Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Cum să faci sex într-o mașină și să te bucuri de el

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Fie că este planificat sau nu, sexul în mașină poate fi o activitate extrem de plăcută, incitantă, și mai ales, care îți va ridica adrenalina la cote maxime, atât ție cât și partenerei tale.

În cazul în care tu și partenera ta vreți să încercați asta, sau poate vrei chiar să o surprinzi, noi îți oferim câteva sfaturi utile, pentru a face dintr-o partidă de sex în mașină una memorabilă!

Sfaturi pentru a avea sex în mașină mai bun


Dacă nu ești atent la detalii și dacă nu te informezi puțin înainte, sexul în mașină poate fi o fantezie erotică și incomodă, în timpul căreia nici unul dintre parteneri nu se va simți bine.

Dacă însă te informezi înainte, nu vei avea parte de astfel de probleme ,care pot să-ți strice planurile și partida de sex aventuroasă la care visezi!

  • Fă-o pe bancheta din spate.

Bancheta din spate este mult mai spațioasă și vă va permite amândurora să vă desfășurați în voie.

În plus, dacă rămâneți pe scaunele din față, există riscul de a defecta ceva la bordul mașinii, de a vă lovi sau de a provoca alte astfel de accidente.

Bancheta din spate este mult mai confortabilă și vă permite să încercați mai multe poziții sexule.

  • Folosește o îmbrăcăminte cât mai confortabilă.

Hainele lejere și comode vor cădea mai ușor atât de pe tine, cât și de pe partenera ta. O poți ruga și pe ea să se îmbrace cât mai comod.

Dacă ai mai încercat sexul în mașină, știi deja cât efort presupune să dai jos o pereche strâmtă de blugi într-un spațiu relativ mic.

Hainele comode vă vor permite să vă mișcați mai ușor și să treceți mai repede la treabă.

  • Nu parca mașina la vedere, găsește întotdeauna un loc sigur.

Nu vrei să fii surprins de cineva într-un asemenea moment, nu-i așa?

Acest lucru îți poate strica întreaga seară.

Este ideal să găsești un loc cât mai retras, ferit și nu prea circulat.

Noi îți recomandăm să optezi pentru sexul în mașină la lăsarea întunericului.

De altfel, trebuie să știi că, în cazul în care ești prins, poți căpăta o amendă serioasă.

Poziții sexuale pentru sex în mașină


Spațiul pe care ți-l oferă bancheta din spate este unul destul de limitat, de aceea, trebuie să te limitezi doar la anumite poziții sexuale care iti ofera cele mari plăceri.

Pentru preludiu, puteți încerca poziția 69.

O altă poziție comodă pentru ambii parteneri este poziția misionarul, nu doar că este o poziție relaxantă și comodă, dar oferă și foarte multă plăcere ambilor parteneri.

Mai ales dacă bărbatul stă deasupra, plăcerea este una mai ridicată.

Dacă spațiul vă permite, ea își poate urca picioarele pe umerii lui, făcând astfel ca penetrarea să fie una mai profundă și mai ezitantă.

Concluzie…


Nimic nu se compară cu o partidă fierbinte de sex în mașină unde poți să devii creativ, iar spațiul redus te va forța să stai foarte aproape de partenera ta.

Dar într-o astfel de situația, poți foarte ușor să îți pierzi erecția și să te afli într-o situație nu chiar atât de fericită.

De aceea, suntem aici să te ajutăm să îți poți îndeplini visul de a face sex sălbatic pe bancheta din spate.

Îți recomandăm să comanzi chiar acum Vigoforte! Un supliment excelent care îți va reda bărbăția și erecția pe care nu ai mai avut-o de foarte mult timp!

După ce vei începe să iei Vigoforte, vei vedea că sexul în mașină nu mai este ceva imposibil și vei găsi puterea să îți satisfaci partenera chiar și în condiții mai nepregătite.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *