Teste specifice pentru diagnosticarea disfuncției erectile

Teste specifice pentru diagnosticarea disfuncției erectile

Când vine vorba de subiectul atăt de sensibil ca impotența, căutarea de răspunsuri și soluții ,te pot face să te simți că ai naviga printr-un labirint.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă temeți, deoarece acest articol este aici pentru a descoperi analizele medicale recomandate, care pot oferi informații valoroase, și care pot deschide calea către înțelegerea și depășirea impotenței.

Exista o serie de analize care se realizează pentru identificarea impotenței în cazul bărbaților.

Este esențial să fie efectuate din timp, pentru a se aplica un tratament corespunzător.

1. Analize pentru determinarea nivelului de colesterol

Nivelul crescut de colesterol din corp are un impact negativ uriaș în ceea ce privește disfuncția erectila la bărbați.

Cauza cel mai frecvent întâlnită în manifestarea disfuncției erectile este redata chiar de ateroscleroza, provocata, în principiu, de un colesterol crescut.

Ateroscleroza consta în îngustarea proeminenta a vaselor de sânge, care duce, implicit, la înrăutățirea circulației săngelui în corp.

2. Analize pentru tensiune arterială

După cum probabil deja știm, probleme cardiace și viața sexuală apar în cele mai multe din cazuri.

Efectele negative ale tensiunii arteriale asupra funcției sexuale sunt, de cele mai multe ori, puternice și reprezintă un factor deciziv în manifestarea disfuncției erectile.

Vestea și mai rea este că anumite componente care se regăsesc în medicamentele de tratare a tensiunii arteriale afectează apetitul sexual, provocănd o disfuncție erectilă mai puternica decăt înainte.

3. Analize pentru determinarea nivelului de zahar din sănge

Bărbații care au un nivel ridicat de zahar în sănge se confrunta, cel mai probabil, deja cu diabetul, o boala care începe să fie din ce în ce mai frecvent întâlnită în prezent.

Diabetul are o influenta negativa asupra activității sexuale, provocănd apariția disfuncției erectile.

4. Controlul testiculelor și al prostatei

Medicul urolog este cel care se ocupa de efectuarea controlului testiculelor și al prostatei.

Problemele de sănătate manifestate la nivelul acestora au un impact uriaș în ceea ce privește performanta sexuala.

Se recomanda că pacientul să meargă anual la un astfel de control.

Ce medic tratează disfuncțiile erectile?


În momentul în care disfuncția erectila pare să nu se vindece de la sine și este nevoie de un ajutor din exterior ,asadar doctorul care se ocupă de bărbații cu disfuncții sexuale, adresează o serie de întrebări cu privire la modul în care penisul reacționează în anumite situații, cu privire la starea generala de sănătate și, inevitabil, vă recomanda efectuarea analizelor necesare.

Concluzie


Exista o mulțime de alte motive care pot contribui la manifestarea disfuncției erectile, printre care se numără și vărstă înaintată, stresul și anxietatea, dependenta de alcool, de droguri și de fumat etc.

Toate acestea au un impact semnificativ în ceea ce privește calitatea vieții sexuale. Din fericire, nimeni nu trebuie să se confrunte cu altfel de problemele de unul singur.

Pastilele de potenta VigoForte se dovedesc a fi una dintre alegerile potrivite la care orice bărbat poate să apeleze pentru a-și recapătă virilitatea.

Prin urmare, disfuncția erectila este doar o alta metoda prin care corpul alege să reacționeze în momentul în care se confrunta cu o problema grava de sănătate.

Astfel, nu numai că aceste semne nu trebuie să fie ignorate, dar este necesar și să se opteze pentru un tratament adecvat.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *