Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Sfaturi mai puțin cunoscute pentru a crește potența

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Când vine vorba de abordarea disfuncției erectile, bărbații caută de asemenea și sfaturi sau secrete mai puțin știute care pot îmbunătăți perfomanțele sexuale.

Aceste sfaturi și secrete pentru potență sunt adesea primitre de la cei care au avut succes în gestionarea disfuncției erectile, deci pot varia ca eficiență sau sprijin stiințific.

1. Pastile pentru potență

Una dintre cele mai la îndemâna soluții sunt folosirea pastilelor de potență.

Dar cum această piață este una foarte vastă, alegerea unora potrivite poate fi destul de dificilă.

Totuși, dacă aceștia aleg VigoForte, potența lor va atinge noi limite, iar bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile, cum ar fi ejacularea precoce, vor scăpa de această grijă.

În plus, acest supliment alimentar este produs în Europa, din ingrediente 100% naturale, fiind totodată aprobat de Ministerul Sănătății din România. Astfel că poate fi consumat fără grijă apariției unor reacții adverse.

2. Mănâncă mai multe fructe și legume

O alimentație sănătoasă și echilibrată, care să cuprindă alimente naturale, fructe și legume, are efecte benefice nu numai stării de bine a organismului, ci și a funcțiilor acestuia.

O astfel de alimentație contribuie la creșterea libidoului și a potenței, pentru o viață sexuală activă.

3. Comunică cu partenera

Comunicarea este foarte importantă într-un cuplu, mai ales când vine vorba despre relația sexuală.

Dorințele, așteptările și chiar temerile sau problemele cu care se confruntă unul dintre parteneri este important să fie cunoscute și de celălalt.

În acest fel, aceștia vor știi cum să se comporte în pat și cum pot atinge amândoi cele mai înalte culmi ale plăcerii.

4. Redu nivelul de stresul

Stresul este unul dintre factorii care afectează foarte mult omul modern, în toate sectoarele vieții sale.

Din cauza grijilor cotidiene, viața sexuală poate avea foarte mult de suferit, unii bărbați ajungând să sufere de scăderea libidoului, probleme de erecție și ejaculare precoce.

De aceea, acordarea unor momente de relaxare este o etapă foarte importantă pentru obținerea unei vieți sexuale satisfăcătoare.

5. Verifică-ți nivelul de testosteron

Nivelul de testosteron are o influență foarte puternică asupra potenței și dorinței sexuale, iar cunoașterea și administrarea de suplimente alimentare care conțin testosteron vor îmbunătăți considerabil performanțele sexuale.

6. Consumă cafea

Consumul unei cantități mari de cafea poate avea efecte negativ asupra potenței, în timp ce o cantitate moderată, de 1-2 căni pe zi poate aduce chiar ameliora disfuncțiile erectile.

Potrivit studiilor, cei care consumau între 171-303 miligrame de cofeină pe zi au avut cu 39% mai puține șanse de a raporta disfuncție erectilă, comparativ cu cei care nu consumau cofeină.(1)

Prin urmare, urmând acestor sfaturi și administrând suplimente alimentare, bărbații care se confruntă cu diferite probleme de potență se pot bucura de o viață sexuală activă.


Sursa:

1. Lopez DS, Liu L, Rimm EB, et al. Coffee intake and incidence of erectile dysfunction. Am J Epidemiol. 2018;187(5):951-959. doi:10.1093/aje/kwx304

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?