Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Kanamicină pentru potență ? Vezi care sunt reacțiile adverse

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Ai probleme cu potența?

În mod cert ai căutat diverse soluții online și undeva, ai găsit informații care spun că poți folosi injecții cu Kanamicină în penis.

Totuși, este aceasta o soluția viabilă la problema ta?

În acest articol vei afla mai multe informații despre Kanamicină și pentru ce se folosește de fapt, dar și de ce nu este în regulă să-ți injectezi Kanamicină în penis și ce poți încerca pentru a beneficia de un organ puternic și dur.

Ce este de fapt Kanamicina și pentru ce se folosește?


Kanamicina este un tip de antibiotic care este utilizat pentru a trata o varietate de infecții, inclusiv pneumonia, infecțiile bacteriene Gram-negative.

De asemenea, este utilizat pentru a preveni infecțiile la pacienții care primesc chimioterapie sau alte tratamente pentru cancer.

Kanamicina poate fi utilă în următoarele moduri:

  • Poate ajuta la lupta împotriva bacteriilor prin întreruperea structurii peretelui celular al acestora.
  • Poate inhiba dezvoltarea de noi colonii de bacterii prin inhibarea sintezei proteinelor.
  • Poate împiedica răspândirea infecției în organism.

Kanamicina pentru potență?


Studiile sugerează că medicamentul poate fi util exclusiv în tratarea unor tulpini puternice de bacterii, nicidecum nu poate trata potența.

Reține, totuși, că nu există studii sau date pe termen scurt sau lung care să susțină aceste afirmații în acest moment.

Așadar, dacă alegi să îți injectezi Kanamicină pe baza potențialelor sale beneficii potențiale sau nu, beneficii întâlnite doar pe diverse forumuri, rămâne la latitudinea ta.

Dacă totuși îți dorest acest lucru, iti recomandăm ca, Kanamicina sa fie injectată doar sub stricta îndrumare a unui medic profesionist.

Ce să faci dacă ți-ai injectat Kanamicină în penis?

Dacă ți-ți injectat Kanamicină în penis, există o șansă foarte mică ca aceasta să provoace vreun rău fizic.

Cu toate acestea, în cazul puțin probabil în care se întâmplă acest lucru, ia legătura cu medicul cât mai curând posibil.

Dacă injecția a avut într-adevăr ca rezultat o leziune sau o infecție, să se trateze imediat, extrăgând substanța prin intermediul unei proceduri medicale.

Solicită asistență medicală în cazul în care te confrunți cu dureri sau umflături neobișnuite în apropierea locului de injectare, roșeață și/sau secreție de puroi din zonă, dificultăți de respirație, dureri în piept , febră mai mare de 38°C.

Reacții adverse Kanamicina penis

Există câteva efecte secundare potențiale ale Kanamicinei pe care trebuie să le cunoști.

Cel mai frecvent efect secundar este un risc crescut de apariție a durerilor în zona injectării sau în întregul penis și chiar deformarea acestuia.

Alte efecte secundare pot include dureri în piept, tensiune arterială ridicată, probleme cardiace, tulburări de stomac, nervozitate sau anxietate, amețeli, transpirație.

Concluzie


Ținând cont de faptul că, Kanamicina este antibiotic utilizat pentru tratarea infecțiilor din organism și toate studiile indică acest lucru, nu văd de ce ai alege să ți-o injectezi în penis.

Desigur, motivul tău este că îți dorești un penis mai gros și mai viguros, însă nu recomandăm Kanamicina pentru a obține acest lucru.

VigoForte în schimb, este fabricat cu ingrediente care s-au dovedit că îmbunătățesc funcția sexuală la bărbați.

Este realizat cu ingrediente care s-au dovedit a fi eficiente în susținerea performanțelor sexuale și a bunăstării generale.

Dacă vrei să te bucuri de un penis mai gros, un sex mai intens și să-ți impresionezi partenera, alege o variantă cât mai naturală, care nu-ți pune viața în pericol.

Alege VigoForte!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?