Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Exerciții fizice eficiente pentru o sănătate sexuală mai bună

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Există o serie de exerciții pe care le poți face chiar și acasă, și care te pot ajută enorm se mult în ceea ce privește creșterea și îmbunătățirea potenței.

Pentru unele nu ai nevoie de aproape nimic.

Poți încerca să combini exercițiile pe care le poți face acasă cu cele pe care le faci la sală.

1. Exercițiile kegel

Sunt niște exerciții foarte simplu de făcut, care au devenit din ce în ce mai populare în ceea ce privește tratarea disfuncțiilor erectile ale bărbaților.

Acestea reprezintă o serie de exerciții fizice care antrenează mușchii pelvieni, întărindu-i și făcându-i mai puternici.

Primul pas este să găsești muschii pelvieni, și să te asiguri că îi lucrezi pe aceia. Acest lucru este absolut necesar pentru a avea rezultate bune și un randament satisfăcător.

Ca să-ți găsești mușchii potriviți, oprește fluxul de urină atunci când stai pe toaletă, observă că există anumiți mușchi care se contractă, e bine, aceia sunt mușchii pelvieni pe care tu trebuie să îi lucrezi.

După ce ai identificat grupa potrivită de mușchi, fă câte 10-20 de astfel de repetări de 3-4 ori pe zi sau chiar de mai multe ori, acesta este numărul minim recomandat de exerciții kegel.

2. Înotul

Este foarte bine de știut faptul că înotul este considerat un sport de rezistență, acesta lucrează toți mușchii și ajută la creșterea rezistenței fizice.

Lucrurile pot să îmbunătățesc considerabil calitatea sexului.

3. Yoga

Deși poate ești puțin sceptic în ceea ce privește această practică, trebuie să știi că nu este practicată doar de către femei.

Exercițiile de yoga te vor ajuta să-ți dezvolți flexibilitatea și forța, iar atunci când le practici împreună cu partenera ta, vă vor ajuta pe amândoi să eliminați monotonia din dormitor și vă va fi mult mai ușor să încercați noi poziții sexuale.

4. Exerciții cu greutăți

Atunci când sunt făcute corect, din punct de vedere fizic, ridicarea greutăților reprezintă un factor extrem de important pentru bărbați, fiind benefic din mai multe puncte de vedere.

Atunci când ridică greutăți, bărbații își sporesc stima de sine, dar și încrederea în propriile forțe, ajung să aibă o stare psihică mult mai bună și mai echilibrată, iar organismul lor produce mult mai mult testosteron.

Producerea de testosteron îmbunătățește libidoul și viața sexuală, făcând astfel ca bărbatul să dea un randament mai mare în pat.

Ce alte soluții avem pentru creșterea potenței:


Concluzie


Ceea ce ai nevoie este de o soluție naturală care te poate ajuta să ai mereu o erecție tare și groasă, care să satisfacă orice femeie.

Ai nevoie de VigoForte.

Un supliment care va rezolva problema de la interior, cu ajutorul ingredientelor sale naturale!

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *