Orgasme Multiple: Află cele mai bune Sfaturi

Orgasme Multiple: Află cele mai bune Sfaturi

Posibilitatea de a avea orgasme multiple poate încănta multe persoane care își doresc să atingă această performanță alături de partenerul lor, dar care încă nu cunosc tehnicile necesare.

Ce înseamnă mai exact “orgasme multiple”?


Conceptul de orgasm multiplu a stărnit un nivel ridicat de curiozitate în cazul multor persoane, fiind perceput diferit de specialiști. Unii dintre ei consideră că orgasmul multiplu constă într-o serie de orgasme resimțite imediat unul după celălalt.

Alții susțin că orgasmul multiplu constă, de fapt, în acte sexuale diferite. Potrivit unor sondaje realizate în Marea Britanie, 75% dintre femei afirmă că pot experimenta orgasme multiple și doar 10% dintre bărbați (care au vârstă între 20 și 30 de ani) pot obține o astfel de performanță.

Căte orgasme sunt, de fapt, posibile?


Studiile arată că, în timpul unui singur act sexual, 7 din 10 femei pot experimenta chiar și 20 de orgasme intense și fiecare dintre ele poate atinge durata de un minut.

Bărbații, însă, se pot laudă doar cu maximum 3 orgasme experimentate în cadrul actului sexual.

Căteva sfaturi pentru obținerea unor orgasme multiple


Obținerea orgasmelor multiple este un fenomen care trebuie să decurgă în mod firesc în momentul în care partenerii petrec momente intime.

Astfel, fiecare partener sexual trebuie să aibă capacitatea de a se relaxa în mod corespunzător și de a se lasă purtat de instinct în cadrul actului.

1. Relaxează-te

Starea de tensiune din corp este cea care inhibă participantul la actul sexual să se simtă relaxat și să se concentreze asupra plăcerii resimțite alături de partener. Astfel, se recomandă adoptarea unei atitudini detașate.

2. Practicarea exercițiilor pentru mușchii pelvieni

O altă practică des intalnită, este antrenarea mușchilor pelvieni este o varianta utilă pentru obținerea unor orgasme multiple.

Identificarea lor se realizează printr-un procedeu simplu: în momentul urinării, activitatea trebuie să fie pur și simplu oprită.

Astfel, mușchii responsabili de întreruperea procesului de urinare sunt cei care trebuie să fie antrenați.

3. Atingeți-va reciproc

Partenerii sexuali trebuie să aibă o chimie bună, să comunice deschis despre actul sexual și să se atingă reciproc, pentru a crea un preludiu promițător și intens.

4. Încearcă poziții sexuale noi

Testarea unor poziții sexuale noi se dovedește a fi folositoare mai ales pentru cuplurile care își doresc să-și condimenteze relația. Astfel, pot descoperi noi moduri care să le ofere posibilitatea de a obține orgasme multiple.

5. Folosirea pastilelor pentru o mai bună rezistență in pat

Bărbații care își doresc să obțină un act sexual de lungă durata, să experimenteze momente plăcute alături de partener și să se bucure de posibilitatea de a obține mai multe orgasme, pot lua în considerare VigoForte, pastile care te pot ajuta sa rezisti mai mult in pat.

Prin urmare, atăt bărbații, căt și femeile au ocazia de a se bucură de orgasme multiple în timpul actului sexual, cu ajutorul tehnicilor menționate anterior în articol.

Concluzie


Cea mai mare îngrijorare în ceea ce privește orgasmele multiple este riscul de suprastimulare într-o formă sau alta.

Stimularea sexuală în perioada refractară poate fi neplăcută și chiar dureroasă deoarece organele genitale devin temporar hipersensibile.

Dacă încercați să ajutați un partener să atingă mai multe orgasme, fi atent la reacția lor și opriți-vă dacă vi se pare inconfortabil.

În mod similar, stimularea prelungită poate avea și consecințe fizice. Chiar și fără hipersensibilitate, stimularea continuă după orgasm poate duce la probleme cum ar fi: vânătăi ale organelor genitale.

Folosiți lubrifiant, dacă vi se simte pare inconfortabil și nu creșteți presiunea sau forța decât dacă partenerul solicită acest lucru.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.