc schimbări fizice, dar au loc și importante schimbări ale stării de spirit. Bărbații pot avea numeroase sentimente după un infarct, sentimente precum cele depresive, de iritabilitate crescută, de tristețe, de singurătate. Poate exista de asemenea și frustrare, care, mai mult ca oricare sentiment, are puterea de a influența negativ performanța sexuală a bărbatului, dar și dorința acestuia de a întreține relații sexuale.
 • Scăderea libidoului. Sentimentele negative sunt în strânsă legătură și cu libidoul, și așa cum am spus și puțin mai sus,care pot afecta într-o anumită măsură și apetitul sexual al bărbatului.
 • Ejacularea prematură. Ejacularea prematură, și nu numai, apare în foarte multe cazuri după ce bărbații au suferit un infarct miocardic. Problemele de acest fel sunt foarte bine cunoscute pentru faptul că creează și disfuncții erectile.

Cum ne putem îmbunătății viața sexuală după un infarct


Așa cum am spus încă de la început, un infarct miocardic nu trebuie să reprezinte un moment de cumpănă pentru viața ta sexuală.

Bine înțeles, trebuie să fii mai atent, însă nu este o tragedie, îți poți relua viața sexuală la în scurt timp, dacă ții cont de câteva lucruri.

În primele două sau trei săptămâni după infarct, sau a montării stentului, este recomandat să nu întreții raporturi sexuale, deoarece există un risc mai crescut.

Însă odată cu trecerea timpului aceste risc scade considerabil, lucru care îți permite să revii din nou la viața de dinainte de infarct. Iată însă câteva sfaturi pe care noi ți le recomandăm, și care te pot ajuta într-o uriașă măsură:

 • Dieta. Acum, este mai important ca niciodată să te menții sănătos pe toate planurile. De aceea, este ideal să ai grijă ce consumi. Dacă vei începe să mănânci sănătos, te vei simți mult mai bine, iar starea ta de sănătate va fi la rândul ei una mult mai bună.
 • Reducerea greutății corporale. Dacă ești o persoană supraponderală, sau care are tendințe în acest sens, este foarte recomandat să te păstrezi la o greutate normală, deoarece excesul de grăsime din organism este foarte periculos când vine vorba de aceste probleme cu inima.
 • Exercițiul fizic constant. Poți începe cu exerciții fizice ușoare, acestea au rolul de a te menține în formă și de a-ți îmbunătăți întreaga stare. Vor crește rezistența și te vor face să fii mai activ în pat.
 • Menținerea tensiunii arteriale la valorile optime. De asemenea, este foarte important să ai grijă la cum evoluează tensiunea arterială. Mai ales că aceasta este în strânsă legătură cu diferitele probleme care pot apărea legate de inimă.
 • Urmărirea medicală post infarct. Este recomandat să ții legătura cu un medic, după montarea unui stent sau după un infarctul miocardic. Acesta îți va oferii sfaturile de care ai nevoie, și mai ales, vor fi unele corecte și extrem de folositoare.

Cuvănt de final


În recuperarea de după infarct, sau în cea de după montarea stentului, este foarte important să ai un aliat de nădejde. Un astfel de ajutor, care chiar face ceea ce promite, este produsul VigoForte.

VigoForte este un supliment alimentar 100 % natural, ce se bazează pe un conținut exclusiv din plante.

Datorită conținutului său 100% natural ,acesta nu provoacă nici un fel de efecte secundare.

Printre beneficiile pe care VigoForte le aduce se numără: ajută bărbații să obțină și să mențină erecții puternice și de durată, să își întârzie ejacularea și să reziste mult mai mult în pat.

De asemenea, folosind acest produs din când în când, deoarece nu este nevoie să îl iei constant, întreaga viață sexuală îți va fi mult îmbunătățită.

Dacă vrei să devii un adevărat zeu în ale sexului, și să îți urci partenera pe culmile plăcerii, VigoForte este produsul perfect!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?