Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Orgasme Multiple: Află cele mai bune Sfaturi

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

În timp ce un orgasm este deja o experiență plină de entuziasm, imaginați-vă extazul de a experimenta valuri de plăcere care se extind pana la a avea orgasme multiple.

Posibilitatea de a avea orgasme multiple poate încănta multe persoane care își doresc să atingă această performanță alături de partenerul lor, dar care încă nu cunosc tehnicile necesare.

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, pregătește-te să spargi granițele plăcerii și să afli secretele obtinerii unui orgasmel multiplu.

Ce înseamnă mai exact “orgasme multiple”?


Conceptul de orgasm multiplu a stărnit un nivel ridicat de curiozitate în cazul multor persoane, fiind perceput diferit de specialiști.

Unii dintre ei consideră că orgasmul multiplu constă într-o serie de orgasme resimțite imediat unul după celălalt.

Alții susțin că orgasmul multiplu constă, de fapt, în acte sexuale diferite.

Potrivit unor sondaje realizate în Marea Britanie, 75% dintre femei afirmă că pot experimenta ejacularea, și doar 10% dintre bărbați (care au vârstă între 20 și 30 de ani) pot obține o astfel de performanță.

Căte orgasme sunt, de fapt, posibile?


Studiile arată că, în timpul unui singur act sexual, 7 din 10 femei pot experimenta chiar și 20 de orgasme intense și fiecare dintre ele poate atinge durata de un minut.

Bărbații, însă, se pot laudă doar cu maximum 3 orgasme experimentate în cadrul actului sexual.

Căteva sfaturi pentru obținerea unor orgasme multiple


Obținerea orgasmelor multiple este un fenomen care trebuie să decurgă în mod firesc în momentul în care partenerii petrec momente intime.

Astfel, fiecare partener sexual trebuie să aibă capacitatea de a se relaxa în mod corespunzător și de a se lasă purtat de instinct în cadrul actului sexual.

1. Relaxează-te

Starea de tensiune din corp este cea care inhibă participantul la actul sexual să se simtă relaxat și să se concentreze asupra plăcerii resimțite alături de partener.

Astfel, se recomandă adoptarea unei atitudini detașate.

2. Practicarea exercițiilor pentru mușchii pelvieni

O altă practică des intalnită, este antrenarea mușchilor pelvieni este o varianta utilă pentru obținerea unor orgasme multiple.

Identificarea mușchilor pelvieni lor se realizează printr-un procedeu simplu, despre ca am vorbit intr-un articol precedent.

3. Atingeți-va reciproc

Partenerii sexuali trebuie să aibă o chimie bună, să comunice deschis despre actul sexual și să se atingă reciproc, pentru a crea un preludiu promițător și intens.

4. Încearcă poziții sexuale noi

Testarea unor poziții sexuale noi se dovedește a fi folositoare mai ales pentru cuplurile care își doresc să-și condimenteze relația.

Astfel, pot descoperi noi moduri care să le ofere posibilitatea de a obține orgasme multiple.

5. Folosirea pastilelor pentru o mai bună rezistență in pat

Bărbații care își doresc să obțină un act sexual de lungă durata, să experimenteze momente plăcute alături de partener și să se bucure de posibilitatea de a obține mai multe orgasme, pot lua în considerare VigoForte, pastile care te pot ajuta sa rezisti mai mult in pat.

Prin urmare, atăt bărbații, căt și femeile au ocazia de a se bucură de orgasme multiple în timpul actului sexual, cu ajutorul tehnicilor menționate anterior în articol.

Concluzie


Este timpul acela al vieții tale în care trebuie să oferi soției sau partenerei tale orgasme multiple pentru a o face să te dorească din ce în ce mai mult.

Fii tu bărbatul care îi face toate fanteziile să devină realitate și să aibă parte de sexul vieții ei.

Fii bărbatul care știe cum să fie taur în pat și oferă-i orgasm după orgasm, așa cum doar tu știi.

Iar dacă ai nevoie de ajutor pentru a menține o erecție puternică și tare pentru a atinge stimulii femeilor pentru cât mai mult timp, trebuie neapărat să încerci Vigoforte.

Un supliment al cărui rețetă complet naturală va trezi animalul din tine și te va transforma într-o mașină de făcut sex și oferit orgasme.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *