Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Cele mai bune filme de dragoste pentru o noapte fierbinte

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Filmele romantice captivează publicul de zeci de ani, transportându-ne într-o lume a dragostei, pasiunii și a inimilor frănte.

În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune filme romantice din toate timpurile

Așadar, ia-ți niște popcorn și pregătește-te pentru o călătorie, printre cele mai îndrăgite filme romantice din istoria cinematografiei!

Există o mulțime de filme de dragoste grozave, dar care sunt cele mai bune?

Iată o listă cu 10 astfel de filme care cu siguranță îți vor face inima să simtă scântei.

1. Crouching Tiger, Hidden Dragon

Crouching Tiger, Hidden Dragon este un film de acțiune cu o poveste de dragoste încorporată în el. În plus, atât povestea de dragoste, cât și acțiunea din film sunt de top. Michelle Yeoh și Chow Yun-fat interpretează rolul unor artiști marțiali care se iubesc, dar care, din cauza unei întâmplări a sorții, nu pot fi împreună.

Când întâlnesc o tânără artistă de arte marțiale, interpretată de Zhang Ziyi, care refuză să urmeze regulile care i-au ținut despărțiți, se declanșează un conflict cu multe scene uimitoare de lupte cu săbii.

2. In the Mood for Love

In the Mood for Love este plasat într-o epocă conservatoare, în care orice relație a protagoniștilor ar fi fost analizată și chiar condamnată.

A fi despărțiți ar fi la fel de rău ca și a fi împreună. Și astfel ei suferă, într-o lume superb fotografiată pentru a sublinia puterea legăturii lor și adâncimile care îi separă.

Cheung și Leung sunt extraordinari, și puține romane de dragoste au reușit să evoce un sentiment atât de profund de dorință.

3. Amélie

Amélie este un film care te va face să râzi în hohote și poate chiar să plângi în același timp. Amélie are acest vis de a face o diferență în lume și nu se sfiește să încerce lucruri noi pentru a face acest lucru.

De-a lungul drumului, ea însăși sfârșește în cele din urmă prin a-și găsi dragostea adevărată. Amélie ne captează imaginația cu fascinația ei jucăușă față de oamenii din jurul ei, iar prin ochii ei vedem toată frumusețea din lume.

4. Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones’s Diary este o comedie-dramă romantică britanică. Bridget este o persoană de 30 de ani, care își dă seama că trebuie să-și schimbe viața, documentând totul într-un jurnal.

Bridget se simte atrasă de șeful ei, Daniel Cleaver, un bărbat cu un caracter discutabil. Se lansează într-o aventură și Bridget se îndrăgostește de el, pentru a realiza mai târziu însă că sentimentele ei nu sunt reciproce.

Apare apoi Mark Darcy, care, desigur, o găsește pe Bridget atrăgătoare, dar pe care Bridget îl găsește respingător. Nu va trece însă mult și îl va vedea pe Marka ca fiind bărbatul potrivit.

5. Secretary

Secretary este un film neobișnuit despre oameni cu nevoi specifice care se găsesc unul pe celălalt.

Poate că dorințele lor sunt atipice, dar fantezia lor este universală: fiecare caută pe cineva care să îl iubească pentru ceea ce este și cu care pot fi fericiți împreună.

Cei perverși merită și ei o dragoste adevărată, iar Secretary este acea poveste de dragoste rară care respectă faptul că fiecare are nevoi unice și spune o poveste frumoasă despre cum doi oameni au devenit cu adevărat intimi unul cu celălalt.

6. Before Sunset

Before Sunset este o populară comedie-dramă romantică.

Acesta spune povestea a doi oameni, Jesse și Celine, care se întâlnesc pentru prima dată în tren și decid să petreacă împreună o zi în Viena.

Nouă ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc la Paris, decid să își petreacă timpul împreună, în timp ce își explorează sentimentele unul pentru celălalt.

În general, Before Sunset este un film plăcut de urmărit, nostalgic și emoționant.

7. The Holiday

Încercând să uite o poveste de dragoste care a mers prost, Iris (Kate Winslet) își schimbă casa de vacanță cu conacul din Beverly Hills al Amandei (Cameron Diaz. Amanda este, de asemenea, dezamăgită de un fost iubit.

Editorul de cărți Graham (Jude Law) apare beat pe veranda cabanei englezești, așteptând să fie găzduit de sora sa (Iris).

În schimb, ajunge să facă sex cu singuratica și furioasa Amanda. În L.A., Iris își găsește perechea potrivită pentru vârsta ei în compozitorul Miles (Jack Black), care se luptă cu propriile probleme de relație, dar care pare instantaneu atras și de Iris.

8. Sleeping With Other People

Jake și Lainey și-au distrus fiecare relație avută pentru că au probleme cu monogamia. El se culcă cu aproape oricine, ea are o aventură cu un medic căsătorit.

Când cei doi se întâlnesc, sunt atrași unul de celălalt, dar decid să încerce în schimb să formeze o prietenie platonică sănătoasă.

Curând devin cei mai buni prieteni, chiar și în timp ce se culcă cu alți oameni. Este clar că atracția dintre ei este în creștere, dar este mai puțin clar dacă vor acționa vreodată.

9. Deadpool

Wade Wilson (Ryan Reynolds), este un mercenar privat, care se îndrăgostește de Vanessa (Morena Baccarin), o fostă prostituată, cu o inimă de aur.

Când Wade este diagnosticat cu cancer metastatic incurabil, el acceptă oferta unui vizitator misterios pentru o șansă de supraviețuire: să ia parte la un experiment până ce corpul lui se vindecă singur.

Sarcasmul lui Wade îl înfurie pe experimentatorul Ajax (Ed Skrein), care ajunge să-l tortureze pe Wade până când pielea lui pare arsă și desfigurată.

După ce a scăpat, Wade se simte prea nesigur pentru a se apropia de Vanessa și, în schimb, se reinventează ca Deadpool, cu scopul de a se răzbuna.

10. If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk, un film cu o poveste de dragoste, rasism și nedreptate socială. Filmul urmărește o tânără care, cu sprijinul familiei ei, încearcă să curețe numele iubitului ei acuzat greșit și să-și dovedească nevinovăția înainte de nașterea copilului lor.

Nu există nicio îndoială că filmele de dragoste sunt unul dintre cele mai populare genuri de la Hollywood.

De la romane lacrimogene până la drame de familie înduioșătoare, aceste filme evocă întotdeauna o serie de emoții și se conectează cu spectatorii la un nivel emoțional.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?