Analize recomandate pentru impotență

Analize recomandate pentru impotență

Bărbații care suferă de disfuncții erectile și care își doresc să amelioreze acest aspect din viață lor, trebuie să ia în considerare o serie de analize care să-i ajute să identifice cauza și tratamentul potrivit.

Ce medic tratează disfuncțiile erectile?


În momentul în care disfuncția erectila pare să nu se vindece de la sine și este nevoie de un ajutor din exterior, de la un specialist, pacientul își poate îndreptă atenția către medicul urolog, căruia i se poate adresa oricând sesizează că are o problema la organul genital reproducător.

Asadar, doctorul care se ocupă de bărbații cu disfuncții sexuale, adresează o serie de întrebări cu privire la modul în care penisul reacționează în anumite situații, cu privire la starea generala de sănătate și, inevitabil, vă recomanda efectuarea analizelor necesare.

Ce analize se fac pentru impotență?


Exista o serie de analize care se realizează pentru identificarea impotentei în cazul bărbaților. Este esențial să fie efectuate din timp, pentru a se aplica un tratament corespunzător.

1. Analize pentru determinarea nivelului de colesterol

Nivelul crescut de colesterol din corp are un impact negativ uriaș în ceea ce privește disfuncția erectila la bărbați.

Cauza cel mai frecvent întâlnită în manifestarea disfuncției erectile este redata chiar de ateroscleroza, provocata, în principiu, de un colesterol crescut.

Ateroscleroza consta în îngustarea proeminenta a vaselor de sânge, care duce, implicit, la înrăutățirea circulației săngelui în corp.

2. Analize pentru tensiune arterială

După cum probabil deja știm, probleme cardiace și viața sexuală apar în cele mai multe din cazuri.

Efectele negative ale tensiunii arteriale asupra funcției sexuale sunt, de cele mai multe ori, puternice și reprezintă un factor deciziv în manifestarea disfuncției erectile.

Vestea și mai rea este că anumite componente care se regăsesc în medicamentele de tratare a tensiunii arteriale afectează apetitul sexual, provocănd o disfuncție erectilă mai puternica decăt înainte.

3. Analize pentru determinarea nivelului de zahar din sănge

Bărbații care au un nivel ridicat de zahar în sănge se confrunta, cel mai probabil, deja cu diabetul, o boala care începe să fie din ce în ce mai frecvent întâlnită în prezent.

Diabetul are o influenta negativa asupra activității sexuale, provocănd apariția disfuncției erectile.

4. Controlul testiculelor și al prostatei

Medicul urolog este cel care se ocupa de efectuarea controlului testiculelor și al prostatei.

Problemele de sănătate manifestate la nivelul acestora au un impact uriaș în ceea ce privește performanta sexuala. Se recomanda că pacientul să meargă anual la un astfel de control.

Ce să reții?


Exista o mulțime de alte motive care pot contribui la manifestarea disfuncției erectile, printre care se numără și vărstă înaintată, stresul și anxietatea, dependenta de alcool, de droguri și de fumat etc.

Toate acestea au un impact semnificativ în ceea ce privește calitatea vieții sexuale. Din fericire, nimeni nu trebuie să se confrunte cu altfel de problemele de unul singur.

Pastilele de potenta VigoForte se dovedesc a fi una dintre alegerile potrivite la care orice bărbat poate să apeleze pentru a-și recapătă virilitatea.

Prin urmare, disfuncția erectila este doar o alta metoda prin care corpul alege să reacționeze în momentul în care se confrunta cu o problema grava de sănătate.

Astfel, nu numai că aceste semne nu trebuie să fie ignorate, dar este necesar și să se opteze pentru un tratament adecvat.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *