Consumul acestor medicamente iți pot scadea potența

Consumul acestor medicamente iți pot scadea potența

Există foarte multe medicamente care pot afecta profund potența bărbaților.

Acest lucru însă, diferă de la caz la caz și de la persoană la persoană.

Pe parcursul acestui articol vom dezvolta pe larg acest subiect și îți vom oferii și o listă cu medicamente care au șanse foarte mari să îți scadă potența.

Ca și BONUS, la sfârșit îți vom oferi un super tratament împotriva impotenței, ce te va face să ai din nou erecții puternice și partide de sex lungi și plăcute.

Lista de medicamente care îți pot scădea impotența


Diversele afecțiuni de care suferim au nevoie de cele mai multe ori de tratamente medicamentoase. Și cu toate ca acestea sunt destinate vindecării, se poate întâmpla și să afecteze alte părți ale corpului.

Acest lucru nu reprezintă însă un capăt de lume.

Fiecare astfel de impas are o rezolvare, și de cele mai multe ori, rezolvarea este reprezentată de o vizită la medic, care, cel mai probabil îți va schimba tratamentul medicamentos cu altul, care să-i fie prielnic organismului tău.

Iată așadar care sunt cele mai des întâlnite medicamente care prezintă cel mai mare pericol de a-ți scădea impotența:

  • Antidepresivele

Depresia și potența sunt de cele mai multe ori mână-n mână. De ce?

Pentru că bărbații care suferă de depresie au în cea mai mare parte a cazurilor și probleme cu funcția erectilă. De asemenea, în multe cazuri, lucrurile stau fix invers, bărbații care suferă de impotență ajung într-un final să sufere și de depresie.

De asemenea, unele medicamente destinate tratării depresiei, de obicei antidepresivele puternice, au puterea de a provoca sau agrava disfuncțiile sexuale, și chiar impotența.

  • Medicamente pentru hipertensiune arterială și diuretice

Pentru afecțiuni precum hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, dureri toracice și alte astfel de afecțiuni, medicii prescriu de cele mai multe ori medicamente beta-blocante.

Acestea cuprind în conținutul lor propranolol, metoprolol și acebutolol, blocând adrenalina, aceasta nemaiajungând la receptorii inimii.

Beta-blocantele diminuează impulsurile nervoase, scăderea bătăilor cardiace și lărgirea vaselor de sânge, pentru ca sângele să curgă normal.

Și cu toate astea, deși ajută la tratarea afecțiunilor pentru care au fost prescrise, există șanse foarte mari să afecteze într-un mod negativ factorii care contribuie la declanșarea unei erecții.

  • Medicamente pentru boala Parkinson

La rândul lor, medicamentele ce au ca scop tratarea bolii Parkinson afectează într-o măsură destul de mare funcția erectilă.

Exact ca și în cazul celorlalte, deși sunt potrivite pentru tratarea bolii pentru care sunt prescrise, fac rău în altă parte.

Concluzie…


Pentru a combate eficient afecțiunea impotenței, noi am dezvoltat VigoForte. Este un produs pe care cei mai mulți dintre clienții noștri l-au descris ca fiind “minune”. Acesta ajută într-un mod excepțional îmbunătățirea funcției erectile.

Ca să descriem mai clar ce face VigoForte, acesta ajuta bărbații care îl folosesc să aibă parte de erecții foarte tari, care rezistă toată noaptea, să întârzie ejacularea și mai ales, îi face să se controleze mai bine. Iar partenerele lor sunt cele mai satisfăcute de produsul nostru.

VigoForte este un supliment alimentar ce are la bază un procent de 100% de ingrediente naturale. Acest lucru îl face să fie în totalitate sigur, și mai ales, să nu aibă absolut nici un fel de efect negativ asupra organismului uman.

În plus, unul dintre avantajele acestuia este acela că nu poate crea dependență.

Și de asemenea, nici nu trebuie luat mereu, ci doar la nevoie, cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual. VigoForte este un supliment alimentar sub formă de capsule. Și mai presus de toate, este avizat de Ministerul Sănătății.

Victor Iancu
Victor Iancu

Victor Iancu a cercetat peste 300 de studii despre imbunatatirea perfomantelor sexuale. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie și are studii de specialitate in urologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *