Din ce cauză mă termin repede ?

Din ce cauză mă termin repede ?

Ejacularea precoce este o problemă cu care se confruntă mulți bărbați și pe care nu știu cum să o gestioneze. Aceasta poate să ducă la o acutizare a lipsei de încredere în sine, care ulterior se poate transforma în depresie.

De ce mă termin repede?


Motivele pentru care un bărbat ejaculează mai repede decât și-ar dori sunt multiple și provin atât din cauze biologice, cât și din cauze psihologice.

Vârsta înaintată

Înaintarea în vârstă implică , de cele mai multe ori, o scădere a performanței sexuale, din cauza problemelor de sănătate de care poate suferi un bărbat.

Această scădere a performanței poate apărea, așadar, din cauze biologice, care sunt cele strâns legate de organism, de afecțiunile de care persoana respectivă suferă în acel moment.

Cele mai comune disfuncționalități apărute la nivelul aparatului reproducător masculin sunt, de exemplu, infecțiile.

Într-un articol precend am făcut un mic ghid, despre viața sexuală a bărbatului după 50-60 de ani, și metode pentru a avea o viață sexuală activă.

Stresul cotidian

Stresul cu care se confruntă un bărbat în viața de zi cu zi poate fi copleșitor și intră la categoria cauzelor psihologice, care sunt la fel de importante ca cele biologice, pentru că afectează nivelul de concentrare în timpul actului sexual.

Pe lângă stres, traumele provenite din abuzuri fizice sau emoționale, depresia, anxietatea, neînțelegerile în cuplu, problemele cu încrederea în sine și așteptările nerealiste în legătură cu performanța sexuală sunt cel mai cunoscuți factori din cauza cărora poate avea loc ejacularea precoce.

Alte probleme de sănătate

Problemele de prostată, tulburările endocrine, testosteronul scăzut și afecțiunile provenite din cauza consumului de alcool care pot afecte potența masculină și care afectează buna căt și buna funcționare a aparatului reproducător și care pot duce la fenomenul cunoscut sub numele de ejaculare precoce.

Cum să ejaculezi mai greu?


Bărbații care-și doresc să-și îmbunătățească performanță sexuală pot să apeleze cu încredere la suplimentele VigoForte, care sunt 100% naturale și aprobate de Ministerul Sănătății din România.

Nu au efecte adverse, dar totuși trebuie să fie folosite cu moderație, doar în momentele în care este nevoie de o stimulare a organelor genitale masculine.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.