Ai un Penis Moale ? Iată cum obții un Penis Tare

Ai un Penis Moale ? Iată cum obții un Penis Tare

Mulți bărbați se confruntă cu fenomenul de penis moale, cunoscut, în termeni medicali, și sub numele de disfuncție erectilă. Apariția acestei tulburări sexuale poate avea cauze multiple, dar și soluții.

Cum se definește un penis moale?


Bărbații care suferă de această tulburare de natură sexuală sunt de cele mai multe ori cei de peste 40 de ani. Din punct de vedere statistic, 1 din 3 bărbați cu vârsta de peste 40 de ani suferă de disfuncție erectilă.

Această problemă sexuală se definește prin imposibilitatea de a avea o erecție rezistentă.

Cauze


Penisul moale, numit și disfuncție erectilă, poate apărea dintr-o serie de cauze atât fiziologice, cât și psihologice.

Cauze fiziologice

Cauzele fiziologice care stau la baza fenomenului de penis moale sunt multiple:

  • Colesterolul crescut și diabetul. Bărbații care au un nivel ridicat de colesterol sau care suferă de diabet pot avea probleme în ceea ce privește performanța sexuală. Problemele de sănătate sunt definitorii când vine vorba de buna funcționare a organelor reproducătoare.
  • Probleme cardiovasculare. Bărbații care suferă de afecțiuni cardiovasculare sunt cei mai predispuși la manifestarea fenomenului de penis moale, din cauza vascularizării incorecte a organului genital.
  • Fumatul. Tutunul, așa cum este menționat și pe pachetele de țigări, afectează grav sănătatea generală. Una dintre problemele cu care se confruntă bărbații care fumează este legată de activitatea sexuală, disfuncția erectilă.
  • Obezitatea. Bărbații care suferă de obezitate se pot confrunta cu multe probleme de sănătate, printre care și cu disfuncția erectilă, care împiedică obținerea performanței sexuale dorite.

Cauze psihologice

Cauzele psihologice sunt la fel de importante ca cele fiziologice și pot afecta la fel de tare performanță sexuală. Printre acestea se numără: stresul, anxietatea, depresia, lipsa înțelegerii în cuplu.

Cum poți să obții un penis tare?


Bărbații care-și doresc să-și recapete puterea sexuală, bucurându-se de o erecție tare, persistență pot să folosească Vigoforțe, un supliment care este 100% realizat din ingrediente naturale și care îmbunătățește performanța sexuală.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.