Ai un Penis Moale ? Iată cum obții un Penis Tare

Ai un Penis Moale ? Iată cum obții un Penis Tare

Mulți bărbați se confruntă cu fenomenul de penis moale, cunoscut, în termeni medicali, și sub numele de disfuncție erectilă. Apariția acestei tulburări sexuale poate avea cauze multiple, dar și soluții.

Cum se definește un penis moale?


Bărbații care suferă de această tulburare de natură sexuală sunt de cele mai multe ori cei de peste 40 de ani. Din punct de vedere statistic, 1 din 3 bărbați cu vârsta de peste 40 de ani suferă de disfuncție erectilă.

Această problemă sexuală se definește prin imposibilitatea de a avea o erecție rezistentă.

Cauze


Penisul moale, numit și disfuncție erectilă, poate apărea dintr-o serie de cauze atât fiziologice, cât și psihologice.

Cauze fiziologice

Cauzele fiziologice care stau la baza fenomenului de penis moale sunt multiple:

  • Colesterolul crescut și diabetul. Bărbații care au un nivel ridicat de colesterol sau care suferă de diabet pot avea probleme în ceea ce privește performanța sexuală. Problemele de sănătate sunt definitorii când vine vorba de buna funcționare a organelor reproducătoare.
  • Probleme cardiovasculare. Bărbații care suferă de afecțiuni cardiovasculare sunt cei mai predispuși la manifestarea fenomenului de penis moale, din cauza vascularizării incorecte a organului genital.
  • Fumatul. Tutunul, așa cum este menționat și pe pachetele de țigări, afectează grav sănătatea generală. Una dintre problemele cu care se confruntă bărbații care fumează este legată de activitatea sexuală, disfuncția erectilă.
  • Obezitatea. Bărbații care suferă de obezitate se pot confrunta cu multe probleme de sănătate, printre care și cu disfuncția erectilă, care împiedică obținerea performanței sexuale dorite.

Cauze psihologice

Cauzele psihologice sunt la fel de importante ca cele fiziologice și pot afecta la fel de tare performanță sexuală. Printre acestea se numără: stresul, anxietatea, depresia, lipsa înțelegerii în cuplu.

Cum poți să obții un penis tare?


Te deranjează foarte tare penisul moale care nu se ridică aproape deloc atunci când ai nevoie să arăți unei femei că ești un bărbat puternic?

Problema nu este la tine ci la modul în care tratezi această problemă. Dacă nu vrei să mai dezamăgești femei cu un penis moale, trebuie să iei atitudine. Femeia din viața ta sau partenera are nevoie să simtă că are lângă ea un bărbat mereu pregătit pentru sex.

Este timpul să iei Vigoforte și să profiți de efectele incredibile ale unui supliment compus din ingrediente naturale, care te vor ajuta să transformi penisul moale într-o erecție de zeu!

Fă bine și ascultă sfatul nostru. Vigoforte este un supliment aprobat de Ministerul Sănătății din România, fără efecte secundare, cu rezultate dovedite!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *