Cum se face cel mai bun sex oral

Cum se face cel mai bun sex oral

Sexul oral este metoda prin care o poți cuceri cu siguranță pe partenera ta!

Însă ca să ajungi la această performanță, trebuie să exersezi (pentru ca repetiția este mama învățăturii, nu-i așa?).

Pe parcursul acestui articol vei descoperii cum să-i faci cel mai bun sex oral partenerei tale.

Ce înseamnă sexul oral ?


Sexul oral reprezintă o fantezie sexuală ce constă în stimularea organelor genitale, feminine sau masculine, cu limba, buzele sau gura.

Deși nu se vorbește prea mult despre acest subiect, sexul oral este o practică ce își are originile încă din cele mai vechi timpuri, fiind foarte răspândită.

Statisticile arată că peste 90% din cuplurile tinere practică sexul oral. Și chiar și cei mai învârstă au început să-l practice.

Sexul oral este considerat de foarte mulți ca fiind un mod deosebit de preludiu și excitare. Iar atunci când te pricepi, partenera ta poate ajunge chiar și până la orgasm.

Dacă nu ai încercat să-i faci până acum partenerei tale des oral, a cam venit momentul! După asta, te va adora cu siguranță. Femeilor le place ca sexul oral să fie tandru și lent.

Cate tipuri de sex oral există ?


1. Cunnilingus

Este foarte asemănător cu felația, însă bineînțeles, nu reprezintă același lucru. Cunnilingusul este termenul ce se folosește atunci când o femeie primește sex oral.

Cunnilingusul constă în folosirea buzelor și a limbii pentru a-ți stimula partenera, mai exact, vulva, labiile, interiorul vaginului și mai ales, clitorisul.

Este o tehnică ce înnebunește femeile, atunci când este făcută ca la carte, bineînțeles.

2. Felația

Această practică face referire la bărbați. De data aceasta, ei sunt cei care au parte de plăcere. Felația constă în stimularea penisului cu gura, buzele și limba. Este o practică sexuală adorată de bărbați.

3. Analingus

Analingus este o tehnică sexuală este destul de puțin practicată. Constă în stimularea orală a anusului. Lucru ce se subînțelege și din titlu.

Sfaturi pentru cel mai bun sex oral


La fel ca și în cazul oricărei alte practici sexuale, există câțiva factori de care dacă ții cont, vei ajunge să ai niște experiențe cu adevărat memorabile atunci când îi faci partenerei tale sex oral.

În plus, atunci când o faci bine, o faci să se îndrăgostească din nou și din nou de tine. Iată de ce să ții cont pentru a avea parte, dar și pentru a oferi un sex oral ca la carte:

  • Igiena

O igienă corespunzătoare este un factor primordial atunci când vine vorba de o viață sexuală sănătoasă, vorbind la modul general, nu doar în ceea ce privește sexul oral.

O igienă precară atrage cu sine prezența mai multor bacterii în zonele intime, care mai apoi pot dezvolta diferite boli și afecțiuni, care bineînțeles, se transmit foarte ușor, în special pe cale orală.

  • Întreabă ce vrea ea

Se poate întâmpla uneori ca lucruri pe care tu le ai în minte să nu coincidă neapărat cu ceea ce își dorește partenera ta, de aceea, cel mai bine este să o întrebi ce vrea, și mai apoi să-i dai exact lucrurile pe care ea le dorește.

Fă-i pe plac și o vei cuceri cu siguranță, iremediabil. Nu te sfii să o întrebi diferite lucruri, să îi faci ceea ce îi place va duce doar la satisfacție, de care te vei bucura și tu mai târziu, desigur.

  • Folosește-ți mâinile

Gura, buzele și limba nu trebuie să fie singurele care îți incită partenera, atunci când îi faci sex oral îți poți folosi și mâinile pentru un plus de plăcere.

Masează ușor zona, sau, dacă ești mai curajos, o poți penetra cu degetele, toate astea în timp ce îți folosești gura cu dibăcie.

  • Încearcă poziții noi

Chiar și atunci când vine vorba de sexul oral, pozițiile sexuale sunt foarte numeroase. Și pe bună dreptate, ai din ce alege!

Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire pe internet, este cea mai buna sursă de inspirație.

Cea mai populară poziție pentru sexul oral, pe lângă cele clasice, este poziția 69. Poziția oferă ambilor parteneri plăcere în același timp.

Concluzie


Cea mai mare concluzie din acest articol este: cheia către un sex oral minunat este comunicarea. Dacă nu împărtășim ceea ce dorim sau ceea ce ne face plăcere, atunci nici partenerii noștri nu vor ști.

Cu puțină îndrumare, comunicare deschisă cu partenerul tău și poate chiar și puțină „bălbăială” la inceput, sexul oral poate schimbă totul… în bine!

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *