6 Secrete pentru o potență mai bună

6 Secrete pentru o potență mai bună

Bărbații care își doresc să aibă performanțe cât mai bune în pat sunt în căutare de soluții eficiente, însă dacă țin cont de o serie de sfaturi, aceștia pot obține rezultatul dorit.

6 Secrete pentru o potență de invidat


1. Folosește pastile de potență

Una dintre cele mai la îndemâna soluții este folosirea pastilelor de potență.

Dar cum această piață este una foarte vastă, alegerea unora potrivite poate fi destul de dificilă.

Totuși, dacă aceștia aleg VigoForte, potența lor va atinge noi limite, iar bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile, cum ar fi ejacularea precoce, vor scăpa de această grijă.

În plus, acest supliment alimentar este produs în Europa, din ingrediente 100% naturale, fiind totodată aprobat de Ministerul Sănătății din România. Astfel că poate fi consumat fără grijă apariției unor reacții adverse.

2. Mănâncă mai multe fructe și legume

O alimentație sănătoasă și echilibrată, care să cuprindă alimente naturale, fructe și legume, are efecte benefice nu numai stării de bine a organismului, ci și a funcțiilor acestuia.

O astfel de alimentație contribuie la creșterea libidoului și potenței, pentru o viață sexuală activă.

3. Comunică cu partenera

Comunicarea este foarte importantă într-un cuplu, mai ales când vine vorba despre relația sexuală.

Dorințele, așteptările și chiar temerile sau problemele cu care se confruntă unul dintre parteneri este important să fie cunoscute și de celălalt.

În acest fel, aceștia vor știi cum să se comporte în pat și cum pot atinge amândoi cele mai înalte culmi ale plăcerii.

4. Redu stresul

Stresul este unul dintre factorii care afectează foarte mult omul modern, în toate sectoarele vieții sale.

Din cauza grijilor cotidiene, viața sexuală poate avea foarte mult de suferit, unii bărbați ajungând să sufere de scăderea libidoului, probleme de erecție și ejaculare precoce.

De aceea, acordarea unor momente de relaxare este o etapă foarte importantă pentru obținerea unei vieți sexuale satisfăcătoare.

5. Verifică-ți nivelul de testosteron

Nivelul de testosteron are o influență foarte puternică asupra potenței și dorinței sexuale, iar cunoașterea și administrarea de suplimente alimentare care conțin testosteron vor îmbunătăți considerabil performanțele sexuale.

6. Bea 1-2 căni de cafea pe zi

Consumul unei cantități mari de cafea poate avea efecte negativ asupra potenței, în timp ce o cantitate moderată, de 1-2 căni pe zi poate aduce chiar ameliora disfuncțiile erectile, însă nu exist foarte multe studii legate de acest aspect.

Prin urmare, urmând acestor sfaturi și administrând suplimente alimentare, bărbații care se confruntă cu diferite probleme de potență se pot bucura de o viață sexuală activă.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *