Poziția misionarului: cum să-l faci mai fierbinte

Poziția misionarului: cum să-l faci mai fierbinte

Vrei să adaugi un nivel suplimentar de intimitate vieții tale sexuale?

Dacă da, ai putea dori să încercați poziția misionarului.

Această poziție sexuală clasică este o modalitate excelentă de a adăuga condimente și emoție actului sexual și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce tensiunea din zona pelviană.

Așa că de ce să nu o încercați?

Ce este mai exact poziția misionarului si cum se face ?


Poziția misionarului este una dintre cele mai populare poziții sexuale și este ușor de înțeles de ce.

Este incredibil de intimă și creează o conexiune emoțională puternică între parteneri. În plus, sexul în poziția misionarului este, de obicei, foarte plăcut pentru ambii participanți.

Este cunoscută pentru penetrarea profundă și accesul ușor la clitoris, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru femeile care doresc un orgasm intens.

Este simplu de făcut, confortabil pentru ambii parteneri și relativ ușor de realizat. Iată un ghid rapid despre cum să o faci:

 • Întinde-te pe spate, astfel încât să fii deasupra partenerei tale.
 • Sprijină-ți partenera pe antebrațele și picioarele tale, astfel încât picioarele ei să fie în aer și în poziție de îngenunchere.
 • Îmbrățișează coapsele partenerei, apoi trage-o mai aproape de tine, astfel încât corpurile voastre să fie unul lângă celălalt.

Beneficiile poziție misionarului


Poziția misionarului este adesea citată ca fiind una dintre cele mai plăcute activități sexuale.

Este ușor de înțeles de ce – atunci când este făcută corect, poate fi incredibil de intimă și senzuală. Iată câteva motive pentru care ar trebui să încerci poziția misionarului:

 • Îți oferă un control total asupra corpului tău și al partenerei tale. Când ești în această poziție, poți face orice dorești, de la sărutări și lingeri pe gât până la penetrări adânci.
 • Sexul în această poziție este aproape întotdeauna mai intens decât în alte poziții, deoarece ambii parteneri sunt concentrați pe deplin unul asupra celuilalt, în loc să se uite în jur sau să încerce să facă mai multe lucruri în același timp.
 • Poziția misionarului permite o mai mare adâncime de penetrare, deoarece ambii parteneri își sprijină greutatea pe coate în loc de palme sau genunchi. Acest lucru sporește plăcerea pentru ambele părți implicate!
 • Veți avea un orgasm mai profund dacă executați poziția misionarului deoarece ajută la stimularea tuturor zonelor penisului și clitorisului.

Cum să condimentezi poziția misionarului


Nu este nevoie să rămâi tot timpul în aceeași poziție de misionar. De fapt, există o mulțime de alte elemente care îți pot condimenta viața sexuală.

 • Folosește o bandă la ochi – în acest fel, partenera ta nu va anticipa următoarele mișcări și-i va permite corpului să experimenteze totul.
 • Vorbește “murdar” – pentru un sex mai fierbinte și mai pasional, folosește cuvinte “murdare”, precum „Vreau să explorez fiecare centimetru al corpului tău cu gura mea” sau „O să te tachinez până când o să mă implori să te penetrez mai tare”. Lasă-ți imaginația să zboare… cuvinte vor încălzi atmosfera.
 • Folosiți jucării sexuale – folosiți jucării pentru a stimula zona vaginului pentru o plăcere suplimentară.
 • Schimbați peisajul – experimentați cu poziții noi – schimbarea din când în când va menține lucrurile proaspete și incitante.

Concluzie


Poziția misionarului este cea în care te simți cel mai bărbat?

Simți că așa îți poți domina partenera și îi poți oferi orgasme după orgasme?

Chiar dacă poziția misionarului pare a fi una simplă, bărbatul are nevoie de rezistență fizică și de un penis cât mai tare și energic pentru un timp prelungit.

Dacă ai probleme în a susține un act sexual în poziția misionarului, avem soluția perfectă pentru tine. Vigoforte este suplimentul pe care îl căutai.

Cu o rețetă 100% naturală, Vigoforte va reuși să îți ofere toate puterile pentru a-i arăta partenerei tale ce înseamnă dominația unui bărbat în poziția

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *