Cum să atingi orgasmul vaginal: 6 sfaturi de reținut

Cum să atingi orgasmul vaginal: 6 sfaturi de reținut

Pentru multe femei, orgasmul vaginal este un obiectiv evaziv și suprem.

Dar de ce este atât de important?

Ei bine, pentru început, orgasmul vaginal este una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe sexuale pe care le poate avea o femeie.

De asemenea, poate duce la întărirea mușchilor podelei pelvine, ceea ce poate ajuta la alte aspecte ale vieții sexuale, cum ar fi în timpul sexului anal.

În acest articol, vom discuta tot ce trebuie să știi despre orgasmul vaginal și despre cum îl poți obține. Ești gata să începi să îți explorezi opțiunile?

Ce este orgasmul vaginal ?


Orgasmul vaginal este o experiență pe care unele femei o au în timpul actului sexual, în care ating orgasmul feminin, prin senzația de stimulare în vagin.

Unele persoane cred că toate femeile pot experimenta orgasmul vaginal, în timp ce altele susțin că este o caracteristică specifică anumitor tipuri de plăcere sau activități sexuale.

Orgasmul vaginal este diferit pentru fiecare, așa că este important să experimentezi și să găsești ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Unele femei descriu orgasmul vaginal ca pe o senzație intensă de plăcere care începe adânc în zona pelviană și se răspândește în tot corpul.

Altele spun că se simte ca o presiune sau vibrații în interiorul vaginului, sau ca niște valuri de electricitate care călătoresc prin tot corpul lor.

Sfaturi pentru a obține un orgasm vaginal


Multe femei se luptă să obțină un orgasm vaginal.

Acest lucru se datorează, în parte, faptului că cea mai mare parte a educației sexuale se concentrează pe actul sexual penis-vaginal, nu și pe efectele sale.

Pentru a te bucura de experiențe sexuale consensuale și satisfăcătoare, este important să învățați despre alte tipuri de activități sexuale – inclusiv cele care pot duce la un orgasm vaginal într-un fel sau altul.

Iată câteva sfaturi pentru a obține un orgasm vaginal:

1. Acordă mai mult timp preludiului

Preludiul este o parte importantă a unei relații și joacă un rol major în satisfacția sexuală. Acordând mai mult timp pentru preludiu, veți fi amândoi mai fericiți și mai satisfăcuți în dormitor.

2. Adăugați puțină stimulare a clitorisului în timpul sexului vaginal

Folosește jucării sexuale, acestea pot ajuta la adăugarea unei stimulări suplimentare a clitorisului care să ducă la orgasmul vaginal.

3. Încearcă poziții sexuale

Experimentează diferite poziții și mișcări în timpul actului sexual. Nu există un mod perfect de a o face, așa că încearcă ceva nou de fiecare dată!

4. Comunică cu partnerul

Vorbește despre sex cu partenerul tău deschis și sincer.

Acest lucru îi va permite să înțeleagă ce te ajută (sau nu) să funcționeze pentru tine în timpul întâlnirilor sexuale și va fi mai pregătit în cazul în care se întâmplă ceva care te face să vrei să sari mai departe în ierarhia din dormitor.

5. Folosește lubrifiant

Orgasmele vaginale sunt posibile prin diverse tehnici și metode – inclusiv prin folosirea lubrifiantului. Lubrifiantul va contribui la creșterea plăcerii și va face lucrurile mai ușoare atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

De asemenea, ajută la evitarea disconfortului sau a durerii în timpul sexului, ceea ce poate duce la o experiență mai plăcută în general.

6. Concentrați-vă pe respirație

Asigură-te că ești relaxată și confortabilă înainte de sex.

Dacă ești încordată sau anxioasă, acest lucru poate face ca orgasmele să fie dificil de obținut. Concentrează-te pe respirație pentru a-ți liniști stările de încordare.

Concluzie


În cazul în care te întrebi ce este orgasmul vaginal, află că este un sentiment de împlinire totală și extaz.

Este una dintre cele mai plăcute experiențe sexuale care poate fi obținută prin stimularea directă a punctului G și a zonelor interne de plăcere.

Pe lângă aceste sfaturi pe care le-am împărtășit mai sus, asigură-te că nu îți grăbești partenerul și că nu ai așteptări nerealiste pentru a obține această experiență.

În schimb, intră în atmosferă cu preludii senzuale, precum și cu experimentarea diferitelor tehnici pentru a stimula simultan punctele G ale ambilor parteneri.

La urma urmei, a fi timid nu va duce decât la dezamăgire!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *