Pozițiile Sexuale care îţi oferă cele mai mari plăceri

Pozițiile Sexuale care îţi oferă cele mai mari plăceri

Când vine vorba de obținerea orgasmelor, alegerea poziției potrivite poate face toată diferența.

Dar cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să știi pe care să o alegi.

În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune poziții sexuale care disponibile pentru a vă aprinde dorințele și pentru a vă adânci conexiunea.

1. Poziția Lotus


Denumită și „Padmasana„, se aseamănă cu poziția din yoga cu același nume, doar că acum este vorba de doi parteneri.

Cel care se ocupă de actul de penetrare stă cu picioarele încrucișate, iar cealaltă persoană se așează în brațele lui.

Deoarece niciunul nu trebuie să își folosească măinile în timpul actului, se pot atinge reciproc în mod constant.

Poziție lotus este una foarte intimă, legătură dintre cei doi se va aprofunda în mod considerabil.

2. Poziția Ancora


În cadrul acestei poziții, femeia stă așezată pe spate, ușor înclinată spre dreapta, iar partenerul sau ingeuncheaza în față ei, ridicându-i piciorul stâng și sprijindu-l de umărul sau.

Nu doar că poziția este deosebit de relaxantă pentru persoană ce stă întinsă, dar atăt clitorisul, cât și punctul G pot fi stimulate cu puțin efort, ceea ce duce la un orgasm intens.

Unghiul poate fi schimbat foarte ușor de bărbat, care depune cea mai mare parte din efort.

3. Poziția 69


Poziția sexuală 69 este cea în care ambii parteneri practică sexul oral, unul asupra celuilalt. Există mai multe variante ale acestei poziții, în funcție de orientarea sexuală a partenerilor.

Nu este ideală persoanelor cu o diferența mare de înălțime, deoarece poate fi incomodă.

Motivul pentru care multora le place această poziție este pentru că ambii parteneri au o mare liberate de mișcare și se pot relaxa în aceeași măsură. Singurul minus e că nu se pot privi în ochi.

4.Poziția Andromaca


In cazul acestei poziții, femeia se așază în brațele partenerului ei, de această dată cu spatele. Este benefică stimulării punctului G, ceea ce poate duce la un orgasm intens.

Spre deosebire de alte poziții sexual, în cadrul poziții andromaca bărbatul se poate odihni, fiind întins pe spate, în timp ce cea mai mare parte din efort este depus de partenera să. Unghiul de penetrare poate fi schimbat foarte ușor.

5. Poziția Antilopei


Pentru realizarea corectă a acestei poziții, ambii parteneri trebuie să fie așezați în genunchi, bărbatul în spatele femeii. Picioarele ei trebuie să fie puțin depărtate pentru a obține cel mai înalt nivel de plăcere.

Bărbatul își poate folosi măinile pentru a stimula alte zone ale partenerei sale.

Nu este foarte des utilizată deoarece lipsește contactul vizual dintre parteneri și se poate dovedi a fi incomodă dacă durata actului sexual depășește ceea ce este considerat normal.

6. Poziția Misionarului


Este probabil cea mai cunoscută și cea mai folosită poziție sexuală. Poziția misionarului are mai multe variații, dar în principal esență este aceeași: femeia stă întinsă pe spate, iar bărbatul este deasupra ei.

Cei care folosesc această poziție se pot privi, sărută și se pot atinge reciproc. Fiind atât de folosită, mulți s-au plictisit de ea.

7. Poziția Maimuță


Poziția Maimuță este benefică celor care își doresc să ardă căt mai multe calorii în timpul actului sexual.

Bărbatul se întinde pe spate și își îndoaie puțin genunchii, iar partenera se așază pe el, că și cum s-ar așeza pe un scaun.

Deoarece atât mușchii abdominali, cât musculatura coapselor sunt solicitate, poziția reprezintă în același timp un exercițiu fizic intens.

Nu toți începătorii reușesc să o stăpânească din prima, dar cu puțină practică vor reuși.

8. Poziția Cascadă


Aici este tot vorba de o poziție intimă, dar dificilă la început. Bărbatul se va așeza pe scaun, iar partenera în brațele lui.

În timpul penetrării, el se va apleca în față pănă când va ajunge la buric. In același timp, capul partenerei ajunge la nivelul tălpilor sale.

Deoarece poziția este una intensă, orgasmul obținut de pe urmă ei va fi unul pe măsură ei.

9. Poziția Regina Cerului


Regina Cerului mai este numită în Kama Sutra și “Indranika”. Numele vine de la soția lui Indra, care era regele Cerului în mitologia hindusă.

Partenera stă întinsă pe spate, în timp ce bărbatul ingeuncheaza și își înfășoară coapsele în jurul ei. Mai departe, cei doi își pot folosi măinile după bunul plac.

Pentru a spori intensitatea actului, unele cupluri introduc tot felul de jucării sexuale.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *