Anxietate legată de perfomanțele sexuale

Anxietate legată de perfomanțele sexuale

Activitatea sexuală în cazul bărbaților poate să fie foarte mult influențată și de fundamentul lor psihologic.

Multe cazuri de bărbați suferă de anxietate sexuală din diverse cauze psihologice.

Cauze ale anxietății sexuale


Sexul este mai mult decât un act fizic, pentru că sunt implicate o mulțime de emoții.

De exemplu, când nivelul de stres este foarte ridicat, mintea nu se mai poate concentra asupra sexului, iar, ca răspuns, nici corpul nu se poate excita.

Gândurile care pot crea anxietatea sexuală sunt numeroase, printre care se remarcă cele mai comune dintre ele:

  • Preocuparea cu privire la ejacularea prea devreme

În cazul bărbaților, gândurile pe care le au în timpul actului sexual sunt definitorii în ceea ce privește performanța oferită. Dacă nu se pot concentra asupra activității alături de partenerul lor, acestia pot termina mai repede actul sexual, ducând la manifestarea anxietății sexuale.

  • Frica de a nu avea erecție

Mulți bărbați se confruntă cu anxietate sexuală din cauza temerilor pe care le au în legătură cu performanța lor sexuală.

Frica de a avea erecție slabă, poate afecta foarte mult legătura dintre parteneri, mai ales dacă între aceștia nu există comunicarea cu ajutorul căreia astfel de frici pot fi eliminate.

  • Stima de sine scăzută

Un alt factor care duce la crearea anxietății sexuale este stima de sine scăzută.

Bărbații care nu au cea mai bună părere despre ei au tendința de a se simți inferiori în timpul actului sexual, afectându-se, inevitabil, performanță.

  • Teama de a nu satisfice partenera

Bărbații se confruntă adesea cu teamă că nu-și satisfac partenera sau partenerul așa cum ar trebui în timpul actului sexual, motiv pentru care suferă de anxietate sexuală.

De aceea, comunicarea cu partenerul în timpul unor astfel de momente intime poate să fie eficientă.

Uită de anxietate sexuală cu Vigoforte


Bărbații care se regăsesc în rândurile menționate anterior cu privire la anxietatea sexuală pot lua oricând în considerare folosirea suplimentelor VigoForte, care sunt realizate din ingrediente 100% naturale și care oferă randamentul dorit în momentele intime.

Nu prezintă nici efecte adverse, spre deosebire de alte pastile de potență, ceea ce le surclasează în ochii tuturor celor care aleg să le folosească.

Prin urmare, bărbații care suferă de anxietate sexuală și nu știu ce metode să aplice pentru a o gestiona mai bine, pot oricând să apeleze la folosirea suplimentelor VigoForte, care pot fi de un real ajutor în ceea ce privește încrederea în sine și vindecarea de anxietatea experimentată în timpul actelor sexuale.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *