L-Arginină pentru Potență, cum funcționează ?

L-Arginină pentru Potență, cum funcționează ?

Mulți bărbați suferă de tulburări de natură sexuală, printre care se remarcă și disfuncția erectilă, o problemă neplăcută, care poate avea efecte negative și asupra modului de percepere a propriei persoane.

L-arginină îndeplinește multe sarcini în organismul uman.

De exemplu, dilată vasele de sânge și astfel îmbunătățește circulația sângelui, influențează reglarea hormonală și are un efect de promovare a erecției.

Lipsa de arginină poate duce la scăderea performanței și tulburări de somn, etc.

Ce este L-arginina?


Face parte din categoria aminoacizilor și este una dintre substanțele pe care organismul le secretă de unul singur, însă, cu înaintarea în vârstă, secreția de L-arginină se produce la un nivel tot mai mic, fiind nevoie de suplimente alimentare care să-i ofere acestuia cantitatea necesară de aminoacizi L-arginină.

Beneficiile L-arginina


L-arginină are efecte pozitive asupra organismului, asigurând echilibrul hormonal, dar și îmbunătățirea circulației sângelui în organism prin rolul sau vasodilatator.

Alte situații în care L-arginina este necesară:

  • Hipertensiune arterială

L-arginină are rolul de a scădea riscul de apariție a problemelor de inimă și, implicit, previne apariția hipertensiunii arteriale, o „boală tăcută”, așa cum este denumită de medici, pentru că simptomele sale sunt inobservabile, mai ales de o persoană care nu e specialistă.

  • Boala arterelor periferice

În strânsă legătură cu afecțiunile cardiovasculare și cu hipertensiunea arterială se află și boala arterelor periferice, care se manifestă prin blocajul arterei carotide de la nivelul inimii. L-arginină este cea care previne apariția acestei boli.

  • Angina (durere în piept)

Angina este tot o afecțiune care apare la nivelul inimii și care se manifestă printr-o durere în piept. Efectul neplăcut resimțit poate să interfereze și cu gâtul, brațul stâng sau chiar cu spatele.

Este L-arginină benefică pentru potență?


Administrarea unei cantități mari de L-arginină în corp oferă posibilitatea de creștere a eficienței sexuale, datorită ridicării nivelului de testosteron din corp și datorită îmbunătățirii mecanismelor care duc la realizarea erecției dorite.

Un studiu publicat în “Journal of Sex & Marital Therapy” în 2003, care a implicat 40 de bărbați cu varstă cuprinsă intre 25 și 45 ani, a constatat că administrarea de L-arginină in combinație cu extractul de scoarță de pin, a îmbunătățit erecțiile bărbatilor.(1)

Pentru ca țesutul erectil al penisului să se umple cu sânge, mușchii netezi trebuie să se relaxeze. Vasele de sânge din penis se dilată apoi, permițând sângelui să curgă mai bine in penis.

În același timp, celulele musculare comprimă venele, astfel încât să rămână mai mult sânge în penis. Relaxarea țesutului erectil este un proces mediat de sistemul nervos parasimpatic și necesită oxid nitric.⁠

Vrei o soluție completă pentru potență ?


VigoForte este un supliment natural 100% care are în componența să ingrediente naturale, printre care și L-arginină, care are rolul de a îmbunătăți performanța sexuală.

Este un produs aprobat de Ministerul Sănătății din România, fiind fabricat în UE.

Prin urmare, bărbații care suferă de disfuncție erectilă și care nu ating performată dorită în activitatea sexuală, pot să apeleze oricând la suplimentul alimentar VigoForte, un produs 100% natural, care nu oferă efecte adverse după utilizare și care trebuie să fie folosit doar în momentul în care este necesar.


Sursa

1. Stanislavov R, Nikolova V. Treatment of erectile dysfunction with pycnogenol and L-arginine. J Sex Marital Ther. 2003 May-Jun;29(3):207-13. doi: 10.1080/00926230390155104. PMID: 12851125.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *