Ghid pentru sexul dur: sfaturi pentru experiențe mai plăcute

Ghid pentru sexul dur: sfaturi pentru experiențe mai plăcute

Nu se poate nega – sexul dur este fierbinte.

Este îndrăzneț, experimental și cu siguranță este ceva ce nu vezi în fiecare zi.

Și dacă vrei să adăugi un pic de condiment la repertoriul din dormitor, de ce să nu încercați sexul dur?

Ce înseamnă mai exact termenul de “sex dur”


“Sexul dur” este un termen care se referă la o activitate sexuală care nu este perfect romantică sau delicată.

Acesta poate include orice, de la sclavie ușoară și palme la activități mai extreme, cum ar fi utilizarea de obiecte pentru stimulare.

Sexul dur sau intens se simte adesea bine pentru că nu este întotdeauna vorba de a fi delicat și de a lua lucrurile încet. Este vorba de a vă pune corpul în mișcare și de a experimenta noi senzații împreună.

Sexul intens nu este pentru toată lumea


Sexul intens este popular, dar nu toată lumea se bucură de el. Pentru unele persoane, sexul intens poate fi prea mult – atât fizic, cât și emoțional.

Unele persoane consideră că fizicalitatea sexului intens este copleșitoare sau prea viguroasă.

Acest tip de activitate sexuală poate duce, de asemenea, la mai multă durere decât plăcere pentru unele persoane.

În plus, sesiunile extrem de pasionale pot duce la anxietate de performanță sau la alte răspunsuri emoționale negative (cum ar fi frica sau stresul).

În plus, sexul intens poate pune multă presiune asupra dinamicii relaționale și a abilităților de comunicare ale unui individ – dacă unul dintre parteneri nu este de acord sau nu se bucură, intensitatea poate scăpa rapid de sub control.

În cele din urmă, deoarece acest tip de activitate sexuală are loc de obicei în spatele ușilor închise, există un risc mai mare ca un comportament abuziv și o agresiune să nu fie detectate.

Pe scurt: sexul intens ar putea fi grozav pentru unele cupluri care sunt compatibile cu nivelul său de intensitate și nu se deranjează să se angajeze ocazional în jocuri dure; cu toate acestea, s-ar putea să nu fie potrivit pentru toți ceilalți!

Cum să condimentezi partidele de sex intens ?


Dacă vreți să vă condimentați un pic petrecerile sexuale, încercați câteva dintre aceste idei.

  • Discutați dinainte limitele – este important să fii atent la nivelul de confort al partenerei tale și să eviți orice lucru care ar putea provoca durere sau vătămare. Creați un cuvânt “safe”pentru a vă atenționa unul pe celălalt atunci când lucrurile devin mai intense decât puteți suporta.
  • Încercați joc de rol – jocurile de rol pot adăuga un nivel suplimentar de emoție și implicare atât pentru tine, cât și pentru partenera ta. Pune-o în roluri noi, incitante, pe care poate nu le-a mai experimentat până acum.
  • Fii dominant – las-o să știe cine este la conducere. Folosește-ți dinții pentru a-i stimula clitorisul sau sfârcurile și trage-o de păr dacă devine prea pasivă. Și nu uita: varietatea este cheia – schimbă tactica de fiecare dată, astfel încât să aibă ceva nou pe care să îl aștepte cu nerăbdare!

Concluzie


Există o corelație între sexul dur și o erecție mai bună.

Acest lucru se întâmplă deoarece, în timpul sexului dur, eliberarea naturală de oxitocină (hormonul “iubirii”) duce la o creștere a producției de testosteron.

Testosteronul este responsabil pentru promovarea excitației fizice și emoționale necesare pentru orgasm.

Atunci când te angajezi în împingeri puternice și rapide în timpul sexului, corpul tău răspunde cu o excitare și o plăcere sporită.

Acest lucru duce, în cele din urmă, la un timp mai ușor de a ajunge la orgasm în general. Iar pentru momentele în care îți dorești să reziști mai mult, încearcă VigoForte.

Acesta te va ajuta să îți îmbunătățești performanțele sexuale și să te bucuri de un sex intens așa cum îți dorești.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *