Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

10 Fructe și alimente care îți pot crește potenta

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Deși există diverși factori care pot contribui la disfuncția erectilă, adoptarea unui stil de viață sănătos, inclusiv o dietă echilibrată, poate juca un rol vital în susținerea sănătății sexuale generale.

Încorporarea în dieta dumneavoastră de fructe și legume poate oferi potențiale beneficii pentru funcția erectilă prin promovarea sănătății cardiovasculare, îmbunătățirea circulației sângelui și furnizarea de nutrienți esențiali.

În acest articol, vom explora lista de fructe și legume care sunt cunoscute pentru impactul lor pozitiv potențial asupra funcției erectile, deși este important să rețineți că nu există fructe și legume care să poată vindeca direct disfuncția erectila.

1. Bananele

Bananele sunt un fruct cu diverse beneficii pentru sănătate, insă nu există dovezi științifice care să susțină un efect direct al bananelor asupra disfuncției erectile.

Cu toate acestea, bananele pot contribui la sănătatea cardiovasculară datorită conținutului lor ridicat de potasiu, care poate sprijini indirect funcția erectilă prin promovarea unui flux sanguin sănătos.

2. Țelină

Țelina este o legumă care are un conținut ridicat de zinc și, dacă este consumată ca atare, poate să ofere organismulul cantitatea de nutrienți de care are nevoie pentru o funcționare optimă.

Datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate și, în special pentru potență în cazul bărbaților, este necesar să fie introdusă în rutină alimentară.

3. Stridii

Studiile cercetătorilor din America afirmă faptul că atât stridiile, cât și scoicile, ajută la ridicarea nivelului de testosteron secretat de organism și, prin urmare, tulburările sexuale, de pildă disfuncția erectilă, vor deveni istorie.

Pe lângă acest aspect, stridiile au și un conținut ridicat de zinc, ca în cazul țelinei, ceea ce contribuie la îmbunătățirea fluxului de sânge al organelor genitale.

4. Somonul

Somonul este o sursă excelentă de acizi grași omega-3, în special EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic).

Somonul este un pește bogat în nutrienți, care este adesea lăudat pentru beneficiile sale pentru sănătate.

Deși nu există dovezi științifice directe care să sugereze că somonul singur poate trata sau vindeca disfuncția erectilă, iar încorporarea somonului într-o dietă echilibrată poate contribui la sănătatea cardiovasculară, care poate sprijini indirect funcția erectilă.

5. Spanac

Spanacul este un aliment care trebuie să fie introdus în alimentație ca metoda de îmbunătățire a potenței.

Datorită conținutului ridicat de vitamina B1, B2, C, de magneziu, fier, calciu și fosfor, bărbații care consumă spanac vor observa că problemele legate de impotență se vor ameliora.

6. Avocado

Avocado este un fruct care are puternice proprietăți afrodisiace, datorită conținutului crescut de grăsimi benefice pentru sănătate (cum ar fi Omega 3), minerale, antioxidanți și vitamine.

Bărbații care își doresc să să își îmbunătățească problemele sexuale, cum sunt disfuncția erectilă și ejacularea precoce, trebuie să introducă avocado în rutina lor alimentară.

7. Carne

Bărbații care nu se bucură de un grad ridicat de potența cu partenera sau partenerul lor, trebuie să ia în considerare alimentele care ajută la creșterea nivelului de testosteron secretat în mod natural de organism.

Una dintre alimentele benefice în redarea potenței este carnea de pui, vită sau chiar de porc, datorită conținutului de carnitină și L-arginină.

Acestea fac parte din categoria aminoacizilor și au rolul de a eficientiza fluxul sanguin de la nivelul organelor genitale.

Cei care nu consumă carne deloc, pot opta pentru înlocuitori la fel de benefici, cum ar fi nucile, semințele, cerealele integrale.

8. Usturoi

Consumul de usturoi este potrivit în cazul bărbaților care au probleme de natură sexuală în ceea ce privește nivelul de potență.

Acesta este un aliment cu un conținut crescut de proprietăți tonice, fiind în sine un stimulent natural eficient, datorită vitaminelor, proteinelor, aminoacizilor, enzimelor și a mineralelor care au capacitatea de a îmbunătăți circulația fluxului sanguin în corp.

9. Ardei Iute

Ardeiul, în special soiurile precum ardeiul cayenne sau ardeiul iute, conține un compus numit capsaicin, care este cunoscut pentru potențialele sale beneficii pentru sănătate.

Deși există cercetări științifice limitate care examinează în mod specific efectele ardeiului asupra disfuncției erectile, unele studii sugerează că capsaicina poate promova sănătatea cardiovasculară și poate îmbunătăți fluxul sanguin, ceea ce ar putea beneficia indirect de funcția erectilă.

10. Mierea

Mierea este un aliment care trebuie să fie luat în considerare atât de femei, cât și de bărbați, pentru că are rolul de a menține sănătatea de la nivelul sistemului reproducător.

La fel ca în cazul celorlalte alimente, mierea are capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui în tot corpul și de a stimula secreția unui nivel de testosteron mai mare care ajută în crearea apetitului sexual.

Concluzie

Te-ai cam săturat să tot asculți sfaturile experților falși din mediul online și să tot încerci să consumi diferite alimente care se presupune că ar trebui să te ajute să fii un bărbat mai potent?

Din pacate, nu vei reuși niciodată să ai rezultate notabile mâncând diferite fructe sau alimente ce au cantități infime de inhibitori și compuși care ajută erecția să rămână puternică mai mult timp.

Vigoforte în schimb este un supliment natural format din 6 ingrediente naturale diferite, unde compoziția și concentrația au fost ajustate astfel încât să poți face sex nebun, să nu mai duci lipsă de încredere și să îți vezi partenera frântă de oboseală după o partidă de sex incendiară.

Alege Vigoforte!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *