Top 9 fantezii erotice printre bărbați și femei

Top 9 fantezii erotice printre bărbați și femei

Fanteziile sexuale fac parte din viața fiecăruia dintre noi. Ele pot fi o modalitate puternică de a explora și de a te conecta cu sexualitatea ta și pot oferi o ieșire sănătoasă pentru energia reprimată.

Mulți oameni se bucură să aibă fantezii despre diferite tipuri de relații, activități sexuale sau părți ale corpului. Acestea pot fi de la simple la complexe și pot varia de la o persoană la alta.

Cu toate acestea, există câteva fantezii de bază pe care majoritatea oamenilor le împărtășesc.

În această postare, vom explora 9 dintre cele mai comune fantezii sexuale și îți com oferi câteva informații despre motivul pentru care sunt populare.

Cele mai comune fantezii sexuale


Există o mulțime de fantezii sexuale diferite și se poate spune cu siguranță că toată lumea are cel puțin una.

Cu toate acestea, unele fantezii sunt mai frecvente decât altele. Cele mai comune  fantezii sexuale implică:

1. Sex-ul oral

Mulți oameni se bucură de fantezii legate de sexul oral. Poate fi ceva care pare tabu sau murdar, dar mulți consideră că este foarte excitant și plăcut.

Unele dintre principalele motive pentru care se întâmplă acest lucru se datorează faptului că sexul oral este una dintre cele mai rapide modalități de a atinge orgasmul.

De fapt, femeile au mai multe șanse de a avea orgasm în urma sexului oral decât în urma oricărei alte activități sexuale.

În unele cazuri, încorporarea fanteziilor de sex oral în repertoriul tău sexual te poate ajuta să acumulezi niveluri și mai mari de satisfacție!

2. Sex în mașină

Nu există nicio îndoială că sexul în mașină poate fi o experiență foarte fierbinte. Ideea de a nu fi prins, sporește și condimentează atmosfera.

Dacă te gândești să te lași pradă unei distracții obraznice în drum spre casă de la serviciu, asigură-te că discuți mai întâi situația cu partenerul tău.

3. Sex în 3

O partidă de sex în trei poate face ca cele mai sexy lucruri să fie și mai uimitoare.

Cu doi parteneri excitați care știu ce fac, poți experimenta în sfârșit unele dintre cele mai profunde fantezii ale tale devenite realitate.

Ca să nu mai vorbim de faptul că poate fi incredibil de distractiv și excitant pentru toate părțile.

4. Sex anal

Poate fi o modalitate foarte distractivă de a începe să îți explorezi dorințele sexuale.

Sexul anal îți permite să preiei controlul situației și să explorezi diferite scenarii care te-ar putea excita.

Și, cel mai bine, fanteziile de sex anal sunt de obicei sigure – chiar dacă implică un comportament îndrăzneț din partea ta.

5. Sex în public

Fie că te simți sau nu confortabil să recunoști cu voce tare încă, mulți oameni au avut fantezii despre a face sex în fața mulțimii la un moment dat sau altul.

6. BDSM

De la noile cupluri care își explorează latura perversă până la persoanele care caută ceva distractiv și diferit în viața lor sexuală, fanteziile BDSM au devenit extrem de populare.

Poate pentru că oferă o evadare din realitate – unde toate regulile pot fi încălcate și unde totul este posibil.

Alternativ, unele persoane pot găsi confort în explorarea laturilor lor întunecate cu un partener care știe cum să le domine în mod jucăuș. Oricare ar fi motivul, fantezia de a fi dominat sau de a se supune unei alte persoane îi excită pe mulți oameni în moduri diferite.

7. Fiind fotografiat sau filmat

A fi fotografiat sau filmat în timpul sexului poate fi o experiență foarte distractivă. La urma urmei, cine nu vrea să se simtă ca și cum ar fi vedeta propriului film?

A da și a primi consimțământul este important atunci când vine vorba de orice fel de sesiune de fantezie – asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă înainte de a începe.

8. A fi masturbat de un partener

Această fantezie este adesea văzută ca fiind mai excitant și mai provocator decât sexul tradițional. De asemenea, este considerat mai intim, deoarece partenerul este implicat fizic în proces.

Și, în cele din urmă, ambii parteneri tind să se gândească mai mult la scenariile lor de fantezie atunci când sunt împreună.

9. Sexul dur

Una dintre cele mai comune mituri despre fantezii sexuale,este că sexul dur este despre a fi „rău” sau „pedepsit”; în timp ce aceasta poate fi o stare de spirit care îi excită pe oameni.

Și este grozav să fii entuziasmat de vigoarea sexului dur, dar este și despre a fi în siguranță în timp ce tu și partenerul tău vă faceți plăcere unul altuia.

Concluzie


Din ceea ce am discutat mai sus, este destul de ușor să ne dăm seama de tipul de fantezii pe care le au oamenii.

Dar un lucru este sigur – indiferent de preferințele lor sexuale, majoritatea oamenilor sunt deschiși să încerce ceva nou și aventuros din când în când.

Cu aceste informații la îndemână, poți începe să îți planifici următoarea întâlnire senzuală cu partenerul tău.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *