Cele mai eficiente metode pentru marirea penisului

Cele mai eficiente metode pentru marirea penisului

La momentul actual, există foarte multe metode la care bărbații apelează pentru a-și mări penisul.

Dar și foarte multe întrebări și curiozități pe tema aceasta. Despre toate acestea, dar și multe altele, vom vorbi în rândurile ce urmează.

Dacă și tu vrei un penis mai mare și mai puternic, citește articolul până la capăt.

De asemenea, îți vom recomanda un super supliment alimentar, ce te va face să nu vrei să-ți mai mărești în vreun fel penisul!

Care este dimensiunea normală a penisului ?


Aceasta este una dintre cele mai arzătoare întrebări cu care un bărbat se confruntă de-a lungul vieții. Mai ales când începe să acorde o atenție deosebită vieții sexuale.

Pentru că s-a dovedit că nu există limite pentru curiozitatea oamenilor, s-a găsit și un răspuns promt la această întrebare.

Răspunsul, care este dovedit științific, susține că o mărime medie a penisului este de 13.12 cm lungime în erecție și o circumferință de 11.66cm, măsurată la baza penisului.

Cât de conform cu realitatea este această afirmare? Ei bine, pentru a rezulta acest răspuns, au fost analizate peste 15.000 de penisuri din întreaga lume.

De asemenea, atunci când vorbim de mărimea penisului în stare neerectila, dimensiunea medie este de 9.16cm în lungime și are o circumferinta de 9.31cm, măsurată la baza penisului.

Așadar, dacă te încadrezi in aceste măsurători, și chiar dacă ești puțin sub medie, nu este cazul sa te îngrijorezi.

P.S: Să știi cum să îl folosesti este mult mai important decât mărimea acestuia.

Metode de mărire a penisului


Dacă însă consideri ca ești cu mult sub media normală, iar acest lucru te îngrijorează, există mai multe tipuri de metode prin care poți recurge la mărirea penisului tău.

Iată așadar care sunt top 3 astfel de metode.

1. Pompă Vacuum

Este o variantă excelentă pentru a adăuga un plus de adrenalină actelor tale sexuale. O pompă pentru mărirea penisului este la bază un dispozitiv de sanatate masculina, care a fost creat cu scopul de a determina stimularea fluxului sangvin și a circulației sangvine la nivelul penisului.

Mai pe scurt, e ca și cum ți-ai antrena penisul. Cu această pompă, penisul tău se mărește prin presiunea aerului. Este necesar să fii foarte atent când folosești această pompă, deoarece presiunea pe care aerul o exercită este una destul de periculoasă.

Acest lucru îți poate învineți penisul, îi poate schimba forma și rezistența la sensibilitate. De asemenea, trebuie să știi că aceasta este o variantă de moment.

După ce trece efectul, penisul va reveni la forma inițială.

2. Exercițiile Jelqing

Acest tip de exercițiu nu este unul foarte complicat, însă trebuie să-i acorzi timpul necesar și să fii atent. Nu începe exercițiul pana nu ai înțeles pe deplin cum se face.

Primul pas este să lubrifiezi penisul. Mai apoi, obține o erecție la nivelul de aproximativ 50-75% prin strangerea ușoară a penisului.

Niciodată sa nu faci acest exercițiu cu penisul complet erect. Folosiți degetul mare și degetul arătător pentru a face o strânsoare de tip OK. Începe de la bază cu această strânsoare, plasează strânsoarea în jurul bazei penisului, cât mai aproape de osul pubian.

Mai apoi urci cu o presiune ușoară, până imediat sub gland. Acest exercițiu nu ar trebui să doară deloc.

3. Metode chirurgicale

Dacă metodele naturiste de mărire a penisului nu funcționează pentru tine, poți opta și pentru metodele chirurgicale.

Acestea pot consta în diferite operații, injecții cu acid hialuronic, sau implantul de proteză penian. Metoda potrivită diferă de la persoană la persoană.

Fapt pentru care, înainte de alegerea oricărei intervenții, este recomandat să fii consultat de către un specialist, și să-ți fie făcute un set de analize.

Sfaturi pentru a îmbunătăți viața sexuală


Este necesar să cunoști mai multe lucruri și tehnici pentru a putea să-ți îmbunătățești viața sexuală. Iar cunoașterea aceasta se face prin studiu.

Mai ales că, orice persoană care înțelege organismul uman, și care înțelege cum funcționează corpul uman, poate avea, mai mult ca sigur, o viața sexuală împlinită.

Iată ce sfaturi îți oferim noi în acest sens:

  • Relaxează-te. Atât tu cât și partenera sau partenerul tău trebuie sa fiți relaxați în timpul actului sexual, acest lucru va face ca totul să se desfășoare Ok.
  • Nu te mai desconsidera. Libidoul este puternic influențat de către părerea pe care tu o ai despre tine. Dacă ești încrezător, partida de sex va fi cu siguranță una buna, iar dacă nici tu nu îți dai prea multe șanse… lucrurile nu se vor desfășura chiar așa cum îți dorești.
  • Fii atent/a la nevoile celuilalt. Urmărește să îți stimulezi prin toate metodele partenera sau partenerul. Acest lucru te va satisface și pe tine nespus de mult.
  • Folosește lubrifianți, jucării sexuale și alte lucruri care să dea un boost acțiunii. Nu te sfii nici să-ți pui în practică toate fanteziile pe care le ai.
  • Apelează la un ajutor naturist care să te ajute să ai parte de un randament mai mare în pat. De multe ori, aceste tipuri de produse pot face mult mai multe decât orice altă metodă de mărire a penisului.

Concluzie


Dacă și tu îți dorești să ai o viață sexuală împlinită, ai nevoie de un ajutor de nădejde. Pentru asta, noi am dezvoltat VigoForte.

Un supliment alimentar 100% natural, ce te ajută să ai erecții puternice, dar să le și controlezi mai bine. Te face să reziști mai mult și să îți urci partenera pe culmile plăcerii.

Pe scurt, VigoForte este suplimentul alimentar perfect pentru îmbunătățirea potenței. De asemenea, nu are nici un fel de efecte adverse și este avizat de Ministe

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *