Penis flasc: Simtome & Tratament Naturist

Penis flasc: Simtome & Tratament Naturist

Pentru majoritatea bărbaților, funcția sexuală joacă un rol extrem de important, studiile din psihologie menționănd că nevoia de a face dragoste se situează în top 3 necesități ale unei persoane de gen masculin.

Cum se definește un penis flasc?


Prin penis flasc se înțelege că organul respectiv ajunge să aibă niște dimensiuni mult prea mici pentru a putea întreține relații sexuale în condiții bune, cea mai scăzută dimensiune ajungănd să înregistreze pănă la 3 cm.

De asemenea, prin definiție, un flasc nu poate atinge un nivel de erecție optim, deoarece:

  • este un penis mult prea moale, pentru a lua parte la actul sexual
  • este lipsit de vigoare
  • este mult prea retras.

Există mai multe motive, din diferite categorii, care pot duce la existența unui penis flasc pe o perioada nedeterminată de timp:

  • procesul de îmbătrânire
  • greutatea corpului depășește parametrii optimi
  • bărbatul a trecut printr-o operație de cancer la prostată
  • anumite medicamente
  • alcoolul și fumatul

Dimensiunile normale ale unui penis


Conform statisticilor, un număr de circa 25% dintre bărbați ajung să sufere de insecuritati mentale în ceea ce privește dimensiunea propriului penis, cei mai mulți fiind de părere că membrul lor este mult prea mic pentru a putea satisface nevoile unei femei.

Cu toate acestea, ce nu reușesc mulți oameni să înțeleagă este faptul că penisul nu trebuie să aibă o mărime colosală pentru a-și putea satisface funcțiile.

Dimensiunile sale pot varia în funcție de mai mulți factori, printre care se numără culoarea pielii, regiunea geografică, situația climatică, moștenirea genetică și stilul de viață practicat. Prin urmare, ce este perceput că fiind normal într-o anumită zona geografică, poate fi privit printr-o perspectiva cu totul diferită de către populația specifică unei alte regiuni.

În urmă unui raportat realizat pe plan global in 2019, s-a ajuns la concluzia că un penis erect de dimensiuni normale s-ar situa între 12 cm și 16 cm, calculul fiind realizat prin ignorarea factorilor menționați anterior, accentul fiind pus doar pe mărimea propriu-zisă. [1]

Tratament dovedit benefic în cazul unui penis flasc


Spune adio penisului flasc.

De astăzi este timpul să faci sex sălbatic pentru multe minute bune alături de femeile pe care le cucerești cu bărbăția și încrederea în tine.

Penisul flasc nu va mai fi o problemă pe care o întâmpini de fiecare dată când faci sex cu soția sau iubita ta și nu va trebui să îți mai fie frică de partidele eșuate.

Acum este momentul tău! Este momentul să începi administrarea de Vigoforte. Un supliment excelent 100% natural care te va ajuta să dobândești tăria de care ai nevoie atât în penis, cât și în caracter.

Avantajul este că penisul flasc se va transforma într-o erecție demnă și care impresionează la contactul sexual.


Referință:

1.King BM. Average-Size Erect Penis: Fiction, Fact, and the Need for Counseling. J Sex Marital Ther. 2021;47(1):80-89. doi: 10.1080/0092623X.2020.1787279. Epub 2020 Jul 15. PMID: 32666897.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *