Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Cele mai importante sfaturi atunci când vrei să încerci sexul în locuri publice

 • Scris De:
  Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Numai gândul de sex în public te intrigă?

Te-ai gândit de mai multe ori să încerci însă nu ai știut exact ce și cum?

Unde să o faci? Cum să o faci?

Și mai ales… dacă vă prinde cineva?

Dacă sexul în public se numără printre fanteziile tale, acest articol este pentru tine.

Îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest subiect, și ca bonus, îți oferim o recomandare de supliment alimentar, 100% natural, care te va ajuta să ai cele mai bune rezultate și să nu te confrunți niciodată cu o erecție slabă atunci când ești pe punctul de a începe actul propriu-zis.

Cele mai bune locații pentru sexul în public


Este evident că cea mai mare “grijă” a celor ce încearcă sa facă sex în public este aceea de a nu fi prinși. Lucru care este de la sine înțeles.

Sa fii prins în fapt îți poate strica foarte rapid întreg momentul, dar si de a a-ți crea probleme legale.

De aceea, trebuie să analizezi puțin opțiunile pe care le ai și să le alegi pe cele mai bune și mai sigure.

Iată așadar câteva recomandări de locuri în care poți face sex în public fără grijă:

 • În mașină. Ideal este să parcați mașina într-un loc retras, precum o parcare goală pe timp de noapte, un capăt de stradă, o parcare subterană.
 • În natură. Locul ți-l alegi tu! O sugestie ar fi în pădure, într-un cort, lângă un foc de tabără sau sub cerul înstelat. Există sute de variante.
 • Într-o sală de cinema. Depinde cât de curajoși sunteți. Dacă alegeți o sală de cinema, mergeți la orele la care lumea nu prea se înghesuie la film.
 • Într-o cabină de probă. Aici curajul trebuie să fie maxim!

Cum să faci sex în public fără a fi prins


Faptul că te temi ca nu cumva să fiți prinși în timpul sexului în public dă adrenalina care îl face atât de atractiv.

Însă chiar și așa, tot trebuie să eviți aceasta posibilitate.

Pentru a nu cumva sa fi prins, noi îți recomandăm următoarele lucruri:

 • Stabiliți o listă de locuri. Pregătește-ți din timp planul. Pentru a nu căuta un loc pe ultima sută de metrii, gândește-te dinainte care sunt locurile cele mai potrivite în care sa puteți intreține actul sexual.
 • Uită de preludiu și lenjerie intimă. Nu ai prea mult timp la dispoziție, așadar trebuie să te miști cât mai repede. Dacă lucrurile sunt organizate dinainte, pe lângă faptul că nu trebuie să vă mai dați jos lenjerie intimă, și hainele pe care le purtați ar trebui sa fie foarte ușor de îndepărtat. Pentru el, cel mai potriviți sunt niște pantaloni sport, iar pentru ea, o rochie sau o fustă ar fi varianta ideală.
 • Fă-o repede. Sexul în public e de cele mai multe ori rapid și intens. Presiunea de a nu fi prinși vă face să vă mișcați cât mai repede.
 • Fii cu ochii in patru. Nu o poți face chiar în orice loc public. Mai ales că sexul în public este ilegal. Așadar, chiar trebuie să ai grija la lucrurile din jur. Cele mai indicate locuri sunt cele pe unde nu trece nimeni niciodată.

Concluzie


Ca bărbat, atunci când faci sex în public, trebuie să fii rapid și gata de acțiune. Nu este chiar cel mai plăcut lucru să nu fii pregătit atunci când se ivește ocazia.

Fapt pentru care noi am dezvoltat VigoForte, un aliat de nădejde în atingerea excelenței sexuale.

Iei Vigo Forte cu 30 de minute înainte de începerea partide de sex, iar apoi stai fără grijă. Vei avea o erecție puternică, care nu-ți va dezamăgi deloc partenera!

În plus, Vigo Forte este un supliment alimentar 100% natural, lucru care îl face sa ofere celor care îl folosesc rezultate de-a dreptul convingătoare, partide de neuitat și senzații intense.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?