Întărzierea ejaculării cu aceste 8 metode

Întărzierea ejaculării cu aceste 8 metode

Orice bărbat își dorește să își întârzie ejacularea, pentru a prelungi actul sexual și pentru a se bucura la final de un orgasm intens, însă, de cele mai multe ori, este dificil să se obțină acest efect.

Ejacularea precoce este o problemă foarte frecventă în care actul sexual durează, în general, cu mai puțin de două minute înainte ca bărbatul să ajungă la orgasm.

A termina prea repede actul sexual este una dintre cele mai frecvente probleme sexuale de care suferă bărbații, dar, din fericire, există o serie de moduri de a învăța cum să intarzii ejaculare – și de a te asigura că și partenerul tău sexual este mulțumit.

Tehnici care te ajută să întărzi ejacularea


Bărbații pot să folosească o mulțime de metode care îi pot ajuta să obțină un act sexual prelungit prin întârzierea momentului de ejaculare. Printre aceste tehnici se enumeră și:

  • VigoForte

VigoForte este un supliment realizat din ingrediente 100% naturale, potrivit pentru bărbații care își doresc să se bucure de o ejaculare mult mai întârziată.

De asemenea, medicamentele special concepute pentru a reda potența sexuală sunt potrivite și pentru bărbații care suferă de ejaculare precoce, un fenomen care provine atât din cauze fiziologice, cât și din cauze emoționale, psihologice.

  • Masturbarea inainte de sex

Masturbarea este o activitate sănătoasă, pe care atăt femeile, căt și bărbații o practică în momentele private.

Masturbarea înainte de sex în cazul bărbaților poate fi o metodă potrivită prin care își pot întârzia procesul de ejaculare.

  • Folosirea prezervativelor groase

Deși este un lucru mai puțin cunoscut, adevărul este că folosirea în general a prezervativelor în timpul actului sexual este o metodă eficientă prin care se întârzie momentul orgasmului în cazul bărbaților marcat printr-o ejaculare întârziată.

Dacă se folosesc prezervative groase, durata actului sexual poate fi prelungită și mai mult.

  • Gănduri de diversiune

În timpul actului sexual, este foarte important ca bărbatul să se concentreze asupra activității pe care o desfășoară, însă, pentru a evita ejacularea prematură, poate să se defocuseze pentru câteva clipe cu diverse gânduri banale, care îl pot ajuta să reziste tot mai mult.

  • Metoda squeeze

Metoda squeeze este, în general, cunoscută pentru efectul său de prelungire a actului sexual.

Aceasta presupune ca momentul masturbării să se încheie înainte de ejaculare, după care se concentrează toată presiunea spre capul penisului, fiind strâns timp de 10-20 de secunde.

După aceea, se eliberează penisul timp de 30 de secunde, moment în care poate fi reluată masturbarea. Această tehnică poate fi considerată ca un exercițiu, care trebuie să fie practicat cât mai des.

  • Metoda Pauza-Start

Metoda Pauză-Start este similară metodei squeeze, însă, în timpul masturbării, penisul nu este strâns, ci doar se amână, în funcție de partener, ejacularea prin oprirea la timp și oferirea câtorva momente de pauză.

  • Împingerea mușchilor pelvieni

Metoda împingerii mușchilor pelvieni este o variantă la care apelează mulți bărbați pentru a-și întârzia ejacularea. Metoda constă în simpla împingere a mușchilor pelvieni, mușchi care se află în zona dintre testicule și anus.

Prin această metodă, toată regiunea cu pricina este relaxată, creându-se un moment de defocusare, care nu afectează puterea erecției, ci doar o prelungește.

  • Vorbește cu un psihosexolog

In momentul în care bărbații se confruntă cu o ejaculare precoce, este bine să țină cont și de sfatul oferit de terapeut sexual.

Domeniul sexual este unul vast și, pentru a putea primi o recomandare adecvată, trebuie să se consulte și părerea psihosexologului, care are toate cunoștințele necesare.

Prin urmare, bărbații care își doresc să se bucure de o ejaculare întârziată, pot ține cont de cele 8 sfaturi de mai sus.

Important de menționat este că nu trebuie să neglijeze nici vizita la cabinetul unui medic specialist care îl poate ajuta să obțină un diagnostic clar.

Concluzie


Deși nu pune viața în pericol, ejacularea precoce este o problemă comună și tulburătoare care afectează calitatea vieții bărbaților, care poate pune uneori relația în pericol. Metodele de mai sus menționate cu siguranță te vor ajuta sa intarzii ejacularea.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *