Îngroșarea penisului: Uite cele mai bune metode

Îngroșarea penisului: Uite cele mai bune metode

La fel că femeile și bărbații sunt nemulțumiți de aspectul lor fizic, zona care se află în centrul atenției lor fiind cea genitală, mărimea și grosimea penisului fiind un motiv de îngrijorare pentru mulți bărbați.

Metode de îngroșare a penisului


Cum pentru orice problema există o soluție, în cazul celor care consideră că au un penis prea subțire există numeroase metode de îngroșare a acestuia, una dintre acestea fiind faloplastia, care poate fi realizată folosind diferite tehnici:

1. Microlipofilling

O metodă pentru îngroșarea penisului este prin intermediul unei intervenții de chirurgie plastică, denumită microlipofilling, ce constă în injectarea de grăsime proprie în penis.

O astfel de procedura nechirurgicala durează în jur de 45 de minute și poate fi realizată fie sub anestezie locală, fie sub anestezie totală.

Medicul plastician va recolta grăsime din alte zone ale corpului, o va prelucra și o va injecta în penis. Astfel, penisul poate deveni cu 30% mai gros decât era inițial.

2. Îngroșarea penisului cu acid hialuronic

O altă metodă de îngroșare a penisului este prin injectarea de acid hialuronic pe toată circumferința penisului.

Această este una dintre cele mai populare soluții la care apelează bărbații care nu sunt mulțumiți de penisul lor, principalele avantaje ale acestei proceduri fiind faptul că se realizează rapid, în aproximativ 10 minute, iar rezultatele se mențin pănă la 9 luni.

3. Hidroxiapatita cu calciu

De asemenea, o altă metodă minim invazivă de îngroșare a penisului este prin injectarea de hidroxiapatita de calciu în organ, metodă ale cărei efecte sunt vizibile până la un an, după care este necesar să se repete intervenția dacă se dorește menținerea grosimii.

4. Implant de titan

În schimb, metodă de îngroșare a penisului cu implant de titan este o varianta mai riscantă, dacă nu se folosesc implanturi corect sterilizate sau certificate.

De aceea este necesar că bărbații să găsească o clinică de chirurgie estetică profesională la care să apeleze, indiferent de metodă pe care o doresc pentru a obține dimensiunile dorite.

Căt de gros este un penis considerat normal?


Cum fiecare individ este diferit nu se poate spune o dimensiune exactă pe care ar trebui să o aibă un penis.

Cu toate acestea, se poate vorbi despre o medie, care în ceea ce privește circumferința, această este de aproximativ 9 cm în stare de repaus și de aproximativ 11-12 cm în erecție.

Este riscant să îți îngroși penisul?


Ținănd cont că pentru îngroșarea penisului se folosesc proceduri chirurgicale minim invazive, riscurile asociate acestora sunt cele specifice oricărei intervenții chirurgicale, cum ar fi: infecții, hematoame, edem inflamator sau asimetrii temporare.

Totuși, nicio metodă de îngroșare a penisului, efectuată de un medic cu experiență, nu prezintă riscuri.

De asemenea, bărbații care își doresc un penis mai mare și mai gros au posibilitatea de a apela la VigoForte, un supliment alimentar destinat potenței bărbaților care are că efect îngroșarea penisului pănă la dimensiunea lui maximă.

În plus, erecția va putea fi menținută pentru mai mult timp, chiar și pentru un nou act sexual.

Înainte de a alege o metodă de îngroșare a penisului, bărbații ar trebui să ceară mai multe informații de la un medic plastician.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.