Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Scorțișoara și efectele sale asupra impotenței masculine

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Scorțișoara, un condiment popular cunoscut pentru versatilitatea sa din bucătarie, poate deține cheia pentru îmbunătățirea sănătății sexuale.

În acest articol, vom explora potențialele beneficii ale utilizării scorțișoarei pentru difuncția erectilă și cum vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanța în dormitor.

Ce este scorțișoara ?


Condimentul provine din scoarța copacilor din familia „Cinnamomum„, care sunt originare din Sri Lanka, India dar și alte părți ale Asiei de Sud-Est.

Atunci cand a fost descoperită, scorțișoara era un condiment scump, care a fost dăruit regilor în vremuri străvechi, dar astăzi majoritatea oamenilor o folosesc constant, mai ales că nu are un cost foarte ridicat.

Aceasta poate fi găsită sub mai multe forme, precum: baton, pulbere, sub formă de capsule sau ulei esențial.

Beneficiile scorțișoarei asupra bărbaților


1. Funcție erectilă mai bună

Într-un studiu Iranian, rozătoarelor li s-au administrat scorțișoară timp de 30 de zile, la sfârșitul studiului de 4 săptămâni, cercetătorii au remarcat că nivelul de testosteron au fost cu 134% mai mari, decât cele ale grupului de control (care a primit în schimb apă distilată).(1)

2. Îmbunătățește producția de spermă

Consumul de scorțișoară reprezintă una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți spori producția de spermă, conform unui studiu din 2015. (2)

3. Are beneficii asupra aspectului pielii

Acest condiment îți va oferi o piele moale și catifelată. De asemenea, scorțișoara are și un efect afrodisiac, ceea ce cu siguranță o va încânta pe partenera ta!

4. Are beneficii asupra persoanelor cu diabet

Aproximativ jumătate dintre bărbații cu diabet se confruntă cu probleme așa cum este impotența.

Diabetul poate afecta negativ activitatea sexuală a bărbaților și poate duce la impotență sau chiar infertilitate. Însă, cu ajutorul scorțișoarei care îți va regla consumul de zahăr din corp, îți vei putea duce partenera pe culmile plăcerii!

Are scorțișoara efecte secundare ?


Scorțișoara poate avea câteva efecte adverse, însă, dacă o folosești într-o cantitate moderată aceasta nu va produce nici un efect secundar! Așadar, iată câteva informații care îți vor fi de mare folos:

  • Nu este indicat consumul acesteia înainte de o intervenție chirurgicală, deoarece scorțișoara poate provoca subțierea sângelui;
  • Nu este indicat consumul de scorțișoară în timpul tratamentelor cu antibiotice;
  • Poate irita stomacul dacă o consumi în exces;

VigoForte are în componența sa scorțișoară


Deoarece ne dorim să profităm la maxim de beneficiile pe care natură ni le oferă nouă, bărbaților, am creat VigoForte, un supliment alimentar 100% natural, cu un conținut ridicat din plante.

Printre numeroasele ingredientele naturale, în compoziția VigoForte se regăsește și scorțișoara.

Acest produs, care este un supliment alimentar, este un adevărat ajutor pentru bărbații care se confruntă cu problemele precum imptența.

VigoForte te ajută să ai erecții mai tari și să îți întârzii ejacularea, ajutându-te să o și controlezi mai bine.

De asemenea, ajutându-te să reziști mai mult, îți oferă super partide de sex, și te ajută și să-ți satisfaci partenera până la capăt, de fiecare dată!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?