Cauzele unui penis moale și cum poți să îți întărești penisul

Cauzele unui penis moale și cum poți să îți întărești penisul

Dacă te lupți cu un penis moale sau cu dificultăți în a obține și menține o erecție, nu ești singur.

Fie că este cauzată de factori fizici sau psihologici, un penis moale te poate lăsa să te simți învins și mai puțin încrezător în dormitor.

Dar nu vă faceți griji: există soluții disponibile.

În acest articol, vom explora cauzele unui penis moale și vom oferi sfaturi despre cum să vă puteti avea un penis mai tare in timpul actului sexual.

Cum se definește un penis moale?


Un penis moale este un penis care nu este complet erect și se află într-o stare flască sau non-erectă.

În această stare, penisul poate părea mai mic și mai puțin rigid decât atunci când este complet erect.

Un penis moale poate fi o lucru normal, în special atunci când o persoană nu este excitată sexual, dar poate fi și un semn al unei afecțiuni medicale, cum ar fi disfuncția erectilă.

Cauze


Penisul moale, numit și disfuncție erectilă, poate apărea dintr-o serie de cauze atât fiziologice, cât și psihologice.

Care sunt cauzele fiziologice ?

Cauzele fiziologice care stau la baza fenomenului de penis moale sunt multiple:

  • Colesterolul crescut și diabetul. Bărbații care au un nivel ridicat de colesterol sau care suferă de diabet pot avea probleme în ceea ce privește performanța sexuală. Problemele de sănătate sunt definitorii când vine vorba de buna funcționare a organelor reproducătoare.
  • Probleme cardiovasculare. Bărbații care suferă de afecțiuni cardiovasculare sunt cei mai predispuși la manifestarea fenomenului de penis moale, din cauza vascularizării incorecte a organului genital.
  • Fumatul. Tutunul, așa cum este menționat și pe pachetele de țigări, afectează grav sănătatea generală. Una dintre problemele cu care se confruntă bărbații care fumează este legată de activitatea sexuală, disfuncția erectilă.
  • Obezitatea. Bărbații care suferă de obezitate se pot confrunta cu multe probleme de sănătate, printre care și cu disfuncția erectilă, care împiedică obținerea performanței sexuale dorite.

Care sunt cauze psihologice ?

Cauzele psihologice sunt la fel de importante ca cele fiziologice și pot afecta la fel de tare performanță sexuală.

Printre acestea se numără:

  • Stresul
  • Anxietatea
  • Depresia
  • Lipsa înțelegerii în cuplu

Cum poți să obții un penis tare ?


Te deranjează foarte tare penisul moale care nu se ridică aproape deloc atunci când ai nevoie să arăți unei femei că ești un bărbat puternic?

Problema nu este la tine ci la modul în care tratezi această problemă. Dacă nu vrei să mai dezamăgești femei cu un penis moale, trebuie să iei atitudine. Femeia din viața ta sau partenera are nevoie să simtă că are lângă ea un bărbat mereu pregătit pentru sex.

Este timpul să iei Vigoforte și să profiți de efectele incredibile ale unui supliment compus din ingrediente naturale, care te vor ajuta să transformi penisul moale într-o erecție de zeu!

Fă bine și ascultă sfatul nostru. Vigoforte este un supliment aprobat de Ministerul Sănătății din România, fără efecte secundare, cu rezultate dovedite!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *