Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Cele mai comune contraindicațiile și efectele secundare ale stimulentelor sexuale

 • Scris De:
  Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Foarte mulți bărbați devin adepții stimulentelor sexuale, din diferite motive.

Aceste pastile pentru potență, au transformat viața a nenumărate persoane, redându-le încrederea și revitalizându-le viața sexuală.

Cu toate acestea, ca orice medicament, pastilele pentru disfuncția erectilă vin cu potențiale efecte secundare care trebuie înțelese și luate în considerare.

În acest articol, vom intra în lumea stimulentelor sexuale și vom explora posibilele efecte secundare asociate cu utilizarea lor.

Ce sunt stimulentele sexuale?


Stimulentele sexuale sunt diferite produse, medicamente pentru potență, afrodisiace sau suplimente alimentare din plante, care te ajută să ai parte de un act sexual mult mai plăcut.

În cazul bărbaților, stimulentele sexuale îi ajută să întârzie ejacularea și să obțină erecții mai ferme.

Bărbații care devin adepții stimulentelor sexuale, se încadrează de obicei într-una din următoarele categorii:

 • Au o vârstă înaintată, iar erecțiile nu mai funcționează chiar ca în tinerețe.
 • Au obiceiuri nocive și dăunătoare, care se răsfrâng asupra organului sexual, ducând astfel la disfuncții erectile.
 • Au probleme de sănătate generală, precum: hipertensiune, hipotensiune de tip oscilantă, dezechilibre hormonale și alte astfel de probleme, care îi împiedică să dea un randament bun în pat.
 • Au un stil de viață haotic, agitat, unde lipsa somnului primează.

Contraindicațiile stimulentelor sexuale


Ca și orice alte medicamente sau suplimente alimentare, stimulentele sexuale nu sunt recomandate chiar oricărui bărbat.

Acestea nu sunt recomandate următoarelor categorii de bărbați:

 • Bărbații care suferă de diabet. În cazul în care un stimulent sexual conține zahăr sau alte derivate, pot înrăutății starea de sănătate a bărbaților diabetici.
 • Bărbații cu hipertensiune și probleme cardiovasculare. Conținutul anumitor stimulente sexuale poate afecta inima și înrăutății problemele acesteia. Există însă și stimulente sexuale destinate cardiacilor, pentru a le găsi pe cele potrivite pentru tine, noi îți recomandăm să consulți un medic specialist.

Efecte secundare ale stimulentelor sexuale


În funcție de stimulentele sexuale pe care alegi să le ei, îți asumi faptul că acestea îți pot aduce și o serie de efecte adverse care îți pot da peste cap sănătate.

Iată 4 dintre ecele des întâlnite efecte secundare în urma administrării stimulentelor sexuale:

 • Durerea de cap/cefaleea. Este cel mai comun efect secundar al administrării de stimulente sexuale. Cauza acesteia se datorează fluxului sanguin care are parte de o creștere bruscă la fel și oxidul nitric.
 • Nasul înfundat și congestia nazala. Aceste efecte secundare apar din cauza faptului că medicamentele de potență au rolul de vasodilatatoare, lucru ce favorizează congestiile nazale.
 • Amețeala și greața sunt la rândul lor efecte adverse ale stimulentelor sexuale, acestea apar din aceleași cauze ca și durerile de cap, tot din cauza fluxului sanguin care crește brusc. Există și unele cazuri mai grave, în care amețelile și groaza duc chiar și până la leșin.
 • Creșterea pulsului cardiac. Se datorează tot fluxului de sânge care are o creștere prea bruscă. Medicamentele de îmbunătățire a potenței pot fi foarte periculoasă în ceea ce privește afecțiunile cardiovasculare, de aceea, dacă știi că suferi, sau bănuiești că ești cardiac, consultă întotdeauna un medic înainte să te decizi asupra unui stimulent sexual.

De ce apar aceste efecte secundare?


Efectele secundare diferă de la persoană la persoană, și de la produs la produs.

De aceea, este foarte important să alegi cu grijă și să te informezi foarte bine înainte de a achiziționa un stimulent sexual, noi îți recomandăm să analizezi cu atenție lista de ingrediente, dar și să vezi ce spun alte persoane care au folosit medicamentul respectiv înaintea ta.

În plus, este esențial să ceri și părerea unui medic.

Există însă mai multe motive pentru care efectele secundare apar, iată care sunt cele mai întâlnite:

 • Ingrediente de slabă calitate. Acestea nu doar că nu-și facă efectul cum trebuie, dar pot chiar și favoriza dezvoltarea anumitor efecte secundare.
 • Unele produse de potență au în conținutul lor substanțe ilegale. De obicei, sunt cele care au un preț mai mic decât cel din farmacii.

Stimulente sexuale fără efecte secundare


VigoForte este un supliment alimentar excepțional în tratarea problemelor de potență.

Are un conținut de ingrediente 100% naturale și nu prezintă absolut nici un efect secundar.

VigoForte te ajută să obții și să menții o erectie pentru mai mult timp, să întârzii ejcularea precoce, mai pe scurt, să dai un randament mai mare în pat.

P.S: Vigo Forte nu doar că te va ajuta să reziști mai mult, dar îți va face partenera să te adore!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?