Livrare Gratuită la comenzi de peste 100 de lei

Blog

Ce să fac dacă în timpul actului se înmoaie?

  • Scris De:
    Iancu Victor

antibiotic-resistant bacteria to grow and thrive, you may be looking for a complementary way to treat reoccurring UTIs, such as using essential oils.

Pierderea erecției în timpul actului sexual este o problemă cu care se confruntă mulți bărbați în prezent, din cauza diverselor tulburări de natură fiziologică sau psihologică.

În timpul actului se înmoaie penisul – Ce facem ?


Aproape fiecare bărbat va experiementa într-un moment sau altul pierderea erecției în timpul actului sexual,  situație care poate fi suficient de stresantă și îngrijorătoare încât să-i afecteze stima de sine, însă, cu toate acestea, este și un fenomen cât de poate de firesc.

O mulțime de motive pot duce la întâmpinarea unei astfel de situații neplăcute, de la anxietatea în legătură cu performanța sexuală până la problemele de sănătate provenite dintr-un stil de viață nesănătos (consum de alcool și fumat excesiv, alimentație săracă în proprietăți nutritive, sedentarism).

De ce se inmoaie penisul în timpul actului ?


Activitatea sexuală nu se rezumă doar la contactul fizic dintre două persoane, ci implică foarte mult și latura emoțională, care, de cele mai multe ori, este responsabilă pentru scăderea performanței sexuale în cazul bărbaților, dacă suferă de probleme de natură psihologică. Astfel, cauzele pierderii erecției sunt atât fiziologice, cât și psihologice.

1. Cauze Fiziologice

Cauzele fiziologice înglobează, în principiu, afecțiunile de care suferă în acel moment respectivul bărbat.

Pot fi: afecțiuni cardiovasculare, nivel ridicat de colesterol, ateroscleroza, hipertensiunea arterială, diabet zaharat, obezitate, afecțiuni metabolice, probleme de sănătate ce apar din cauza fumatului, consumului excesiv de alcool.

2. Cauze Psihologice

Cauzele psihologice cuprind, în mare parte, probleme comune pe care le experimentează bărbații în prezent cum ar fi: nivelul ridicat de stres, depresia, anxietatea, stima de sine scăzută, teamă că nu oferă performanță dorită și nu-și satisfac partenerul sexual.

Pentru a-și îmbunătăți performanța sexuală, fiecare bărbat trebuie să ia în considerare schimbarea stilului de viață:

Pe lângă schimbarea stilului de viață, se mai poate lua în considerare și psihoterapia.

Bărbații care consideră că suferă de disfuncție erectilă din cauza unor probleme cu fundament psihologic, pot să apeleze la varianta psihoterapiei.

Prin acest procedeu, se vor autodescoperi, vor înțelege care este motivul pentru care nu pot obține o performanță dorită în pat și vor ameliora, treptat, situația.

O altă soluție care poate să fie luată în considerare de fiecare bărbat este folosirea pastilelor de potență. Medicamentele de acest tip au rolul de a regla nivelul de testosteron secretat în corp și de a îmbunătăți fluxul sanguin de la nivelul organelor genitale.

Prin urmare, există o mulțime de motive din cauza cărora bărbații suferă de pierderea erecției în timpul actului sexual, fenomen numit și disfuncție erectilă, însă, vestea bună este că există și o mulțime de variante prin care se poate ameliora acest aspect.

Iancu Victor

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide Chat
Bună 👋
Te putem ajuta?