Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Masturbarea înainte de sex: Te va ajuta să reziști mai mult în pat?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Actul de a se masturba continuă să genereze îndoieli în rândul populației și al lumii științifice.

O opțiune care a câștigat popularitate în ultimii ani este masturbarea înainte de sex iar mulți bărbați au considerat că este o modalitate eficientă de a rezista mai mult in pat.

Citește în continuare acest articol, și vezi dacă mastubarea înainte de sex are vrun benefici în ceea ce privește rezistența în pat a bărbaților.

Masturbarea înainte de sex poate ajuta să ejaculezi mai greu ?


Masturbarea poate ajuta la eliberarea endorfinelor și oferă relaxare și o ameliorarea stresului.

Prin reducerea stresului și a tensiunii înainte de activitatea sexuală, persoanele pot fi capabile să prelungească actul sexual și să-și îmbunătățească experiența.

În cazul bărbaților care suferă de ejaculare precoce, masturbarea înainte de actul sexual le poate ajuta să reziste mai mult în pat cat și să întârzie ejacularea.

Este important de reținut că efectele masturbării înainte de sex pot diferi de la o persoană la alta, iar ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta.

În plus, experiențele sexuale sunt foarte subiective și nu există o abordare universală. Experimentarea și comunicarea deschisă cu un partener sunt adesea cheie în explorarea a ceea ce aduce cea mai mare plăcere și satisfacție.

Alte beneficii ale masturbării


Beneficiile masturbării nu se opresc doar aici, pentru că efectele pozitive ale acestui act sunt mult mai diverse printre care se numără și următoarele:

  • Promovează un somn mai bun

Orgasmul în timpul masturbării poate elibera hormoni precum oxitocina și endorfinele, care pot promova relaxarea și un sentiment de mulțumire. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea somnului și poate ajuta persoanele să adoarmă mai ușor.

  • Descoperire de sine

Descoperirea de sine, în contextul masturbării, se referă la procesul de explorare și învățare despre propria sexualitate, dorințe, preferințe și limite prin actul de autostimulare.

  • Sporește stima de sine

Specialiștii afirmă că masturbarea este o metodă prin care fiecare persoană poate să-și sporească stima și încrederea în sine, datorită bunăstării create de endorfinele secretate în corp într-o cantitate mult mai mare.

Prin urmare, atât bărbații, cât și femeile trebuie să ia în considerare importanta masturbării înainte de actul sexual, pentru că este benefică din multe puncte de vedere și pentru că îi ajută să se bucure de o experiență intimă cât mai plăcută.

Concluzie


Ai planificat o seară fierbinte alături de o domnișoară senzuală care este în căutare de aventură?

Sau ai deja toate indiciile de care aveai nevoie pentru a-ți da seama că urmează o seară romantică alături de soție?

Cu siguranță trebuie să lași grijile deoparte pentru că avem cea mai bună soluție pe care o poți folosi pentru a scăpa de aceste inconveniente care acum par a fi bariere ce fac viața să pară un calvar.

Dar nu trebuie să te simți atât de rău pentru că Vigoforte este disponibil acum în România.

Un supliment care este aici pentru ca tu să nu mai duci niciodată grija erecției impunătoare de mascul feroce.

Vrei un penis tare care să urce pe tavan orice femeie? Vrei ca întâlnirea ta să nu mai fie un eșec și să se termine direct după mai multe orgasme? Incearcă Vigoforte!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?