Totul despre implantul de proteză peniană: Cum funcționează și cât de sigur este

Totul despre implantul de proteză peniană: Cum funcționează și cât de sigur este

Vrei un penis care arată și se simte natural?

Dacă răspunsul tău este da, atunci poți lua în considerare utilizarea unui implant de penis.

Această procedură este o modalitate simplă de a avea erecții mai puternice.

Așadar, dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți crește încrederea și plăcerea sexuală, atunci un implant penian poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Cum funcționează implantul penian


Disfuncția erectilă este o problemă comună și există o serie de tratamente disponibile.

Cu toate acestea, unii bărbați consideră că aceste tratamente nu funcționează suficient de bine sau sunt inconfortabile. Aici intervine implantul penian.

Implantul penian reprezintă o procedură chirurgicală prin care o proteză peniană semirigidă sau gonflabilă se implantează în penisul unui bărbat, pentru a putea obține o erecție.

Implantul penian în sine ajută la obținerea unui penis rigid, pentru a duce la bun sfârșit actul sexual.

Tipuri de implant penian


Există câteva tipuri diferite de implanturi peniene, fiecare cu propriile beneficii și dezavantaje unice. Iată care sunt cele mai comune tipuri:

  • Proteză peniană semirigidă (flexibilă) – acest tip de implanturi peniane sunt compuse din tije. În interiorul penisului, sunt implantate chirurgical două tije. Fiecare tijă este compusă dintr-un materiale de metal flexibil care conferă rigiditate. Tija este închisă într-un înveliș de silicon medical, fapt ce oferă implantului o senzație de fermă, dar naturală.
  • Proteză peniană gonflabilă – un implant penian gonflabil cuprinde doi cilindrii de tip gonflabil moi și goli. Când sunt umpluți cu lichid, cilindrii devin plini și tari, imitând senzația unui penis moale sau dur. Cei doi cilindrii sunt introduși în penis, pe toată lungimea acestuia. Lichidul care umple cilindrii se află în interiorul unui mic rezervor.

De obicei, acest rezervor este plasat în abdomen. În scrot, este introdusă o mică pompă cu lichid, cu rolul de a regla fluxul de lichid din rezervor către cilindri și înapoi. În acest fel, erecția este indusă prin manipularea pompei aflate în scrot.

Când este indicată montarea unui proteze peniane


Medicii recomandă montarea unei proteze peniane bărbaților care suferă de disfuncții erectile.

Principalele beneficii ale utilizării unei proteze de penis includ îmbunătățirea funcției sexuale, creșterea încrederii sociale și o mai mare satisfacție în relații.

Riscuri & Efecte Secundare


Înainte de a decide dacă să te supui sau nu unei intervenții chirurgicale pentru a primi o proteză peniană, este important să înțelegi diferitele riscuri și efecte secundare asociate cu fiecare tip de proteză.

Iată câteva puncte cheie:

  • Protezele trebuie să fie montate de un medic calificat în utilizarea lor. Un implant nerealizat adecvat, aduce cu sine un risc crescut de complicații în cazul unei montări incorecte, precum și apariția infecțiilor.
  • Implanturile de penis pot provoca disconfort – pe termen scurt și dureri ocazionale în timpul actului sexual din cauza presiunii asupra nervilor din interiorul penisului.
  • Durere și disconfort la locul operație.
  • Probleme urinare (în special în primele zile după operație).
  • Sentimentul de a nu putea avea o erecție – din cauza leziunilor nervoase sau a lipsei fluxului sangvin către penis.

3 alternative pentru implantul penian ?


Există o varietate de alternative disponibile pentru a obține o erecție.

Unii oameni folosesc pastile pe bază de plante, dispozitive de vid sau inhibitori PDE5.

Fiecare are propriile beneficii și dezavantaje, așa că este important să alegi una care să funcționeze cel mai bine pentru tine.

1. Pastile erecție pe bază de plante

Pastilele pentru potență sunt cea mai tradițională opțiune și au fost folosite de secole.

Acestea pot conțin ingrediente precum ginseng sau yohimbe sau chiar l-arginină, care pot ajuta la creșterea fluxului sangvin către penis și la îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Cu toate acestea, pastilele pe bază de plante nu sunt întotdeauna sigure sau eficiente și s-ar putea să nu fie potrivite pentru toată lumea.

2. Inhibatorii PDE5

Inhibitorii PDE5 sunt o altă alternativă populară, deoarece acționează în două moduri: prin creșterea nivelului de oxid nitric în camera peniană și prin oprirea enzimelor numite fosfodiesterază 5 de la descompunerea cGMP (guanozin monofosfat ciclic), care ajută la inițierea erecțiilor.

3. Dispozitive Vacuum

Dispozitivele cu vacuum umflate cu aer creează o ușoară aspirație pe penis care determină creșterea fluxului sangvin și stimularea.

Cu toate acestea, aceste dispozitive pot provoca rezultate fals pozitive (atunci când se ia de fapt un medicament pentru disfuncție erectilă).

Întrebări frecvente


  • Se poate observa implantul penian?

Dacă este amplasat în mod corect, implantul penian nu ar trebui să fie vizibil, nici măcar atunci când penisul este în erecție.

  • Cât durează operația?

În funcție de tipul de implant ales, operația durează între 45 de minute și o oră.

  • Care este rata de succes?

Studiile arată că rata de succes a unui implant penian pe termen lung este de 80%.

Concluzie


Rezultatele unui implant penian sunt vizibile după aproximativ șase săptămâni și pot dura zeci de ani, în funcție de calitatea implantului pe care l-ai ales.

Dacă vrei rezultate de calitate, fără să te supui unor intervenții chirurgicale, ce prezintă riscuri semnificative, îți recomand să alegi o variantă mai simplă și naturală.

În cazul în care ai nevoie de soluții pe termen lung, dar imediate, pastilele de erecție VigoForte te pot ajuta.

Acestea sunt compuse din ingrediente naturale, sub strica supraveghere a medicilor, nu au niciun efect secundar și le poți lua ori de câte ori ai nevoie.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *