Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Impactul L-Argininei asupra potenței masculine

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Un remediu natural pentru disfuncția erectilă este L-arginina, un aminoacid care acționează prin creșterea producției de oxid nitric, un compus care ajută la relaxarea și lărgirea vaselor de sânge, ceea ce este esențial pentru obținerea și menținerea unei erecții.

În acest articol, vom explora lumea benficiile consumului de L-arginină și vom examina dovezile științifice din spatele L-argininei, cum funcționează, doza recomandată și potențialele efecte secundare.

Ce este L-arginina ?


L-Arginina este implicată în producerea de oxid nitric (ON), o moleculă care ajută la relaxarea și dilatarea vaselor de sânge, promovând un flux sanguin sănătos.

Acest mecanism este deosebit de relevant în contextul disfunției erectile, deoarece circulația fluxul sanguin către penis este esențial pentru obținerea și menținerea unei erecții.

Datorită rolului său potențial în promovarea circulației sanguine sănătoase, L-Arginina a câștigat atenția ca supliment natural pentru gestionarea problemelor cu potența masculină.

Este L-arginină benefică pentru potență ?


Administrarea unei cantități mari de L-arginină în corp oferă posibilitatea de creștere a eficienței sexuale, datorită ridicării nivelului de testosteron din corp și datorită îmbunătățirii mecanismelor care duc la realizarea erecției dorite.

Un studiu publicat în „Journal of Sex & Marital Therapy” în 2003, care a implicat 40 de bărbați cu varstă cuprinsă intre 25 și 45 ani, a constatat că administrarea de L-arginină in combinație cu extractul de scoarță de pin, a îmbunătățit erecțiile bărbatilor.(1)

Pentru ca țesutul erectil al penisului să se umple cu sânge, mușchii netezi trebuie să se relaxeze.

Vasele de sânge din penis se dilată apoi, permițând sângelui să curgă mai bine in penis.

Relaxarea țesutului erectil este un proces mediat de sistemul nervos parasimpatic și necesită oxid nitric.⁠

Alte Beneficii ale L-argininei


L-arginină are efecte pozitive asupra organismului, asigurând echilibrul hormonal, dar și îmbunătățirea circulației sângelui în organism prin rolul sau vasodilatator.

Alte situații în care L-arginina este necesară:

  • Hipertensiune arterială

L-arginină are rolul de a scădea riscul de apariție a problemelor de inimă și, implicit, previne apariția hipertensiunii arteriale, o „boală tăcută”, așa cum este denumită de medici, pentru că simptomele sale sunt inobservabile, mai ales de o persoană care nu e specialistă.

  • Boala arterelor periferice

În strânsă legătură cu afecțiunile cardiovasculare și cu hipertensiunea arterială se află și boala arterelor periferice, care se manifestă prin blocajul arterei carotide de la nivelul inimii. L-arginină este cea care previne apariția acestei boli.

  • Angina (durere în piept)

Angina este tot o afecțiune care apare la nivelul inimii și care se manifestă printr-o durere în piept.

Efectul neplăcut resimțit poate să interfereze și cu gâtul, brațul stâng sau chiar cu spatele.

Concluzie


Vrei o soluție completă pentru potență ?

VigoForte este un supliment natural 100% care are în componența sa ingrediente naturale, printre care și L-arginină, care are rolul de a îmbunătăți performanța sexuală.

Este un produs aprobat de Ministerul Sănătății din România, fiind fabricat în UE.

Prin urmare, bărbații care suferă de disfuncție erectilă și care nu ating performată dorită în activitatea sexuală, pot să apeleze oricând la suplimentul alimentar VigoForte, un produs 100% natural, care nu oferă efecte adverse după utilizare și care trebuie să fie folosit doar în momentul în care este necesar.


Sursa

1. Stanislavov R, Nikolova V. Treatment of erectile dysfunction with pycnogenol and L-arginine. J Sex Marital Ther. 2003 May-Jun;29(3):207-13. doi: 10.1080/00926230390155104. PMID: 12851125.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *