Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Afrodisiace Puternice pentru potență – Care dintre ele sunt recomandate ?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Afrodisiacele sunt substanțe sau alimente despre care se cred că sporesc dorința sexuală, excitația și plăcerea.

Aceste substanțe naturale au fost folosite de secole pentru a crește libidoul, a crește dorința sexuală și a îmbunătăți performanța sexuală.

De la ierburi exotice ,la condimente din bucătărie, lumea afrodisiacelor este vastă și diversă.

Dar cum funcționează?

Care dintre ele sunt susținute de știință și care sunt doar mituri?

În acest ghid cuprinzător, vom explora tot ce trebuie să știți despre afrodisiace, de la istoria lor până la efectele lor asupra organismului.

Cum definim termenul de afrodisiac?


Termenul de afrodisiac provine din limba greacă, de la numele zeiței Afrodita și simbolizează senzualitate.

Acesta definește un efect pe care îl poate avea o substanță sau un aliment asupra organismului uman, care acționează asupra glandelor corticosuprarenale, prin creșterea dorinței sexuale.

Acestea pot fi de mare ajutor atât celor care își doresc o noapte de amor, cât și celor care se confruntă cu disfuncții erectile sau ejaculare precoce.

Foarte multe produse care fac parte din alimentația oamenilor au și efecte afrodisiace, printre acestea regăsindu-se?

Fructe afrodisiace


Avocado – este cunoscut datorită numeroaselor substanțe sănătoase pe care le conțințe – vitamine, antioxidanți, acid folic, potasiu – dar acesta are și un efect afrodisiac, atât datorită faptului că îmbunătățește circulația sângelui, cât și datorită vitaminei E, cunoscută drept „vitamina pentru sex”.

Curmale – bogate în săruri minerale și vitamine, în trecut erau folosite pentru tratarea bărbaților care sufereau de impotență.

Pepenele verde – datorită substanței denumită amino-citrulină și efectelor acesteia: contribuie la relaxarea vaselor de sânge și la creșterea apetitului sexual.

Goji – aceste fructe de origine tibetană sunt foarte bogate în antioxidanți și numeroase vitamine, care au efecte benefice importante asupra organismului uman, printre care și creșterea libidoului.

Ananasul și bananele – acestea sunt foarte bogate în potasiu și vitamina B, ceea ce contribuie la creșterea producției de hormoni sexuali și la îmbuătățirea fertilității.

Alimente afrodisiace


Din această categorie de alimente fac parte diferite categorii, de la legume și nuci, la condimente și fructe de mare:

Cafea – licoarea neagră consumată pentru efectul energizant are și efecte euforizant și psihoexcitant.

Sparanghel – pe lângă cotribuția pe care o are în buna funcționare a rinichilor și tractului urinar, acesta contribuie și la o viață sexuală activă.

Broccoli – este un aliment afrodisiac și antioxidant, care contribuie la creșterea libidoului.

Ardeiul roșu iute – starea de excitare pe care acesta o produce accelerează ritmul cardiac și contribuie la eliberarea edorfinelor.

Scorțișoară – este unul dintre condimentele cu un puternic efect afrodisiac, mai ales dacă este consumat sub formă de infuzie.

Ceaiuri afrodisiace


Există chiar și ceaiuri care au efect afrodisiac:

Ceai de busuioc – busuiocul este una dintre plantele afrodisiace, motiv pentru care ceaiul obținut din acesta crește apetitul sexual.

Ceai de ghimbir și scorțișoară – ambele ingrediente sunt afrodisiace puternice, iar acest ceai este deci un bun stimulent sexual.

Ceai de ginseng – printre nenumărate beneficii ale ginsengului se regăsește și creșterea potentei, prin restabilirea funcției sexuale.

Alege o soluție completă pentru potență?


De asemenea, bărbații mai pot apela și la suplimentele alimentare pentru potență, care sunt mult mai eficiente, unul dintre acestea fiind VigoForte.

Acesta este un supliment alimentar obținut din ingrediente 100% naturale, produs în Europa, care nu produce efecte adverse.

Prin urmare, cei care consumă alimente cu efect afrodisiac, dar își doresc să se bucure de efecte mai înțese și mai eficiente, pot alege cu încredere VigoForte, aprobat și de Ministerul Sănătății din România.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *