Viata sexuala a barbatilor dupa infarct si montarea stentului

Viata sexuala a barbatilor dupa infarct si montarea stentului

După trecerea de un infarct, dar mai ales după o procedură de montare a unui stent, cei mai mulți bărbați își pierd încrederea în ei și încep să creadă că viața lor sexuală a fost compromisă.

Din fericire, lucrurile nu stau chiar atât de tragic, pentru a avea o viață normală, bărbații care au suferit o astfel de procedură medicală, trebuie să învețe să trăiască cu aceasta.

Iar aplicând câteva sfaturi și folosind câteva produse benefice pentru această problemă, poate chiar mai activ decât înainte.

Dacă și tu îți dorești să ai o viață sexuală împlinită chiar dacă ai avut probleme cardiovasculare, sau încă ai, citește acest articol până la capăt, îți vom oferi o mulțime de informații folositoare, dar mai ales, vei găsi aici și un produs excepțional, care te va ajuta foarte mult în ceea ce privește erecțiile și gestionarea acestora.

Cum se schimbă viața sexuală după un infarct miocardic?


Faptul că ai trecut printr-un astfel de moment, cu siguranță îți va afecta viața într-o perioadă foarte lungă de timp, însă depinde doar de tine dacă acest lucru îți va afecta traiul într-un mod negativ, sau într-unul pozitiv.

De asemenea, o astfel de întâmplare poate afecta funcția sexuală a bărbaților, iar acestea se pot confrunta cu mai multe lucruri, precum:

  • Teama de un alt accident vascular. Foarte mulți bărbați care au trecut printr-o astfel de eveniment, au șansa să rămână cu o neplăcută teamă, care să îi bântuie constant, cum că pot suferii în orice moment un alt accident vascular care le poate periclita viața.
  • Probleme psihologice. Un astfel de eveniment medical are un impact foarte mare chiar și asupra mentalului unui bărbat, nu doar că au loc schimbări fizice, dar au loc și importante schimbări ale stării de spirit. Bărbații pot avea numeroase sentimente după un infarct, sentimente precum cele depresive, de iritabilitate crescută, de tristețe, de singurătate. Poate exista de asemenea și frustrare, care, mai mult ca orice sentimente, are puterea de a influența negativ performanța sexuală a bărbatului, dar și dorința acestuia de a întreține relații sexuale.
  • Scăderea libidoului. Sentimentele sunt în strânsă legătură și cu libidoul, și așa cum am spus și puțin mai sus, sentimentele negative pe care bărbații le experimentează în urma unui infarct sau a unei montări de stent, pot afecta într-o anumită măsură apetitul sexual, lucru care face ca libidoul să scadă. De asemenea, acesta nu scade doar datorită sentimentelor, scăderea poate fi produsă și de medicamentele pe care bărbatul este nevoie să le ia.
  • Ejacularea prematură. Ejacularea prematură, și nu numai, apare în foarte multe cazuri după ce bărbații au suferit un infarct miocardic. Problemele de acest fel sunt foarte bine cunoscute pentru faptul că creează și disfuncții erectile, funcția sexuală fiind afectată și de medicamentele recomandate acestor afecțiuni.

Cum ne putem îmbunătății viața sexuală după un infarct


Așa cum am spus încă de la început, un infarct miocardic nu trebuie să reprezinte un moment de cumpănă pentru viața ta sexuală.

Bineînțeles, trebuie să fii mai atent, însă nu este o tragedie, îți poți relua viața sexuală la în scurt timp, dacă ții cont de câteva lucruri.

În primele două sau trei săptămâni după infarct, sau după montarea stentului, este recomandat să nu întreții raporturi sexuale, deoarece există un risc mai crescut.

Însă odată cu trecerea timpului aceste risc scade considerabil, lucru care îți permite să revii din nou la viața de dinainte de infarct sau intervenție. Iată însă câteva sfaturi pe care noi ți le recomandăm, și care te pot ajuta într-o uriașă măsură:

  • Dieta. Acum, este mai important ca niciodată să te menții sănătos pe toate planurile. De aceea, este ideal să ai grijă ce consumi. Dacă vei începe să mănânci sănătos, te vei simți mult mai bine, iar starea ta de sănătate va fi la rândul ei una mult mai bună. De asemenea, dacă mănânci nesănătos și ai o dietă bogată în grăsimi și zaharuri, acest lucru îți va afecta și mai mult sănătatea inimii. Lucru care, bineînțeles, va aduce o mulțime de consecințe cu sine.
  • Reducerea greutății corporale. Dacă ești o persoană supraponderală, sau care are tendințe în acest sens, este foarte recomandat să te păstrezi la o greutate normală, deoarece excesul de grăsime din organism este foarte periculos când vine vorba de aceste probleme cu inima.
  • Exercițiul fizic constant. Poți începe cu exerciții fizice ușoare, acestea au rolul de a te menține în formă și de a-ți îmbunătăți întreaga stare. Vor crește rezistența și te vor face să fii mai activ în pat.
  • Menținerea tensiunii arteriale la valorile optime. De asemenea, este foarte important să ai grijă la cum evoluează tensiunea arterială. Mai ales că aceasta este în strânsă legătură cu diferitele probleme care pot apărea legate de inimă.
  • Urmărirea medicală post infarct. Este recomandat să ții legătura cu un medic, după montarea unui stent sau după un infarct miocardic, ajutorul unui specialist poate fi mult mai folositoare decât crezi. Acesta îți va oferii sfaturile de care ai nevoie, și mai ales, vor fi unele corecte și extrem de folositoare.

Cuvănt de final


În recuperarea de după infarct, sau în cea de după montarea stentului, este foarte important să ai un aliat de nădejde. Un astfel de ajutor, care chiar face ceea ce promite, este produsul VigoForte.

VigoForte este un supliment alimentar 100 % natural, ce se bazează pe un conținut exclusiv din plante.

Datorită conținutului său naturist nu provoacă nici un fel de efecte secundare, din contră, toate efectele pe care acesta le are sunt unele avantajoase.

Printre beneficiile pe care VigoForte le aduce se numără: ajută bărbații să obțină și să mențină erecții puternice și de durată, să își întârzie ejacularea și să reziste mult mai mult în pat.

De asemenea, folosind acest produs din când în când, deoarece nu este nevoie să îl iei constant, întreaga viață sexuală îți va fi mult îmbunătățită.

Dacă vrei să devii un adevărat zeu în ale sexului, și să îți urci partenera pe culmile plăcerii, VigoForte este produsul perfect!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *