Scorțișoara și efectele sale asupra impotenței masculine

Scorțișoara și efectele sale asupra impotenței masculine

Impotența masculină sau disfuncția erectilă, reprezintă incapabilitatea unui bărbat de a păstra o erecție îndeajuns de mult timp pentru a întreține o relatie sexuala.

Există cazuri în care erecția nu poate apărea deloc.

Riscul de a avea această afecțiune crește o dată cu înaintarea în vârstă, însă îi poate afecta și pe bărbații mai tineri.

Dacă și tu te temi de această afecțiune, sau suferi deja de ea, te invităm să parcurgi acest articol, la sfârșitul căruia te vei alege și cu un super tratament împotriva impotenței.

Ce este scorțișoara ?


Scorțișoara este un condiment popular, reprezintă scoarța interioară a arborelui de scorțișoară. Este un condiment care este comercializat într-o varietate uriașă de moduri.

Atunci cand a fost descoperită, scorțișoara era un condiment scump, care a fost dăruit regilor în vremuri străvechi, dar astăzi majoritatea oamenilor o folosesc constant, mai ales că nu are un cost foarte ridicat.

Aceasta poate fi găsită sub mai multe forme, precum: baton, pulbere, sub formă de capsule sau ulei esențial.

În mod obișnuit, scorțișoara este foarte buna pentru organismul uman, însă, atunci când este adusă în discuție sănătatea intimă, ea reprezintă cel mai bun ajutor natural!

Beneficiile scorțișoarei asupra bărbaților


  • Funcție erectilă mai bună. S-a observat că în cazul bărbaților cu impotență acest condiment a dus la creșterea nivelului de testosteron și la o îmbunătățire a libidoului, fără a avea însă efecte secundare. Ceea ce înseamnă ca și tu îți poți satisface partenera în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă te confrunți cu impotența.
  • Îmbunătățește producția de spermă. Consumul de scorțișoară reprezintă una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți spori producția de spermă. Este bine de știut faptul că frecvența ejaculărilor poate determina cantitatea spermei tale. Așa că, nu te îngrijora dacă după 2-3 contacte sexuale pe zi, ejaculezi mult mai puțin.
  • Are beneficii asupra aspectului pielii. Acest condiment îți va oferi o piele moale și catifelată. De asemenea, scorțișoara are și un efect afrodisiac, ceea ce cu siguranță o va încânta pe partenera ta!
  • Are beneficii asupra persoanelor cu diabet. Aproximativ jumătate dintre bărbații cu diabet se confruntă cu probleme așa cum este impotența. Diabetul poate afecta negativ activitatea sexuală a bărbaților și poate duce la impotență sau chiar infertilitate. Însă, cu ajutorul scorțișoarei care îți va regla consumul de zahăr din corp, îți vei putea duce partenera pe culmile plăcerii!

Are scorțișoara efecte secundare ?


Scorțișoara poate avea câteva efecte adverse, însă, dacă o folosești într-o cantitate ponderată și ții contre lucrurile următoare, nu va produce nicio problemă în viața ta, ci din contră, te va avantaja! Așadar, iată câteva informații care îți vor fi de mare folos:

  • Nu este indicat consumul acesteia înainte de o intervenție chirurgicală, deoarece scorțișoara poate provoca subțierea sângelui;
  • Nu este indicat consumul de scorțișoară în timpul tratamentelor cu antibiotice;
  • Poate irita stomacul dacă o consumi în exces;
  • Poate cauza afecțiuni ale rinichilor și ficatului.

VigoForte are în componența sa scorțișoară


Deoarece ne dorim să profităm la maxim de beneficiile pe care natură ni le oferă nouă, bărbaților, am creat VigoForte, un supliment alimentar 100% natural, cu un conținut ridicat din plante.

Printre numeroasele ingredientele naturale, în compoziția VigoForte se regăsește și scorțișoara. Acest produs, care este un supliment alimentar, este un adevărat ajutor pentru bărbații care se confruntă cu problemele precum imptența.

VigoForte te ajută să ai erecții mai tari și să îți întârzii ejacularea, ajutându-te să o și controlezi mai bine.

De asemenea, ajutându-te să reziști mai mult, îți oferă super partide de sex, și te ajută și să-ți satisfaci partenera până la capăt, de fiecare dată!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *