Arta continentei sexuale și cum să maximalizezi beneficiile

Relația cu partenerul tău este una plină de pasiune?

Amândoi vă doriți și vă simțiți de parcă ați face dragoste oriunde, oricât și oricând, însă vă întrebați dacă acest lucru este posibil?

Ei bine, află că DA, este posibil.

Și voi puteți realiza aceste lucruri cu ajutorul continenței sexuale, despre care vom discuta mai multeîn rândurile ce urmează, dar și a super suplimentului alimentar pe care ți-l vom recomanda la sfârșitul acestui articol.

Ce este continența sexuală?


Continența sexuală își are originile încă din cele mai vechi timpuri, fiind considerată o practică deosebită, prin care cei din Orient își dezvoltau în cel mai armonios și plăcut mod posibil viața sexuală.

Aceștia credeau că prin această metodă, nu doar că își înfloreau viața sexuală, dar deveneau și mai puternici.

Pe scurt, continența sexuală este o practica ce constă în abținerea de la ejaculare.

Tehnica funcționează pe principiul unui control deplin și întru-totul conștient al funcției sexuale în cuplu.

Astfel, în timpul actelor sexuale, cei doi parteneri pot ajunge sa aibă posibilitatea de a avea numeroase orgasme, fără însă a ejacula.

Pentru ca tehnica continenței sexuale să-și atingă obiectivul, este nevoie ca tu și partenera/partenerul tău să faceți diferența intre dragoste și sex.

A face dragoste este apogeul iubirii, fiind baza unei continențe sexuale reușite.

Beneficii


Pe lângă experiențele sexuale care sunt transformate total într-unele mult mai bune, continența sexuală aduce celor ce o experimentează constant o mulțime de alte beneficii, în special în ceea ce privește sănătatea. Iată care sunt acestea:

  • Un control al ejaculării mai bun. Este foarte posibil să nu reușești chiar din prima încercare să îți întârzierii ejacularea. Însă nu este un motiv de descurajare. Și în acest caz funcționează foarte bine expresia “repetiția este mama învățăturii”. Astfel, cu cât vei încerca mai des această tehnică, cu atât te vei apropia din ce în ce mai tare de rezultatul dorit.
  • Îți poate crește sănătatea mentală. Faptul că te concentrezi și ești conștient de momentul actului sexual, dar și de lucrurile pe care le simți, îți va activa anumite părți din creier, lucru ce va face creierul mai activ, și pe termen lung, și mult mai sănătos.
  • Îți poate oferi un orgasm mai bun. Cu toate că te abții de la ejaculare, întreaga acțiune va fi una mult mai intensă, iar acesta va poate oferi un orgasm feminin mult mai bun partenerei de viață.
  • Poți evita anumite afecțiuni ale prostatei. Continența sexuală poate fi văzută și ca un exercițiu al prostatei, astfel, “antrenând-o” constant, vor exista din ce în ce mai puține șanse să contactezi vreo astfel de afecțiune.

Cum se practică continența sexuală?


Continența sexuală se practică prin controlul energiei și abținerea de la ejaculare pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Poate fi practicată de ambele sexe. În ceea ce privește femeile, continența sexuală este mult mai ușor de practicat, necesitând un efort minim.

În schimb, abtinerea de la ejaculare pentru mai mult timp, în ceea ce privește bărbații, este destul de complicat, fiind necesar un antrenament tenace.

Ideal este să încerci să aduci la un nivel egal atât intensitatea senzației erotice, cât și controlul energiei sexuale. De asemenea, trebuie să știi ca este foarte probabil ca rezultatele să nu se vadă încă de la început, pentru a ajunge la obiectivul dorit, ambii parteneri trebuie să exerseze aceasta tehnică.

În cazul bărbaților, pentru a reuși să atingă practicarea fără probleme a continenței sexuale, sunt recomandate exercițiile precum: Kegel, metoda Mula Bandha (constă în contractarea perineului), dușul scrotal, urinarea fracționată etc.

Experiența mea cu continența sexuală


Fiind un tip cu o imaginație foarte bogată, mereu am încercat lucruri noi cu partenera mea. În urmă cu ceva timp am citit un articol despre continența sexuală care mi-a atras atenția.

Nu experimentasem până acum nimic de acest fel, iar primele încercări au fost o adevărată provocare.

Am avut eșec după eșec, nu îmi puteam controla ejacularea și eram pe punctul de a renunța la ideea de continență sexuală.

În acea perioada am avut însă norocul de a primi o recomandare de la un prieten.

Acesta mi-a recomandat VigoForte, un supliment alimentar care promitea o super potență. Începând să iau VigoForte a fost cea mai bună alegere în ceea ce privește viața mea sexuală.

Am reușit în sfârșit să ating continența sexuală, iar senzațiile au fost unele de nedescris. VigoForte m-a ajutat să am un mai bun control al ejaculării, mi-a prelungit actele sexuale și mi-a oferit niște super erecții. Dar nu o să vă dau mai multe detalii, vă las să descoperiți singuri!

Noi am dezvoltat VigoForte – aliatul perfect în experimentarea continenței sexuale

Suplimentul alimentar 100% natural este recomandat în mod general, dacă vrei sa îți îmbunătățești viața sexuală.

Acesta conține doar ingrediente naturale, care nu provoacă nici un fel de efecte secundare. Te ajută să ejaculezi mai greu și să ai erecții mai tari.

Dacă și tu îți dorești o îmbunătățire reală a vieții tale sexuale, VigoForte este lucrul de care ai nevoie. Fără riscuri, doar efecte benefice!

Dinu Emanuel
Dinu Emanuel

Am absolvit facultatea de medicina in Spania la Autonomous in 2009 si din anul 2018 am inceput sa profesez la ReginaMaria ca medic generalist Am obtinut si acreditarea pentru bunele practici ale plantei de Marijuana, implicit si CBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *