Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Ghid pentru Sexul în Mașina: Poziții Sexuale & Sfaturi Utile

 • Scris De:
  Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Dintre locurile mai puțin convenționale în care se poate face sex, mașina este undeva în vârful topului preferințelor, deși spațiul pe care îl oferă nu este chiar unul ideal pentru așa ceva. Cu toate acestea, multe cupluri fac sex în mașină, reușind să se adapteze ușor spațiului prin folosirea unor poziții sexuale adecvate.

Sexul în mașină este mai popular decât ar putea părea la prima vedere, mai ales în rândul tinerilor, iar acest fapt îl confirmă și un sondaj realizat în 2016 în rândul studenților unei universități din Midwest unde au fost intervievați 195 de bărbați și 511 femei cu vârsta medie de 19,8 ani, iar 14% dintre subiecți au declarat că și-au pierdut virginitatea în mașină. Din totalul respondenților, 119 bărbați și 303 femei au declarat că au făcut cel puțin o dată sex în mașină.

Studiul a mai relevat faptul că sexul în mașină este practicat mai frecvent de cuplurile care au o relație stabilă fără însă ca partenerii să locuiască împreună. În ceea ce privește locul preferat din mașină, 63,4% dintre respondenți au indicat bancheta din spate, iar în privința zonei alese pentru a parca mașina, 56% au preferat zone din afara orașului, unde existau mai puține șanse de a fi deranjați.

În afară de intimitate, un alt motiv pentru care sunt preferate zonele mai izolate, constă în faptul că sexul în mașină nu este tocmai legal, iar în majoritatea țărilor se sancționează cu amendă sau chiar cu închisoare.

Dacă ideea de sex în mașină este tentantă și pentru tine sau dacă nu ai încercat până acum o astfel de experiență, avem câteva sfaturi pe care le găsești în rândurile ce urmează.

Discută dinainte cu partenerul sau partenera


Deși e plăcut să îți surprinzi partenerul sau partenera atunci când faceți sex, în cazul de față este bine să discutați dinainte despre această variantă.

Aceasta, pentru că unele persoane nu se simt tocmai confortabil la ideea de a face sex în mașină, iar dacă o astfel de propunere este urmată imediat de trecerea la acțiune, există riscul unui eșec.

Pe de altă parte, sexul în mașină necesită o oarecare pregătire prealabilă, după cum vom arăta în continuare, astfel că spontaneitatea nu este recomandată în acest caz.

Ai grijă unde parchezi


Actul sexual presupune un grad de intimitate, astfel că mașina trebuie să fie parcată într-un loc cât de cât izolat. Nu te baza pe faptul că ai geamuri fumurii la mașină și nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în interior pentru că în mod sigur trecătorii își vor da seama și fără să privească.

Iată câteva locuri în care poți parca pentru o partidă de sex în mașină:

 • Drumurile secundare din afara localităților;
 • Zonele din apropierea pădurilor;
 • Plajele izolate;
 • Parcările subterane;
 • Parcările amenajate cu ocazia festivalurilor sau altor evenimente în aer liber cu mulți participanți;
 • Drumurile forestiere;
 • Zonele închise circulației;
 • Refugiile de pe marginea șoselelor sau de pe autostradă.

Poartă haine mai lejere


Spuneam mai devreme că sexul în mașină necesită o anume pregătire, iar aici ne refeream și la accesoriile vestimentare. Interiorul mașinii nu este foarte generos ca spațiu, iar de acest lucru îți poți da seama când încerci să dai jos o geacă de pe tine dacă îți este prea cald, stând pe scaune sau pe bancheta din spate.

Cu atât mai greu vă va fi să „scăpați” de haine pentru a întreține un act sexual în mașină, iar din acest motiv trebuie să purtați accesorii cât mai lejere care să nu vă incomodeze foarte mult.

Încearcă mai multe poziții sexuale


Tot din cauza spațiului limitat, sexul în mașină este oarecum restrictiv în privința pozițiilor, mai ales dacă ne referim la cele mai des folosite în dormitor. Din fericire, ai la dispoziție alte variante, iar cele mai bune poziții de sex în mașină sunt următoarele:

 • Rverse cowgirl

Bărbatul se întinde cu fața în sus pe bancheta din spate, iar partenera se poziționează în poziție șezând deasupra zonei genitale, cu spatele către acesta.

 • Backseat doggy

Este o variantă adaptată pentru mașină a poziției doggy style, ce presupune ca femeia să se poziționeze pe bancheta din spate sprijinită în genunchi și coate,  fiind penetrată pe la spate de partenerul așezat în genunchi tot pe banchetă.

 • Poziția misionarului

Poziția clasică pentru sex poate fi aplicată și pe bancheta din spate a mașinii, ce-i drept putând fi ceva mai incomodă din cauza spațiului insuficient. Femeia se întinde pe spate pe banchetă depărtând picioarele și permițând astfel bărbatului să se așeze deasupra. Pentru a se adapta mai bine spațiului îngust, femeia poate să-și încrucișeze picioarele în jurul taliei partenerului.

 • Poziția lotus

Această poziție se poate adapta foarte bine pentru sexul în mașină, pentru că nu necesită un spațiu foarte amplu. Locul ideal este scaunul din dreapta, care se dă mult în spate pentru a face suficient loc. Apoi, bărbatul se așează pe scaun cu picioarele îndoite și tălpile lipite, în poziția de yoga ce dă și numele acestei poziții. Partenera se așează pe picioarele bărbatului cu fața spre acesta și picioarele înfășurate în jurul taliei sale.

Nu uita de igiena întimă


Când faci sex în mașină nu ai la dispoziție duș sau măcar apă curentă pentru a te putea spăla după consumarea actului, astfel că e recomandat să păstrezi în torpedo măcar un pachet cu șervețele umede pentru a curăța zonele intime.

De asemenea, nu ar fi nimic greșit să ai în portbagaj un recipient cu apă și un flacon cu săpun lichid.

Pornește aerul condiționat 


Actul sexual presupune un consum mare de energie, care degajă căldură în momentul în care este produsă și valorificată. De aceea, temperatura corpului crește, apare și transpirația care se evaporă datorită căldurii, iar vaporii prinși în spațiul închis al habitaclului se transformă în lichid la contactul cu suprafața rece a geamurilor. Așa se explică de ce geamurile se aburesc atunci când faci sex în mașină, ceea ce duce la creșterea gradului de umiditate în habitaclu, ceea ce provoacă disconfort.

Pentru a evita această problemă, este suficient să ții pornit aerul condiționat, care va reduce temperatura din interior și va usca aerul, făcând ca geamurile să nu se mai aburească.


Din păcate, sexul în mașină nu este legal fiind considerat în majoritatea țărilor abatere din categoria ultrajului contra bunelor moravuri.

Fapta este prevăzută în Codul Penal, deci constituie infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 3 luni până la 2ani sau cu amendă, dacă fapta nu este comisă într-o zonă foarte expusă, în prezența unui număr mare de persoane printre care să se afle eventual și minori.

„Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă” este enunțul articolului 375 din Codul Penal, care incriminează faptele considerate ultraj contra bunelor moravuri.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?